![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
felicitari X-team
|
Quote:
nu ai mai scos BORA din barlog? vreau si eu filmuletzu ala din mamaia de atunci stii tu cand ai schimbat filtrele :)) |
Quote:
Pozele sunt aici http://mw-photo.blogspot.com/ |
Quote:
si stiu ca wining is wining, dar esti constient ca Viperul te manca pe paine, daca nu gresea soferul. Asa ca locul 2 l-ai obtinut cu putin noroc. la fel cum si audi-ul s3 a castigat in fata lui Maus cu evo. |
De aia conteaza si soferul ... vba ta wining is wining ...
|
Quote:
|
Quote:
Ca sa nu mai spunem ca a plecat prost si cu Camaro SS si tot l-a facut . |
Quote:
felicitari ptr victorie merge ceas masina dar hai sa fim mai modesti unde e cazul :) ps - camaro nu a coborat sub 14 sec ... |
Quote:
numai bine |
Lasa ma BYG-le sa se simta si lumea bine ... nu mai conteaza daca e sau nu sofer ... conteaza rezultatu pana la urma :D
|
Quote:
Putea sa scoata si 12 secunde ... prea putin ma intereseaza daca cu mine a pierdut ... corect ? Inseamna ca s-a intimidat rau cand m-a vazut langa el si de aceea a pierdut ... :) :) :) Si prin urmare trebuie trecut in palmares ... :D Oricum sistemul de cronometrare a avut hibele lui din moment ce un Renault de grupa S3 scoate 12 secunde pe 400m , Renault care ia bataie fara drept de apel de la masini ce scot 14 secunde :) In fine ... una peste alta X-Team s-a prezentat excelent la aceasta cursa si ar trebui sa o treaca in palmaresul clubului ca fiind cea mai buna cusa de pana acum luand in calcul cupele castigate si locurile obtinute ! La Mai Mare ! |
1 Attachment(s)
Daca te referi la dodo a auzit el aiurea:) nu a scos 12 nici in vise nici cosmare , timpii aia care sustine el au fost in calificari iar clasamentul cu timpi il am eu aici , a scos 14 si ceva cum era normal.
|
Quote:
Cand o sa castigi ceva cash intr-o cursa ca cea despre care se vorbeste, atunci chiar poti sa te bucuri ca ai batut un viper, dar asa, doar de fun cum au fost toate legalele de la tulcea pana acum, cand stii ca masina ta nu poate sa bata un viper( inca, poate o sa o faci sa fuga mai tare candva) oare care este rostul sa te lauzi degeaba?! sau poate chiar te bucuri de atentia celor gen, Maneaua este viata mea, sau gen, du-te ma ca are V8 pe espero! |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pai tocmai am batut unul ... vrei sa vezi ? |
Quote:
ha ha ha ha ... foarte tare ....!!! Intr-o cursa nu conteaza cine pleaca mai bine sau mai prost ... conteaza cine trece primul lina de Sosire .... Acuma ce trebuia sa faca Andrei WRC ??? sa se dea cu Viper-ul pana reusea sa plece bine ??? Intr-o competitie exista un proverb ---- " Jocul gresala asteapta " !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
- Copyright 2026 4Tuning