![]() |
am vazut si yo..ce frumos ii dadea RDV'.. :)
|
mare accident aseara la semafor la casa de cultura. BMW (ct-xx-dmx) vs tico + cielo + vreo 2 dacii + opel = multe salvari, descarcerare, pompieri si politie. care stie mai multe amanunte poate imi zice si mie.eu am trecut pe acolo la 10 minute dupa accident. sper ca toata lumea e ok
|
a dat pe antena 1 despre accident.. :roll:
|
s`a vb despre accident pe topicul : Portul Tomis-accidente..etc..vezi acolo :wink: https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=1362&start=555
|
daca suntetzi interesati de accident / accidente chiar putetzi vedea la topicu facut pt acest lucru PORT , ACCIDENTE etc etc , cautatzi`l ca e aici pe constanta gasiti acolo mai multe informatii! P.S. nu nu e toata lumea ok din pacate
|
app de accidente ieri in fata la napoli a mai avut loc un accident, nsx`u si`a facut praf rotile din spate si aripa dreapta fata, modul in care a avut loc accidentu a fost nasol, bine ca nu a patit nimeni nmk. Vinovat ar fi unu cu dacie break, care a vrut sa`l depaseasca pe unu cu g4 si din spate venea nsxu, in momnetul in care venea nsxu pe banda a 2-a atunci s`a gasit si ala cu breaku sa depaseasca, nsx`u incercand sa`l evite pe ala cu breacku a intrat pe contrasens, unde a intrat intr`o fata cu fabia ( roata din dreapta fata praf), dupa ce a intrat in fabie, nsxu a intrat de 2 ori in bordura din fata de la napoli si si`a spart putea spate.
|
Re:
Quote:
da sau dat doar rdv si cu andu? |
RDV`u , andu si MDN`u
|
pacat de nsx frate :cry:
|
uite asa mai traiesc si mecanicii si service-urile auto,ce s-ar face ei fara zmei pe sosele si fara femei la volan ?
|
stai calm ca sunt si femei care conduc bine.....
|
sunt raritati si nu cred ca avem asa ceva la noi pe strada,depinde ce inseamna la tine bine
|
bine adica prudent,in ritmul de fluenta al traficului,cu putine accidente
tu ce intelegi prin bine?ca-s curios... |
...chiar exista fete care conduk BINE si nu e vorba numai de prudenta.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ..........
|
Blonda stie sa conduca bine... :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning