![]() |
si 3 sfarcuri, ai uitat sa precizezi.
eu am vad o alta perspectiva a lucrurilor, daca tie iti place aia inseamna ca nu ai avut o femeie adevarata 8) |
eu nu...niciodata...important e ca mi te vad pe tine doggie style :chew: :boogy:
|
:blowme:
|
daca este una si mai buna atunci e ok :D :D :D nuiule cand e aia pe tura ma iei si pe mine :lol: :lol: :lol: ? :oops:
|
hahaha :)
ma rog, fiecare cu atractiile lui sexuale :p deci imi spune`ti si mie unde pot s`o vad pe tipa aia? in ce bar ati vazut`o sau era restaurant, local, bomba, ? |
..... si tipa sa fie lesbi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
da bah danutz...de ce tot vrei sa mergi cu nuiu in masina :)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
ma...pai cu altcineva nu am cu cine...... si blonda de joi seara era cu masina ei:D :D :twisted: |
Pentru tipu cu renou 8 sau 11 aka alb.
1:la 5 mi-ai taiat calea sub podu din marasti 2: n-ai lasat-o pe doamna de la trecerea de pietoni sa treaca 3: te -ai bagat ca ... slalom printre masini, pentru 3 secunde castigate pana unde era mcamionu blocat era sa rupi 2 oglinzi. 4: n-ai avut pic de rabdare sa stai in coloana o trebuit sa treci pe partea ailalta ti-o spun prieteneste, dc eRAM in lateralu tau cand te-ai bagat iar pe banda principala(erai cred ca fix la alea de la ise, intgre alee si bariera, aia pot s-o spun sigur) eu nu te lasam sa intri, sincer ma, si eu umblu cam anormal, da...tu ai batut recordurile la incalcari de reguli de circulatie, pe o distanta asa scurta, nu o lua in nume de rau da era in spatele tau si ...ioi...nevasta era sa faca spume cand te-o vazut cum mergi, vezi numa sa nu o patesti o data dupa cum conduci, in rest numa bine |
ce sa-i faci .. asa se intampla cand te mananca in talpa .. si atunci te scarpini ..... :wink:
|
sandy bell :lol: :lol: :lol:
|
adica tu erai cu nova galbena ? sau cum ... ? poi ma grabeam shi eu si cunosc zona aia ... de aia imi mai permit si eu, si aia de la trecere era f nehotarata nici n'o apucat sa calce de pe trotuar, iar oglinzile alea ... mai era cel putzin un juma de metru pana la ele ... shapei ala cu tiru sa ma :censored:
da ma ... parca tu ziceai ca te'ai dat peste cap nu ? ... si apropo ... ii 9 |
trebe neaparat sa ma apuc de conversia GTT ca vad ca n-am rival :lol: :lol: 8)
|
auzi zandere..deja ai dusmani... :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Am primit azi un mail foarte interesant, niste radare pe DN1 ca dincolo.... fara politie , doar un stalp care-ti face poza :? in Puchenii mari
pt sandrei si zander: D I E S E L P O W E R :D :D :D :D :D :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning