![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
Quote:
|
k ms man
uite akum o sa incerc. |
Quote:
|
am o intrebare la voi...poate s-a mai zis....nu am stat sa citesc tot...
deci....instalez jocu'....copiez cracku in folderul cu nfscarbon...si cand vreau sa intru in joc imi apare porcaria aia cu sent-don't sent.....ce tre sa mai fac sa mearga? |
sa cumperi jocul original ;)
|
mda..ms de sfat:(......
|
am scris si mai sus!Trebuie sa inlocuiti fisierul nfsc.exe din folderul instalat cu fisierul nfsc din crack!Si merge!Vlad zii daca iti merge asa!Deci nu il copiezi in ex D:\Need for Speed Caron!Intri in director si inlocuiesti fisierul exe cu crack-ul!Bafta!
|
1 Attachment(s)
va rog sa imi ziceti ce parere aveti despre imaginea atasata. inca nu este gata mai am mici retusuri de facut la ea.
|
am facut si asa si tot nu merge...io nush ce sa-i mai fac....ca imi vine sa il arunc de la etaj
|
nasol ca nu ai reusit nici cum sa il faci sa mearga
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Man asa imi apare si mie. Nush ce are. Cat de curand imi iau pc si nu mai ma chinui sa-l bag iar .
si sa iti mai da un sfat . In loc de odc foloseste stong DC++. |
asa si mie mi-a aparut..am schimbat placa si nu-mi mai apare..mi-am luat placa klumea..aveam un mx440 .. acum am atiradeon game edition 128*128 si merge beton ! ai putea sa mai incerci sa formatezi ...daca nici atunci e clar E DE LA PLACA!
|
mai pune si nishte ram si iti merge struna ;)
|
Red_D()g , parerea mea si a altor persoane care sunt in domeniu , StrongDC sUUUxxx , crashuri peste crashuri , pe cand la oDC never. cu ce te incanta ca ia de la mai multi deodata ? voi mai luati cu dc ceva ? eu numai muzica ptr ca pentru restu exista iplay.ro , nimda.ro ;) isohunt.com in cel mai rau caz asa ca :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning