![]() |
Re: accidente in bacau
Quote:
|
Quote:
abia s-au terminat flame-urile... creati-va un topic de cearta si acolo.... puteti umple paginile. aici prezentati accidente din bacau. fiti si voi "on-topic", please! |
detalii despre accidentul de sap trecuta de la intersectia 9 mai cu Al. Cel Bun care cineva?Un Subaru am inteles ca a derapat la peste 120km/h si a raschetat niste masini pe acolo...
|
Ce subaru? era vorba de o dacie solenta si o dacie 1310, adica, astea 2 erau la locul accidentului a 2 a zi . ..
|
Quote:
|
Quote:
|
stii cumva ce nr are calibra aia? sau cum arata ?
|
avea barele schimbate.. sincer sa fiu nu am fost atent la numar.. dar stiu ca era din 2 culori... era frumoasa.. avea si jante frumoase... aaa NT xx NFS are la numar
|
aveam si poze.. dar din pacate am cam scapat telefonul de perete :)))
|
Quote:
|
cafeneaua e dincolo
|
stie cineva exact ce s- a intamplat duminica dimineata pe strada George Bacovia ? Un A4 model nou , albastru cu numere rosii nu a respectat cedeaza/stop si a intrat in alta masina la o viteza destul de maricica
|
Quote:
|
a 4 le are botul facut praf din ce am auzit , masina ailalta era si ea botita rau tare ... ma gandeam ca poate a vazut cineva live ...
|
nasol tare...mah da zilele trecute trec pe la hanu lu matei,si ce vad.un audi A4 model nou...ars complet,e de mult acolo? ce s-a intamplat oare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning