![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
Quote:
|
pai merge :lol: trebuie azi sa se mai monteze lambda si e brici :D oricum,cum urca`n ture e :shock::twisted:
|
Quote:
|
America acolo cu firele alea. :shock:
Sa treci pe la mine dupa ce ti-ai pus si lambda. :D Sunt tare curios de cum merge si ce poate cu minunea aia. :) |
3 Attachment(s)
|
se mai inchide capota? daca nu am eu carcasa de filtru pe rotund mult mai ingusta...
|
Frumoase pozele....ma uitam la unele dintre ele si ziceam k e a mea...se cam aseamana masinile noastre asa putin intre ele;)
Ai facut treaba buna cu carburatorul de Golf,cum se comporta? merge bine? bafta si spor la treaba in continuare cu masina. |
Quote:
|
la final pune te rog o poza cu pozitionarea sondelor de apa.....chiar sunt curios!Felicitari pt reusita!
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
=============================================== de azi ... |
Subscriu la partea cu trasul bine.:twisted::shock:
Mai sonda si e stats. :D |
Mult respect pentru KRF ...cand eram colegi pe forumul dedicat daciilor nu il credeam in stare ca va ajunge la asemenea realizari cu masina lui. Am ramas uimit de ceea ce a facut acolo "sub capota" . Cine lo fi ajutat sau daca a facut singur toata treaba asta nu e important, sa pui ECU pe dacie e intradevar ceva foarte rar. Nu stiu daca mai are cineva dar la el am vazut primu' asa ca inca odata KRF...RESPECT MAXIM!
|
Am o intrebare, stiu ca e stupida dar vreau sa stiu oare la ea taie si benzina? ca la logan, etc? daca esti dragut poti face si un filmulet?:D Salut
|
daca te rog frumos imi zici si mie ce piesa este in clip ? ca ii prea frumoasa la fel ca si masina. Felicitari de la cluj
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
- Copyright 2026 4Tuning