![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Ma bucur ca a iesit totul ok pana acum, sper sa nu apara nimic in plus fata de ceea ce se vede! Apreciez ca ai avut puterea psihic si financiar sa o iei de la capat! O sa iasa mai frumos decat ce era inainte :D Spor la treaba, si tie si baietilor care te ajuta. E bine ca ai pe cineva alaturi... Bafta! :twisted:
|
jock tot respectul continui sa ma uimesti,eram sigur ca masina va reveni din nou cum a fost dar chiar atat de repede nu ma asteptam!sa ai parte numai de lucruri bune de acum in colo si sa te fereasca Dumnezeu de alte evenimente nefericite:!:
|
salut, primul meu post pe acest topic! am citit de la inceput tot despre evolutia masinii... si sincer cand am vazut ce sa intamplat... am zis ca nu se poate... masina aratea perfect... (parerea mea) eu personalm am un golf3 si sa zic ca is f multumit de golfuri:) inapoi la subiect:-) sincer speram foarte mult ca masina sa revina pe drumuri... dar nu mam asteptat sa fie chiar asa de rapid:) ma bucur ca incet incet masina o sa revina pe drum:) poate o sa am placerea sa vad live masina ca cred ca peste 2-3 sapt ma duc si eu la Buc, dar pana atuncia bafta la munca daca te mai putem ajuta cu ceva din TG Mures scrie un P.M. si cand trec il duc :D
Sunt sigur ca masina o sa arate ca nou... Prieteni adevarati la greu se cunosc, si ma bucur ca ai prieteni care te ajuta si in momentele grele :-) |
Ai că īşi recapătă "pulsul" īngerul tău aşa că multă baftă pe viitor fi mai atent cu ea , că uite a avut grijă de voi şi chiar merită maşinuţa....bravo celor ce te-au susţinut la greu jock ;) !Mānuţă lu' aia mică ce face?
p.s. eu cred că vānd maşina...am aflat abea azi , a fost lovită grav īn stālp , lonjeroane praf,punte strāmbă :( prima mea maşină , primul meu "noroc" |
2 Attachment(s)
Prietenii???....uite ce fac prietenii :cry: ...offf , bine ca nu mi-au dat lacrimile
Va multumesc din suflet .....iar am ramas fara cuvinte ...... ...in seara asta am avut o mare surpriza (am "simtit eu o carcoteala" ,da nici chiar asa) ... ... deci, nu stiu ce am facut de merit asa prieteni ca voi dar ii multumesc lu Dumnezeu ca existati .....hai, va pup ;) |
Prieteni adevarati!:yikes:
Las' ca meriti... |
! tot respectul meu pentru voi! Jock, esit cel mai norocos om din lume, pentru ca ai asa prieteni!
|
asa da, felicitari carcotasilor care i-au facut surpriza lui Jock, perfecta alegere cu farurile astea, veneau prea bine pe masina
bafta in continuare la reparat masina Jock si daca mai ai nevoie de o manutza de ajutor stii unde sa ne cauti :P |
Adevarati prieteni, sa-ti traiasca! Diseara trec sa vad masina:D
|
Quote:
|
ba da la tine vine Mos Craciun vara ? ..... spor la treaba da parca merge si la farurile astea inca o lupa :))))
|
fix asta avea in minte ieri :D dar era prea bulversat de sentimente
|
mai bine ca n-a plans, cred ca ar fi fost o imagine care nu s-ar fi incadrat in peisaj prea bine sa vezi un munte de om cum plange de bucurie :lol:
|
;) ... as fi vrut sa scriu numele tuturor care au contribuit la surpriza de ieri ,dar nu ii stiu pe toti (stiu ca este urat ,dar am eu placerea asta) ....poate pe viitor fac rost de lista :twisted:
...momentan farurile le mai tin pe "dreapta" .....vor fi modificate ....cum??...inca nu stiu :idea: ,nu vreau sa le stric sau sa fac tiganii |
Le poţi lăsa şi asa Jock cum sunt ele ,sunt destul de frumoase şi aşa :) ;) să le stăpāneşti sănătos Jock,te pwp !
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning