![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am mai primit 2 machete auto azi:
1. Ford F150 XLT - ERTL 2. Ford Mustang GT - Bullitt - AutoArt + 2 motociclete ce vor sta in pickup. |
astept prezentarea la mustang:D
|
Frumoase achizitiile, dar ...
nu inteleg ceva la Mustang, ce inseamna defapt Bullitt ? E varianta tunata a modelului respectiv ? E cumva un tuner auto, gen Hamann, Gemaballa, Novitec Rosso etc. ? Scuze de offtopic |
Quote:
On: Super achizitii! |
Exact. Bullitt era acel serial politist in care se folosea un mustang 68' unpic modificat, iar mai apoi cei de la ford au decis sa produca atat modelul 99 cat si cel 2005 sub aceast nume si cu aceleasi elemente de "tuning". Diferentele sunt date de culoare, jante si alte cateva ornamente inscriptionate "bullitt".
Urmeaza si prezentarile cat de curand. |
Super achizitii, astept sa le prezinti sunt curios de Mustang:!:
|
15 Attachment(s)
Ford Mustang GT "Bullitt" - AutoArt 1:18
O macheta ceva mai veche si unpic mai rara in varianta asta. Are detalii bune, dar e plina de plastic. Plafonul impreuna cu stalpii de sustinere sunt din plastic, dar spre deosebire de alte machete nu exista diferenta de culoare. |
Cu plastic ...fără plastic...e superbă !!! Poate reuşeşti să modifici ceva la interior ...:D
|
Cum zice si MDB e foarte reusit modelul iar la interior se mai pot aduce schimbari:!: Un Mustang care il vezi in multe filme americane..
|
Extra fioros Mustang-ul. Arata super asa.
|
Ce misto e.....:lol: vreau si eu Bullitt-ul, dar 2005;)
|
Superb:D...arata..:shock:succes
|
Probabil ca pe multi deranjeaza ca are plastic la fel cum pe multi ii deranjeaza ca unele machete au dog legs, lipsa geamuri fata, etc. Daca este sa gasim scuze nicio macheta nu este perfecta.
Mustang-ul acesta daca nu-l luai tu, il luam eu... nu am vazut anuntul si am pierdut trenul, dar ma bucur ca este la tine pt. ca esti un pasionat adevarat. Macheta este superba, mereu m-au atras genul asta de machete agresive, expresive... cu atitudine. Farurile/stopurile fumurii si jantele negre impreuna au un efect major... iar in TOTAL rezultand o atractie instantanee. O afacere buna cu macheta asta. |
:shock: Love at first sight! Superba macheta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning