Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Seria Need For Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/1232-seria-need-for-speed.html)

Nubyan 11-09-07 17:18

Re: NFSU2 pe Hamachi

Hai k joc si eu :D Mi-am pregatit Skylinul pentru curse. Kre se baga?

IONUT-GBP 11-09-07 17:28

Re: NFSU2 pe Hamachi

io :X da`mi pm cu id`u tau

silviu_fxx 12-09-07 19:51

Re: Need for Speed: Pro Street

Voi nu va dati seama ce vorbiti...le-ar mai fi trebuit un an ca sa scoata si o versiune simulator si costurile ar fi crescut...

AdiNX 12-09-07 20:02

Electronic Arts a precizat, si ma repet la faza asta, ca vor ca franciza Need for Speed sa fie reprezentata prin jocuri accesibile pentru toata lumea... simulatoarele sunt mai greu de controlat pentru unii, si dupa cum a zis silviu mai sus, mai costisitoare... noi vrem distractie si nu clienti stresati ca nu pot juca jocurile noastre.. cam astea au fost cuvintele
be on the lookout for the demo ;)

stefanb 12-09-07 21:33

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 1096599)
Electronic Arts a precizat[...]

da adi.. corect aici, dar vezi tu.. se pierde o gramada pe tema asta. ei se gandesc ca asa vor satisface clientii .. dar majoritatea, il downloadeaza.. il joaca .. 2-3 saptamani(sunt optimist), si`l arunca la gunoi :lol:. pe cand.. cred ca esti la curent.. exista simulatoare.. fani adevarati.. comutati de zeci de mii de oameni.. si every single one of them l`au cumparat.. dc? pt ca merita. nu zic ca nfs nu ar merita, poate ca se lucreaza intens la el.. se munceste.. aduc inovatii.. cu orice serie.. dar, parerea mea, fizica daca au pus`o la punct, au dat lovitura for good. eh.. poate noi nu contam.. romania noastra e mica.. pe cand in state EA Games e halit de multi, si cumparat fiecare titlu, dar sunt multi cu pretentia.. "dai un ban da` stii ca face" :)

AdiNX 12-09-07 22:57

parerea mea si a multora e ca EA a dat-o in bara cu NFSC.. poate vor sa se revanseze cu ProStreet.. dar daca nu isi scot profitul pe care si-l doresc, fii sigur ca e cineva mai luminat la creieras pe acolo care o sa zica: "let's find out what our players really want... maybe they're tired of arcade racing" "so what are you saying, bob? do you think we must create a... a... a SIMULATOR? wouldn't that be too hard to play?"
pana cand iubitii nostri developeri nu se trezesc la realitate, ori vazand ce vrea gamerul de rand, ori pierzand multi bani, Need for Speed = Arcade... "this year we've managed to..." "what's new in ProStreet is..." bla-bla-bla, yabbidi-yabbidi-yabbidi... wake up and smell the coffee!

stefanb 12-09-07 23:25

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 1096887)
what are you saying, bob? do you think we must create a... a... a SIMULATOR?

sa te`auda cineva... bob ala e prost daca n`a raspuns YES pan`acu :D se cam stie ce vor adevaratii fani :D

AdiNX 13-09-07 00:12

e 13 septembrie... inca 48 de zile pana la lansare, deci demo-ul trebuie sa apara in curand... dar cand? ca nimeni nu zice nimic din pacate... pana si emoticonu asta cred ca stie mai multe decat noi in momentul de fata ->:rolleyes2
zisesem cu ceva pagini in urma, sa vb despre demo... faceti o comparatie intre cum credeti ca va fi si cum ati vrea voi sa fie ;)

Raz6633 13-09-07 01:32

daca nfs... ar fi fost un pic mai accesibil pt volanul meu.... pai cred ca n-as juca altceva.... uite LASR, acolo cum a fost posibil... sa faca un simulator, cu street racing?

wlady 13-09-07 08:23

Ok, cum au mai spussi alti, de la demo vreau doar o demonstratie a gameplayului, nu a tuningului ! Sa-mi dea 2 masini deja tunate de ei, cateva trackuri si sunt multumit ! Sa speram ca va fi mai catre sim ( macar gen TDU ) .

TR_00_ANN 13-09-07 23:38

yo unul fierb de nerabdare....sa apara odata k sa-l joc

Raz6633 13-09-07 23:48

Fierbi atat de mult, pt o dezamagire ? :P felicitarile mele

Scuzati-mi double post, adinx poate imi faci un merge.... sa nu credeti ca sunt negativist, si anti seria nfs.... de la underground 1 incoace, am asteptat cu nerabdare precum toti, aparitia, urmatorului joc, asteptand secundele acelea importante, etc.. dar de fiecare data cand speram ca jocul o sa fie 'altfel' am luat plasa... si de aceea m-am obisnuit cu ideea, iar NFS Carbon a pus capac, complet. S-au prevalat de faptu ca fizica se va schimba, etc etc, dar n-au facut altceva decat sa faca jocu mai arcade. Din punct de vedere realism, Underground 1 a fost cel mai real, chit ca avea fizica, pe care o avea 300+ la ora in viraje, dar nos-ul era real, ill foloseai si gata... nu ca in restu jocurilor, se reincarca.... wtf ?!?!! Sa-mi zica si mie cineva care si-a montat nos pe masina, in zilele noastre, cand cum, i se reincarca nos-ul.... poate... i se reincarca, dar la statia de reincarcat.. si nici decum din cauza vitezei.
Anyway, cum ziceam, mi-am luat tzeapa de atatea ori, incat realmente, nu mai am chef... evident o sa-l joc, o sa-l termin intr-o zi. si dupaia la gunoi cu el.

AdiNX: ti-am dat merge :)

AdiNX 14-09-07 00:16

si eu simt acelasi lucru ca razvan.. eh.. in mare parte
NFSMW nu prea mi-a placut de prima data cand am vazut poze pe net cu el, pt ca eram obisnuit cu NFSU2's nighttime racing.. anyhoo, dupa cum stiti, am facut atata publicitate la NFSC incat oricine ar fi crezut ca as fi fost platit pt asta (:lol:), si am avut parte de o mare dezamagire desigur (recunosc ca nici nu am terminat jocul).. din cate vad pana acum in filmuletele de pe net, stiu ca o sa joc NFSPS pentru cursele de drag, asta e sigur, si pentru faptul ca are cateva masini pe care le indragesc si abia astept sa le "conduc"
daca totusi electronic arts face din NFSPS un joc care sa nu mai fie (exagerat de mult) pe stilul vechi (arcade), o sa aiba tot respectul meu, si daca ruleaza bine pe pc-u meu, poate chiar il cumpar..
pana la lansare insa mai raman 47 de zile, timp in care vom tot ciripi pe forum si ne vom exprima dorintele degeaba..
o seara buna la toti, io ma duc la culcare
PS: dau moca dvdu cu NFSC.. care-si face drum prin ct sau e din ct sa-mi dea pm :)

hyper93 14-09-07 11:58

poate acest filmuletz va face sa va razganditi

http://www.nfsplanet.com/nfsps_movies.php?lang=eng

2fast4u_DK 14-09-07 12:04

Va avea si civic :X ....poate pana la urma nu va fi chiar asa de nereusit :D

All times are GMT +2. The time now is 22:00.

- Copyright 2026 4Tuning