![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
Quote:
|
Quote:
ps daca vede cine nu trebuie ma omoara:)) |
al dreacu norocos :D :)) calm si linistit .. astept :-P
|
la mine e putina seceta... autoimpusa, de suparare :D:D:D
|
:) de suparare ? oare te dai pe alceva ? .... glumesc.......... in cont la fel ca pana acuma:-P
|
he heee.... de ieri pana azi m-am sucit, gata cu supararea, trecem mai departe, asa ca... pazea, vine concurentza :D:D:D:D
si ca sa revenim ontopic... cum le agatam? cu bun simt in primul rand... orice faci, sa nu fii neam prost, ca o sa ramai la l@ba 4 ever.... |
da corect... da cum le faci sa te observe.. fara sa fi neam prost ?
|
adevarul este ca in ziua de azi multe fete sunt f rautacioase,fitzoase.. iar tu daca le dai un zambet vor face ca dracu in 4 ... ca sa te poti baga in seama ar fi misto sa ai pe cineva in grupu ei plm... o intalnire.. cu agatatu din ochi F RAR merge in ziua de azi
|
dar ce le fac nene bunaciunilor baietii hidosi din ziua de azi ,fara bani si fara un caracter cat de cat klumea de ajung fetele sa nu renunte ptr nimic la ei ?deci toata ziua vad fete klumea prin parc cu toti obositi ,mai gasesti si cate un "dexter" dar la propriu ,nu un baiat finut si mai linistit.......ce mama lor sa le faca nene ?vb din curiozitate ,nu din invidie.la mine e seceta mare de tot ,poate va rugati si voi sa mai dea o bruma de ploaie :P
|
da ba... ai dreptate .. mai mergi asa pe strada si vezi ..2 asa ... unu mai "diferit" ... te gandesti moamao cum de are ala si nu io .. poate sor iubi ceva.. ca alta exp[....
|
pai e simplu..ori se stiu de f mult timp ... ori s-au cuplat cand ea era bidi mai prostuta iar acum nu mai poate sa-l lase..ori nush.. de plictiseala si apoi nu mai scapa de el..draq stie..si eu am vazut ..da-le draq! :)
|
Quote:
|
stii si u ca nu e asa dar ....:P mama lor de fete ,unele sunt prea prostute ,partea naspa e ca sunt din ce in ce mai multe.
|
stateam sa gandesc ...
poate eerau si eele uratele cand s-au combinat cu urateii de care zici tu ... da' poate intre timp s-au facut frumoase... vb ca am avut o tovarasa care era vai steaua ei acum 4-5 ani ... si acu' imi curg balele cand o vad :D |
mai sunt si cazuri dinastea... si totsusi....
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning