![]() |
Re: Sibiu
Super tare!! Avem si noi multe dar pt pasionati, niciodata nu-i destul:) Ms mult
|
unde sa ma duc sa imi puna cineva priceput xenon?
|
Safe & Sound
|
Quote:
|
Quote:
|
apa-i m-ati ingropat....:(
|
Re: Sibiu???
Quote:
|
:-) Nu toate masinile sunt de linii si nu toata lumea ii interesata ce masini bate pe 402m...
|
hai ba migule si a luat motor de aproape 7000 sa-l plimbe??
|
Si-a luat masina pt ca e un pasionat, plus ca obiectul pe 4 roti in cauza e o raritate, mai ales cu motoru ala. Oricum e din Medias deci nu o sa vina veci la o linie, ceea ce nici eu nu as face cu o asemenea bijuterie...
|
are cumva poze cu masina pe aici? :D as vrea sa o vad si eu ...
|
Parca erau ceva poze pe la inceput topicului, oricum are un topic pe sectiunea "Mercedes" si mai detine ceva jucarii. Apropo Gelu:) sper ca esti in Germania!!! pt ca astept sa postezi ceva nou la "Masina mea";)
|
mai sunt ~10 zile :) si vizitam SB. ce baruri interesante mai sunt si unde se poate manca bine?
ps: paul, cu tine vorbisem de plimbare? vezi ca am 1.0 bari in turbo acum :) pune banii de GPL. as rvea sa vad si eu un GTI stock si unu cu alt windows....avem? :) |
Mersi domnu, mi-am deschis deja un cont in banca special pt tine:). Avem gti doar stock dar nu vorbesc in numele nimanui, este si un vRS 2.0TFSI cu windows TCM parca... Cu un .:R32 stock banuiesc ca stii cum stai nu? Oricum o sa se gaseasca ceva masini de rangul unui GTI si POATE una mult peste:)
In legatura cu mancatul sa stii ca avem pizzerii foarte bune:) si ar fi si ceva restaurante bune si relativ ieftine pt o ciorba si ceva mai consistent de mancare...dar la Fantanita nu va convine meniul sau pretul sau vreti alternative? Iar cu barurile, ar trebui sa apara terasele pe la toate puburile din piata mica, si NAF NAF(asta e mai vechi ar trebui sa stii de el), La Strada, Suporter(cea mai buna pizza din Transilvania:) si nu fac reclama) etc Ramane doar un singur lucru: vremea sa tina cu voi si cu noi implicit si totul o sa fie bine. |
deocamdata nu stiu cum stau cu nicio masina. si oricum, stau cam prost la demaraj ca schimb f lent. din aczua ambreajului sport, mi-e frica sa nu il agatz. cupleaza f jos, cam dupa 1cm de ridicat piciorul.
dar e timp. cu TSFi si TCM as vrea sa vad..daca e pe octi as avea mai mult sanse. :))) naf naf..refresh my memory..unde e? vremea va fi buna...ca venim noi cu soare & all. avem acolo totu..dar vrem sa mai ieism ca si asa suntem prea multi :P oricum, sper sa va vad pe toti pe acolo..mai ales serile cand ne styrangem si noi toti. vineris eara cel putin va fi frumos. din pacate lispesc cateva vedete, gen S3 8P cu soft... dar spe4r sa fim multi oriocum. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning