Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Sasha_z 03-05-07 11:21

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

asa crezi u ...la 20 de ani crezi k le stii pe toate...nu vreau sa ma apuc sa`ti demonstrez k nu`i asa....whatever...faci cum vrei...

dolb 03-05-07 11:26

nu am zis k le stiu pe toate! dar in materie de femei..trust me.. am trecut prin relatii f naspa si am invatat din fiecare ;) si m-am dezvoltat mental , stiu ce femeie imi doresc si stiu sa cataloghez fiecare persoana cu care schimb 2 vorbe la o cafea ;) :D

bluey 03-05-07 11:27

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 881990)
cum ti`am mai explicat nu mai fi asa de sigur pe u !!! fiecare nas isi are nasu`...asa k u oricand poti sa dai peste o femeie kre sa te joace pe degete si u habar sa nu ai...nu mai subestimati femeile k nu e kiar asa cum credeti voi ;)

Vom fi aici cand vei suferi sa-ti reamintim ce ai spus :P

Sasha_z 03-05-07 11:28

:blahblah::blahblah:....cun barbati kre au trecut de 14765914 de ori mai mult de kt prin ce ai trecut u ...si au halit a XXX oara....de ce ??? nu pt k nu cun femei si ca nush` ce...pt k au crezut k e altfel...asa k n`are rost sa vb mai multe ;)

dolb 03-05-07 11:41

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 882048)
:blahblah::blahblah:....cun barbati kre au trecut de 14765914 de ori mai mult de kt prin ce ai trecut u ...si au halit a XXX oara....de ce ??? nu pt k nu cun femei si ca nush` ce...pt k au crezut k e altfel...asa k n`are rost sa vb mai multe ;)

pentru ca's fraieri ! pentru ca gandesc cu "LULA" ;) d'aia .. eu gandesc cu inima, cu creierul ;) iar apoi cantaresc cum se comporta, ce vrea, ce face TOT ! trust me.. imi dau seama de femei care ma vor doar pt ceea ce am, sau doar pt ceea ce sunt :D

Sasha_z 03-05-07 11:59

ti`am zis este un subiect inkis...nu am kef sa`mi pun mintea la ora asta k sa`ti demonstrez k nu`i asa....fie cum zici u!!!!!!!!!

PYT 03-05-07 12:16

se infiripa ceva pe relatia targoviste-tg jiu? :lol:

Sasha_z 03-05-07 12:21

no way !!!

PYT 03-05-07 12:31

:-D chill, glumeam (...desi, R U sure?) :lol:

Sasha_z 03-05-07 12:39

don`t worry is not sugar!!!! =)))))))))))))))

Acer 03-05-07 15:05

A iesit haotica rau ziua de azi.
Cum a venit am vrut sa dau inapoi sa plec (sa fac lucru barbatesc in faze dastea) insa numa lasat. M-am inmuiat ca prostu si am sarutat-o cand am facut asta a inceput sa planga intreband "De ce imi faci asta?" La fel iar intuitia masculina de a pleca se lupta din greu insa dupa ce am calmat-o i-am zis ca langa mine ii poate fi si bine nu numa rau ca o pot face si fericita nu numa trista si sa imi acorde 2 saptamani sa ii demonstrez. A zis ca se gandeste si imi zice maine si eu i-am zis sa se gandeasca mai mult si a zis ok. Acum sa vedem ce se intampla. Are careva vre-o idee cum sa intorc balantza in favoarea mea in ce gandeste ea? Si ca idee la ce va certatzi voi nici eu nu o sa mai patesc asta pentru ca o sa imi impun sa nu ma mai atasez de nici o fata niciodata nu se merita

Acer 03-05-07 15:20

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 882048)

Si numaru barbatilor care sufera e mult mai mic fatza de cel al femeilor.
Sa nu uitam ca voi traitzi suferintza mai intens ca noi si in loc sa va rezolvati problemele sau macar sa fiti receptive la solutii va inchideti in voi si plangeti toata ziua. Iar anumite lucruri de pe acest site sunt exagerate rau iar idiotzi care se sinucid nu se pot numi oameni. Fa o diferentza de sex pe accest site, se vede ca barbati incearca sa gaseasca soluti iar femeile nu. Iar suferintza fostei mele o sa fie amplificata daca eu ma duc sambata la ziua cuiva cu alta fata

dolb 03-05-07 15:31

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 882113)
se infiripa ceva pe relatia targoviste-tg jiu? :lol:

chill.. ne cunoastem nu se infiripa nik.. vrea sa ma cupleze cu alta fata din tgjiu ;) dar is aproape ocupat :D

dolb 03-05-07 15:34

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 882376)
A iesit haotica rau ziua de azi.
Cum a venit am vrut sa dau inapoi sa plec (sa fac lucru barbatesc in faze dastea) insa numa lasat. M-am inmuiat ca prostu si am sarutat-o cand am facut asta a inceput sa planga intreband "De ce imi faci asta?" La fel iar intuitia masculina de a pleca se lupta din greu insa dupa ce am calmat-o i-am zis ca langa mine ii poate fi si bine nu numa rau ca o pot face si fericita nu numa trista si sa imi acorde 2 saptamani sa ii demonstrez. A zis ca se gandeste si imi zice maine si eu i-am zis sa se gandeasca mai mult si a zis ok. Acum sa vedem ce se intampla. Are careva vre-o idee cum sa intorc balantza in favoarea mea in ce gandeste ea? Si ca idee la ce va certatzi voi nici eu nu o sa mai patesc asta pentru ca o sa imi impun sa nu ma mai atasez de nici o fata niciodata nu se merita

o sa iti acorde sansa .. dar nu va dura 2 sapt ;) trust me! mie mi-a dat o sansa de o saptamana! iar in a 3-a zi se terminase TOT :D si seara abia am calmat-o cu ajutorul fratelui ei ( si celor de la No Speed Limit ) si am mai impacat-o cat de cat :D

dolb 03-05-07 15:37

o sa iti acorde sansa..dar va cauta ceva prin care sa gresesti ! ( cel putin eu asa am patit !) .. sfatul meu: incearca sa fi de acord cu ea in tot ce zice ( chiar daca nu are dreptate nu te contrazice .. faci prostu ), o faci sa se simta apreciata, dupa ce iti da sansa, ii oferi un trandafir! si ii spui ca nu poti sta fara ea ca o iubesti nespus de mult ! ( la mine a mers faza cu trandafiru in gura.. bine k fac dansuri profesionale si m-a ajutat si un tango :D ) .. incerci sa o atragi spre tine! asta daca o iubesti si o vrei inapoi.. daca nu screw her.. get another one :D

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning