![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
Quote:
iar in legatura cu provocarea ta pentru mine poate iesi si tu cu masina |
eu sunt penibil?? ... mai asculta cu urechea in orash ... nu eu am venit cu ideea sa ma dau cu polo ... el a vrut acest lucru si i-am zis la inceput ce am pe masina
si legat de masina , nu te forta prea tare , sa nu-ti plesneasca draq vreun vas de sange , sau sa faci riduri , ca nu te mai plac fomeile ... stii bine discutiile interne si STIU 100% ca nu vrei sa incep sa dau afara din casa .... unii mai muncesc si nu-si permit tot timpul sa mearga la munca cu masina , sa iasa in orash la vreun suc , sa se mai si dea in nebunie ... acum daca iti cauti plombele , vezi ca sunt pe jos ... hai sa lasam vorbele si sa discutam pe asfalt ... PACE !!! |
ce va mai place sa va spuneti vietile pe forum :lol:
|
zzz asta cu: ``discutam pe ASFALT`` ma umezit :lol:
|
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
k sa recapitulam se mai da cineva cu mine cu cotetul de 1,8turbo, k sincer ma asteptam sa fie mai mare concurenta in cta decat in buzau,unde m am dat weekendul asta cu un m3 nou.............................deci?si nu astept comentarii idioate de la oameni cu masini pana in 100cp
|
o sa iti aduc un prosop sonykel :)
|
sper sa nu te superi pe mine dar deja devii stresant cu intrebarile astea...cine se da cu mine and shit.mai bine vino si tu seara pe la lac,sala,aqua interioara....saluta lumea si poate gasesti pe cineva dornic sa se dea cu tine.poate poate iti faci si niste prieteni .nu de alta dar incepe sa te ia lumea la caterinca.numai bine si app...am 115 cai:D
|
Quote:
|
Pe topicul de provocari omu a inceput sa intrebe care se da cu el, nu vad nimic aiurea in asta. Nu cred ca daca mergi la sala, la aqua sau interioara o sa gasesti masini dornice.
|
daca vei da cateva pagini innapoi vei vedea ca omu intreaba o data la 2 3 zile cine se da cu super seatul lui.nu am nimic cu el doamne fereste,dar daca vezi ca nu e nimeni interesat...1 de 2 de 3ori,ar trebui sa te puna putin pe ganduri,parerea mea.eu doar i-am dat cateva locatii unde ar putea sa incerce sa gaseasca o masina pe masura lui.numai bine
|
nu vreau sa fiu rautacios , dar omu chiar si-a gasit cu cine sa se dea . daca nu se scrie pe forum despre curse sau daca tu nu ai auzit de ele , asta nu inseamna ca ele nu s-au afcut inca. baiatu arunca cu provocari pe un topic special destinat , restu se rezolva prin PM-uri telefoane si asa mai departe ;)
|
Quote:
|
tie, zbuf
|
Quote:
Din motivele astea a`nceput sa`mi fie scarba de "racerii" de pe interiara care fac chestii de genu ( si aici nu ma refer la zeze, ok ? :D ) Si inca ceva ... terminati cu prostiile gen "BlackWidow - Fanatik : 4-1". Asta e un topic pt provocari ! Numai bine :* |
ce zeze te dai cu dastia de 75 cai acuma :lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning