![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....B -69-T A U
am diferite modele si la diferite tensiuni de alimentare
ma poti contacta la nr de tel 0748400185 |
IMI place dacia,avand in vedere masina de baza care dib cate an vazut eu era varza,stii daciile nu prea sunt bune pt tunning da vb. aia fiecare cu pasiunea lui,oricum nice car
|
Quote:
|
merge lupa, si sistemul cu xenon. doar ca aia e sticla tratata, iar xenonul va topi farurile actuale de pe dacie. pretenu ala cu dacia galbena lasata jos jos de tot, a vrut sa isi puna, si a renuntat la idee
|
acum TAU-le nu te supara dar daca as avea si yo masina alba si as vrea s-o vopsesc in doua culori , tot cu negru as face pt ca teoretic alb+negru da cel mai bine ! acum recunosc ca semanarea e izbitoare dar omu' acum nu pote fi acuzat de PLAGIAT :)
|
La motor nu ii faci nimic?
|
Quote:
Succes in continuare si nu mai fii asa de... "secretos"... oamenii te intreaba cat te-au costat stopurile clare... de ce ai fost "obligat" sa-ti pui reclamele pe praguri... si tu nimic, nimic... Pot doar sa presupun ca ai beneficiat de reduceri pentru reclama facuta. Am dreptate ? ;) Nu e o crima si ne bucuram cu totii ca reusesti, intr-un fel sau altul, sa ai o masina unica. Succes inca o data si asteptam cu nerabdare fetele de usi... o alta premiera (cred) in Romania, pentru o Dacie. |
pe cand stopurile si fetele de usi ???
|
FELICITARI TAU-le ... esti mare domle' ... Tine-o tot asa !! :lol:
|
Vreau Si Eu Sa Aud!!!!
|
felicitarile mele ... sa ai parte si la anul de acelasi succes ...
|
Tau-le aia mik albastra din stanga mashinii tale din prima poza e o Corsa... ce sunte avea pe ea???
|
In cusca aia din portbagaj ce tii, hamsteri, iepuri, gaini?
Inveleste-o cu mocheta macar... Daca nu stii, iti explic eu cum... __________ Stopurile se vad aiurea rau, pacat de ideea cu tabla deasupra golului de la numar. Incearca macar sa vopsesti in alb portiunea aia, de la capacul portbagajului in jos... |
bravo mah!
|
Quote:
mai vis-a-vis daca nu stii nu te mai baga ca musca in cacat! habar nu ai cu ce se mananca un db-drag si cum tre sa arate! aiai este o cutie de o zi.... nu de plimbari.... culca-te... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning