![]() |
Re: Propuneri/Challenges
I`m in la logan.....dar cred ca doar o perspectiva
sa vad |
5 Attachment(s)
Beetle(uri) pentru challenge :)
-nu va era dor de 'linia' mea?:lol: -stiu ca la rod, roata spate nu e centrata bine, insa o voi corecta daca voi continua desenul -la beetle.ul negru, e perspectiva monumentala, implicit deformare accentuata. nu e greseala! *ce alte challenges mai sunt in curs? |
wow:))....acum nu prea mai am chef de beetle:))
|
Quote:
Quote:
|
blu...nu esti normal frate :lol: super fain ;) cel verde imi place cel mai mult...
Dar am o intrebare: avem voie sa facem mai multe ? ca am terminat una si am zis ca gata, dar desenele lui blu. m-au facut sa vreau mai mult :lol: astept raspuns si ma pun pe treaba :D |
1 Attachment(s)
bag shi io broscoiu la challenge :)
|
1 Attachment(s)
gata fratilor fiti atenti aci.......va provoc la un beatle.....cine vrea.pe un plymouth road runner '70 mi se pare.....termenule de 2 sapt adik...incepand de azi....pana pe 14 decembrie adik pana duminika(de maine in 2 sapt).inclusiv duminika si seara expira temrneul...cei care pun pana atunci vor intra in beatle cu mn.....si se va organiza drept poll......eu pun poja...si cei ce vor sami zika sau sa posteze desenele pana pe 14 decembrie...
SPOR LA LUCRU FRATILOR...SI VOM VEDEA CINE VA CASTIGA |
lool:|....eu ma abtin
|
1 Attachment(s)
Vine si broasca mea...doar una in final :D
Pe maine vine inca ceva...surpriza...e gata, dar vreau poza la lumina zilei :rolleyes2 |
se vede ca ne apropiem de 1 decembrie :)) se aduna broastele
horicutz... chiar imi place a ta.. si blu... tu vrei sa participi cu toate alea?? aleage si tu vreo 2 macar.. bloasca mea o sa o vedeti numa luni.. vreau sa fie o surpriza:))) si sper sa va surprind placut.. :-" |
aici trebuie puse toate 3 loganele nu ? maine il pun si eu . mai am foarte putin de "reglat"
|
>:)...mai am si eu putin la broasca:)
|
Quote:
sincer sa fiu, o sa particip cu cea neagra,in markere si cu cea verde. pe mine nu prea mai ai cum sa ma suprinzi, decat daca schimbi proiectul:P si nu ar fi o idee geniala. termin.o pe asta, ca.i marfa rau hai ca mi.a placut aia cu 'se.aduna broastele';)) @ HoricutzWSR imi place lucrarea ta- ai linii netede si elipse bune. sper ca nu ti.a iesit caricatura din greseala, ci asa ai vrut tu :) @ Drcrazy-Tuner te rog foloseste limba romana! daca vrei sa nu ai probleme cu moderatorii. |
Pe seara postez Beatle-u'... mai tre' sa-l coloriez si sa-l posez ;)
E gen Hot Rod :D Edit: Si G-Klass-ul e la acelas stad, va fi gata si el in dupa amiaza ;) |
caricatura a vrut ea sa fie,vroiam sa accentuez fenomenu de low,hoodride daca vreti :) si cel mai bun mod prin care am putut sa`l expun a fost prin caricaturizare :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
- Copyright 2026 4Tuning