![]() |
vom fi multi daca vor venii cei de pe forumul constanta,destul de multi ,asta inseamna ca sunt destui pasionati de masini si tot ce tine de ele ,ca sa nu mai vb de multi altii care nu intra pe forum dar viata lor inseamna numai si numai masini.sper sa iasa klumea :)
|
si u n-ai mai fost la nici o intalnire
bahaossssss |
lasa mah ca diseara fac eu bahaos si pt voi beau pana o sa ma dea astia la tv :lol: MA VIZITATI LA SPITAL? :roll:
|
Re:
Quote:
|
Din pacate majoritatea membrilor MR o sa fie plecati pt ca sarbatorim un membru al clubului.
|
Si inca ceva....Am citit ceva de curse......Aveti mare grija cu focul, sa nu va ardeti....
|
Re:
Quote:
|
Hai mai ca nu prea a venit nimeni aseara :( am trecut pe akolo si am vazut 2-3 masini ... eram eu si SCS-u si cei 3 in rest GOL :( poate data viitoare se strang macar 10 :((
|
au fost pe putzin 5 masini si mult mai multzi fara masina asa ca au fost catziva ...io nu stiu catzi au venit datzile trecute si nu pot sa compar dar oricum au fost destui :tetter:
|
eu imi cer mii de scuze dar chiar nu am putut venii ,sigur daca doriti stabilim o zi si un loc si ne adunam care vrem noi de pe forum si stam la un suc in mijlocul starzii calare pe capote :lol: numai bine
|
Re:
Quote:
Multumesc lui CT-81-ERY pentru telefon si scuze ca nu am putu sa'l salut la plecate. ...poate data viitoare o sa fie mai amplu. :) |
ramane de vazut
|
:bored: :blahblah: :drunk: :paper: :suspiciou :ballbounc :ballbounc :blowme: :weee: :shakefist :grandpa:
ce vechi era topicu .. :) ... nici o intalnire :P |
cand a fost intalnirea fratilor ?
am fost plecat in weekend, eu veneam sigur, no matter what! |
eu zic o luna! la sala sporturilor! ora exacta va fi stabilita in timp! probabil ora 16:00 cum a mai zis cineva aici cu toate ca parca e prea lumina afara si nu apuc sa ma transform :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:24. |
- Copyright 2026 4Tuning