![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
pina se dezamorteste , cred ca te bat si cu diesel-ul.....:lol: vezi ca te sun sa mergem sa pregatim taxiul , sa ii mai facem 3 softuri...:)))) cauta CD cu live-uri, gume de ars avem, sa aruncam apa din instalatia de la stergatoare,braduleti de la oglinda, si presurile din masina......:lol: dar tot o sa traga greu pt ca salam are formatia numeroasa si atarna aia greu in patefon acolo.....:lol: |
9 Attachment(s)
CEVA POZE DE AZI..........
SI O POZA CU NOUA MEA MESERIE...:lol::lol: |
Jakal, pot să fiu fanul tău numărul 1 ?
Superb taxiul :X ... Off... ce meserie "odihnitoare" ai ! :lol: |
Eu sunt fanul nr 2:P Imi place la nebunie ursu:X:X
|
Eu vreau sa fiu fanul 2.50:lol:
Cum arata :shock: |
prea adevaraciune ursu asta....:shock: jakale..ai grija sa le oferi o ultima cursa de neuitat :lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
aaa tigane uitasem sa fie intrun ceas bun noul loc de munca :)) daca auzi de vreun loc de munca mas baga la sapat gropi si cautat cadavre de bijuterii sau (acareturi)
|
Quote:
daca i se ridica mana la vreunul din spate ce dreaq faci???? hai lasa bre....nu conteaza ce e in spate....bani sa iasa.......... ne vdm la vitantis.....a mea e in lucru, sper sa o termin... vezi si tu la ce ore ajung acasa...... |
Jakale, duba aia are tracţiune spate, nu?? :>
|
1 Attachment(s)
Quote:
ala e un mic business in timpul liber, eu inca mai defilez cu bestia asta de 160 de cai....:lol: |
1 Attachment(s)
Faci rally cu sprinteru de la lucru prin padure ? :D
Ui aici jack un pic de plictiseala sper sati placa.. pentru wallpaper ii bun :D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning