![]() |
Re: Street Racing Squad
Ladies and Gentelmans....Diseara ,20.30.Polivalenta:D
va pupa tazzu:D |
Quote:
|
Dragi colegi...astazi tocmai am terminat filmuletul de prezentare+filmuletul de aseara cu nebunii de SKN,PTM,Alex Astra Caravan,Vera,Liviu,Diciu,NUH,AVY,Blondu,si restu care nu v-am precizat sa ma anuntati...
Momentan din cauza modemului meu am reusit sa uploadez doar filmuletu de prezentare in maxim o ora.si filmuletul de aseara!!! Respect S.R.S.! https://www.youtube.com/watch?v=otomR517A0U |
https://www.youtube.com/watch?v=2JZ7t...eature=channel
Vineri Seara:lol:!!! |
Dragi colegi.... cine vrea sa mearga pe arges sau posta...vom decide pe moment...maine la ora 10 dimineatza la orsova la tank la bloc... pt mai multe detalii contactati-ma!!! astept cat mai multe raspunsuri pozitive :*:*
|
11 Attachment(s)
Pozele de aseara:lol:!!!
+una cu dedicatie pentru Vera:lol::hug:! |
Mda ... bravo grin ... misto filmuletzele ...
|
9 Attachment(s)
M-a rugat SKNu sa mai pun...bai SKN imi pare rau cu a ta nu am poze:lol::lol::lol: da ii facem maine;)....cam astea ar fii restu sunt mai personale gen hi5:lol:!!!
|
Quote:
|
Bavo baieti si fete asa ami place, grin-ule ami place ca te implii mai mult, asa te vreau zbatete acolo sa iasa ceva publicitate, ma anclin an fata voastra si tot respectul, ne vedem maine va pupa LEO.SR
|
Quote:
Respect S.R.S.! |
oo da in filmulet nu mi`am vazut masina deloc :)) dar am vazut`o in poza aia de mai sus, e ps? sau asa a iesit??:))
|
1 Attachment(s)
cer scuze nu ma lasat sa dau edit, + un parasolar, nu am ce face :(
|
Quote:
|
Salutare ma cheama Maftei ... detin un renault 5 si vreau sa stiu si eu ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa fac parte din clubul vostru !
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning