![]() |
Re: E30 - Masina mea
de la mine :))))
|
Ai adus masina acasa?
|
nu inca....urmeaza !:shock:
|
Quote:
|
de abea astept sa vedem ce o sa iasa..cred ca o sa fie fortzaaaa:twisted::twisted::twisted:
|
Asta te vreau bo$$... FORTZZZZA !
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Acum ca este motorul mai ridicat pe suporti...mai atinge admisia in servo-frana ?
|
Quote:
|
acum peste o ora ma duc sa dau sala a2a oara sper sa fie cu noroc :-) si dupaia sa dau orasu ca la oras no problems :-P tinetimi pumnii :) :peace: :peace:
|
hahahaha tre sa astept 15 zile lucratoare eu am crezut ca 15 zile nelucratoare :-P dau vineri !
|
eu m`am dus incepand cu a 16 zi ... mie nu mi s`a zis nimic de lucratoare nelucratoare ... sfatul meu incearca si maine ... din ce stiam eu te puteai duce incepand cu a 16 zi .... (am luat a 2 oara )
|
am luat sala...urmeaza acum orasu da nu prea imi fac probleme :-P
|
Quote:
|
bft omule :))) si nu da $ se ia usor daca esti atent !
|
george are permis george are permis :lol::lol::lol:
|
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted: asa este!
|
eh eh eh :> bun bun a fost usor ?
|
Felicitari felicitari,asteptam sal uzi:lol:
|
[QUOTE=pyttbull;2589641]:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted: asa este![/
bravo boss..,condu fara puncte :-P |
Quote:
off; totusi astept o liniuta intre ursu tau si dj 99 kly-a lui covei.bafta si tot respectul;) |
Felicitari! Sa il uzi bine!!!!!! Bafta:X
|
poze ceva k nu te-am vazut cu masina prin oras dar in schimb te-am vazut in seara asta cu masina parintilor.bafta!
|
inca nu am adus ursul :???:
|
cumperi o bicicleta?
|
Se plimba cu seria 3 si-a facut program pe la mine prin cartier! Iar te-am vazut si in seara asta:)) Hai k esti tare;)) imi palce cum conduci:> Numai bine!!! Knd ai timp sa imi arati si mie de aproape Seria 3-ul k ai promis:P ne vedem prin orash! Bafta!!! Drive safe:>
|
Quote:
|
Imi cer scuze k raspund eu sper sa nu se supere pe mine:) dak te superi knd ma vezi ma calci cu masina:)) Da, masinutza este gata, maine se duce sa ii dea un borcan cu miere:> Drive safe...ai grija sa nu mai faci liniute pe bulevard:>:)
Numai bine! |
sa vina ursu in Fortzaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted::twisted::twisted:
|
Vine Ursul vine
|
:>:>:>Vine fortzaaa!!!! X(X(X( :)
|
:woowoo::peace::yikes::joy:In seara asta vine Ursul acasa, iese din barlog de la LAF, si se intoarce in
:raving: Fortzaaaaaaaaaaaaa !!!!!!::workout::2gun::boxing::burn::burn::burn: |
Pitt bull sa ii duci si tu un borcan cu miere cred ca ti-a fost dor de el:> Hai sa fie fortzaaa!!!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:shock::shock::shock: de azi inainte sa plec
|
EVG&URS au dat un duet, la dani la garaj:)), Ce pot spune poate treci sa il vad live cum a iesit, dar se stie ca a avut doctorul LAF grija de el:> Bafta!
|
E FORTZAAAAAA URSU...bv doctor LAF ai facut ceva bun :twisted::twisted:respect ;)
|
[f QUOTE=Alin91bz;2645850]E FORTZAAAAAA URSU...bv doctor LAF ai facut ceva bun :twisted::twisted:respect ;)[/QUOTE]
adv de fiecare data cind citesc asta cu doctor laf ma buvneste rasu:lol:nu eu singur lucrez la ele suntem o echipa mai mare ,si mai experimentati pe ginecologie:lol:)))))))))))fortzaaa cu buzauu:twisted:hai george scoateo la start cu baietii;) |
Daca mai trece de 3 ori pe Bulevard il stie tot Buzaul la ce senzatie face masina:twisted::-P
|
Am testat-o... pot sa zic ca trage mult mai bine decat inainte. Dupa mine trage a 190-200 cai :) . Evacuarea putea fi inaltata mai mult, sper sa i-o rezolv zilele astea ; furtunul de vacuum de la servofrana este fisurat, asta se face repede.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning