![]() |
Re: BH 04 ARO
Quote:
|
Ho ho ho, masina tunata, casa tunata... bafta si spor la munca sa ai!
|
m`am saturat eu de cate filme si de cate curse se fac in cluj..unde din cate se observa lumea isi vede interesul..
masina e extraordinara felicitari proprietarului! |
l`a vandut !
|
6 Attachment(s)
pun ceva poze ce am promis dar nu am mai avut baterie si fac maine calumea.dar in mare se vede care-i treaba.
|
scuze, am gresit cu postul de mai sus !
|
dar nu e putin cam micut?
|
9 Attachment(s)
am mai facut niste poze ziua.
|
mama ce lata e rampa, ursu abia calca pe muchii, o miscare gresita cand bagi masina si... e in rampa :))... dak e o masina mai ingusta, o lasi afara :))
P.S. Nu ai facut garaju putin cam ingust ??? k din cate vad nu prea deschizi bine usile masinii inauntru :-?? |
Quote:
P.S.:poate venim pana la oradea vinerea viitoare la o poveste!;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ce motor pui in E30-ul pentru drift? Poti sa-mi dai niste detalii?
|
Quote:
|
garaju a iesit ok; 'batya' da culoarea nu fuge cu ursu unde is dungile albe:-)
|
in sfarsit am terminat topicul asta de citit .de 4 ore si jumatate tot citesc pe el.acuma urmeaza parerile.:) masina asta e bestiala.. parerea mea...gusturile nu se discuta .. o consider ce-a mai reusita masina modificata din Oradea ....chiar mi-au dat lacrimile cand am auzit si am vazuto lovita.. dar cand am aflat ca o reface de la 0 m-am bucurat enorm ..... masina asta e rezultatul unei pasiuni enorme pt masini si in special pt ursi dar si a vointei si ambitiei enorme... :) Felicitari DOMY .. ;) aratale ce poate ARO !!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning