![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
da, parca trage mai bine acuma...zau...cred ca e sigla daia cu cai...imi comand si eu vreo 2
|
felicitari baietilor de pe 2 roti( vali si budica) pt victorii si pt spectacolul oferit! multumim!
|
4 Attachment(s)
feicitari noului membru Shadows....COUZIN.... !! ne bucuram ca ni te-ai alaturat...
|
felicitari si bine ai venit printre noi COUZIN!!!...;)
|
s'o stapanesti sanatos tati .e frumoasa foc . multa bafta !
te saluta MFB'u :)) |
Felicitari pentru aderare , de masina nu mai zic.....Superba !
|
Merci frumos sunteti niste dragutzi :) m-ati facut sa plang :((( ce sa zic cum am spus-o si la altii tinand cont de faptu ca e un club facut de Valceni,un club din Valcea,ar trebui sa fim cat mai multe masini sa se auda de Shadows peste tot sa ajunga la un mare nivel si se poate dak exista vointa,suntem pe calea cea dreapta :) eu oricum sincer va doresc sa aveti cat mai multi membrii,sa fie frumos ;)
|
hai ma couzin, nu plange :D . Sunt sigur ca in iarna cand ai sa vi o sa ne impresionezi placut pe toti :D
|
Nu vin iarna tre sa vad cum fac dak se poate as venii tot asa pe vreme buna ca iarna celica nu iese din garaj nu ii place zapada :)) sa va impresionez in ce fel poate cu un gratar la iarba verde aia da facem cu cea mai mare placere :-)
|
chiar ma :( ...am putea sa ne intalnim acum sa facem un gratar la dedulesti :-"
|
2 Attachment(s)
dasta asa ?
|
Acum la dedulesti? hmm...foame imi cam este :))
|
Pff...felicitari Couzin...sa ai parte de masinutza si de tot ce iti doresti si sunt convins ca o sa ne reprezinti cu fruntea sus si acolo la tine....si by the way...sa va tzineti la ce v-a urma:))))))))))sa fie anarhieeeee
|
ce urmeaza ? ca e deja noapte...miroase a m3 turbo:))) ce gluma URSuza:)))
Numai de shotii va tineti... |
Bine ai venit Couzin.Felicitari,drum bun maine si longevitate in club.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning