![]() |
Re: Nissan GT-R 35 vs Restul
Quote:
:lol: ha ha, tare, abia acum am vazut linkul , aia e o struto camila ..unica :lol: Nu s anti Nissan per se, imi place Patrol ul GR de exemplu, cel putin ala pe care l stiu eu, cel de off road adevarat, nu mi plac astea facute cu Renault in colaborare, mai ales cele inguste si inalte ca nenorocirea aia de Versa, zici ca i Logan din spate :D sau Juke ul, Doamne fereste ne, designerul ar trebui impuscat (sa nu se mai chinuie) si dupa asta concediat, exact in ordinea asta :))) |
Fiecare tara cu service-urile si mecanicii ei!
In Romania, decat sa ajungi la Porsche Romania, mai bine cauti orice mecanic mai istet. La GT-R ar fi culmea sa te duci la Nissan, se uita la el ca la F16. Service-uri recomandate pentru ambele marci sunt X Motors (Gabi Tiura) si Exelisis, ambii cu experienta in ambele marci. Legat de pise, de foarte multe ori gasesti aftermaket mai bune ca originalele diferentele de pret fiind nesemnificative. Sunt piese/accesorii OEM cu preturi absolut stupide atat la Porsche cat si la GT-R, dar.... Pana una alta, cine-si cumpara o masina de gen trebuie sa fie constient ca si intretinerea este pe masura, nu ar avea cum sa fie la pret de VW Golf. In aceeasi masura este total neinteresant consumul, la care facea referire "993turbo" (Corvette), pentru ca cine isi cumpara o masina de gen este si normal sa mai detina inca una "de frecus". Oricum cand le rupi in 2, niciuna din ele nu consuma sub 50 l/100km. Acum ar fi si pacat sa freci zi de zi o masina de gen in aglomeratia de oras, din semnafor in semafor... . |
|
Quote:
R8 V10 Underground Racing 1100 HP - price: 270.000 USD - best upgrade GT-R R35 Mk1 HKS 1100 HP - price: 170.000 USD GT-R R35 AMS Alpha 12 1500+ HP - price: 200.000 USD GT-R R35 Alpha 16 Performance Package ~1800 HP - price: ? GT-R R35 Alpha Omega Performance Package 2000+ HP - price: ? - best upgrade |
HP vs HP si-o ia pe coaja , sau acum avea un ghimpe in cutia de viteze ? Imi place cum intorci placa atunci cand performanta nu este in favoarea lui. Este o diferenta de pret intre ele ... si ea se vede la exterior , si la interior.
De curiozitate , preturile postate de tine ce reprezinta ? masina noua + pachetul tunerului ? |
Quote:
Voua astora trebuie sa le explic cu subiect si predicat, eventual si cu un desen: Subiectul principal al topicului este raportul pret performanta, uite, mai scriu a 10-a oara cu litere mari, ca sa intelegeti si voi astia greu de cap: GT-R NU ESTE SUPERCARUL SUPREM, ESTE DEOCAMDATA CEA MAI BUNA OFERTA PRET/PERFOMANTA + POTENTIAL TUNING. Mai nou a parut si Corvette, care cu noul Z06 s-ar putea sa ofere un raport mai bun, ramane de vazut! Teoretic este si normal ca si-o ia de la R8, avand aceeasi putere cu o diferenta de 120 kg (~8%). Pretul lui R8 asta Underground Racing este cu siguranta peste pretul unui GT-R Alpha 16, care nu are rost sa discutam ce-i face R8-ului asta (cu cel mai puternic pachet de tuning existent actual pentru el). Pe de alta parte diferenta este destul de mica, iar puterile astea de tuning sunt relative. Uite cum un GT-R de 900 CP bate si mai bine un GT-R de 1000 HP! 1000 HP Switzer E1K GTR vs 900 HP AAM GT900 GTR https://www.youtube.com/watch?v=3lr_YBSN_xI Dar asta este alta discutie, nu neaaparat valabila si in cazul de fata. Cat despre design, este o chestie discutabila, mie R8 nu-mi place mai mult exterior, iar interiorul desi este mai fumos, are clima, butoane, navigatie, ceasuri bord, etc de VW Golf 6, A4 si A6, asa ca iti urez tie sa dai 70.000 de euro in plus pentru astea. P.S. Repet: GT-R NU ESTE SUPERCARUL SUPREM, ESTE DEOCAMDATA CEA MAI BUNA OFERTA PRET/PERFOMANTA + POTENTIAL TUNING. DING! . |
Raport pret / performanta / anti prost / anti talent , da este cel mai cel.
Faptul ca mai pun cate un filmulet in care este incins de alta marca nu inseamna ca neg performantele lui , intelegi ? Sau trebuie sa fac un desen ? Topicul asta nu mai este demult strict vs raport pret/performanta |
Quote:
Ulterior eu am pus preturile masinilor comparate, unde diferenta este "de doar" 100.000 USD!!! Deci prin comentariul meu nu am facut altceva decat sa arat cu cat este mai scump R8-ul care face GT-R din clip, nimic altceva, nu am comentat cursa, am mers stric pe subiectul topicului. Si uite cu ce raspuns ai venit tu!!!: "Imi place cum intorci placa atunci cand performanta nu este in favoarea lui." Am intors ce!? Am comentat eu undeva ca nu ar trebui sa-si ia bataie (desi aveam ce sa comentez), sau ce!? Nu, doar am aratat diferenta de pret dintre cele doua, asa ca nu ineteleg ce nu-ti convine, sau ce "am intors"? |
Cred ca daca ar intra cineva de la Nissan aici, userul "GTR" ar primi un trackday cu GT-R, sau o vizita la uzinele Nissan, ceva in genul...
Se merge pe cinci ani de cand duce lupta "gt-r vs. restul..." :-) |
Quote:
oh, 4D era o figura de stil, exista aici de ex cinema "4D" adica ai vibratie in scaun. Sau altii au propus o placa de miros pt gameri, consumabile ca la imprimanta. Ideea era ca nici cea mai tare simulare nu ti da combinatia de simturi pe care ti o da sa pilotezi pe circuit o masina faina. Atentie insa ca e nevoie de mult mai multa conditie fizica decat isi imagineaza multi, aruncati un ochi aici: https://www.youtube.com/watch?v=gyIu9...FAA801&index=1 sau daca e prea lung incercati sa va imaginati cum e sa stai calare, vertical, pe motorul asta si o sa creeati o imagine bunicica cam ce suporta corpul unui pilot :) : https://www.youtube.com/watch?v=fv53RbvgfGc |
Nu stiu cat de relevant e,dar pare mai placut de condus c7 decat gt-r din spusele tipului.
https://www.youtube.com/watch?v=mp8f5YUy-fc |
Quote:
Aici e un site in care speram sa ne imbogatim cunostintele de tuning, nu unde sa ne exprimam frustrarile avute in viata de zi cu zi. |
In general sunt 3 categorii de oameni care posteaza pe aici:
1. Oamenii normali, carora nu le pasa daca castiga Nissan sau Porsche sau Ferrari. 2. Haterii care se bucura de fiecare data cand pierde GT-R ul. 3. Fanboy-i (a se vedea cei cu nick de nissan-uri) care atunci cand castiga GT-R le rad in fata haterilor, si atunci cand pierde GT-R baga pastila cu "da, dar e cu 100k mai ieftin". Nu asa se face, copii, nu asa... |
Quote:
Quote:
|
Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca sunt hater, domnule fanboy.
Daca tot vrei sa vorbim despre masini ce nu mai au nicio treaba cu masina de fabrica, hai! Comparam Alpha 16+ cu Lamborghini Gallardo twin turbo: https://www.youtube.com/watch?v=wPbj19mJ02Q Sau nu se pune ca e mult mai scump? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning