![]() |
3 Attachment(s)
Uite si provocarea mea... :arrow: :arrow: :arrow:
|
Sunt sigur ca e un Daewoo mai vechi...
Ala e de fapt Datsun, chestia e ca Datsun s-a infiintat mult mai devreme decat Nissan, si da, cred ca e un fel de Acura al Nissanului. De fapt, din ce am inteles eu, Datsun este adevaratul tatic al Nissanului, si motoarele de mare performanta de la Nissan sunt facute de Datsun. |
Quote:
HAIDETI ALDE THINKER COOBRA SPEEDER !!!!!!!!!!!!!! |
Re:
Quote:
Aia neagra cu faruri de E-class si grila de BMW, e un CRX, kitch total; |
asta visinie de mai sus n-am vazut in viatza mea....
zi macar de pe ce continent e! asa sa ghicesc, poate e un Ssang yong sau o masina din China |
Hmmmmmm... Kitsch de la GReddy... :lol: :lol: :lol:
Haideti mah, ce naiba... Asta visinie nu este prototip sau ceva rar... Incercati macar... Nu este asiatica... Ultimul indiciu. :wink: |
volvo sau lincoln...
|
Nu
|
Aoleu, cum Volvo nene? Oricum, n-o sa ghiciti in veci masina aia, mie mi-a spus Hondaru ce este cu conditia sa nu spun pe forum...Nu e vb ca e vreo marca obscura, dar pun pariu ca nimeni n-o va ghici.
|
Moskvitch \"Ivan Kalita\" :bored:
Auto Soviet rulz... :hug: Pariu' ala ca nu o ghiceste nimeni era simbolic, sau ce am castigat...? :lemon: |
2 Attachment(s)
Asta e mai usoara decat Moskvitchu', zic eu...
|
Buick Skylark 1971...cel putin asa am gasit eu. Am ghicit sau nu?? :P :D
|
asta de mai sus arata ca un Chevelle dar nu stiu sigur daca asta e....
Hondare - nu stiu daca e facuta de Greddy sau nu (ma indoiesc, mai ales ca Greddy nu face produse estetice, mai putin conversii), dar chiar daca e, tot kitch ramane (sau lipsa de gust daca vrei), faruri de E, grila de Bmw, stopuri de Supra (am vazut si spatele masini) si deasupra grilei de bmw sigla Honda pe un \"betzivor\" ca la Mercedes.....asta pe lanaga vopseaua negru mat........oricum, fiecare cu gusturile lui |
ford gran torino...sau cel putin seamana
|
Re:
Quote:
Bah Thinker... Lasa vrajeala, ca daca nu dadeai de auto soviet, habar nu aveai ce masina este... :oops: :oops: :oops: :oops: |
Asta ultima nu e nici Ford Gran Torino, nici Chevelle, nici Buick :P
Sa incepem cu doua indicii mai subtile, si daca nu o ghiciti pana maine seara va mai dau unul mai heavy... Asadar: -capota e stock :wink: -a fost pace car oficial in Indy 500 in anii '70... |
1 Attachment(s)
My turn...tot ceva usor...eu nu ma bag cu rusestile...
|
Oldsmobile F85 W-31 1970
|
Nici pe departe...cam rece
|
true, true... e oldsmobile 442, dar e din '72, ultimul mai acatarii, pe ala din '73 l-au stricat mai ceva ca pe noul corvette :evil:
|
cre ca un HYundai de prin `90
|
hondare zi mah si seria de sasiu daca esti asa cunoscator :D :D
io zic cai o japoneza nisan whatever :D |
fierbinte mms...Hyundai S-Coupe GT 1,5 turbo 120cp din 1992, suta in 7,4s!!!!
|
1 Attachment(s)
Mai lasati-ma si pe mine sa pun o masina... Ca o sa lipsesc 4 luni si o sa aveti timp sa va jucati... :lol:
|
Asta nu-i masina, e bataie de joc...mms pune si tu una mai rezonabila...
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
A participat la Frencj Grand Prix din 1923, motor de 2 L, V8 (!!!!!), e condusa de Prince de Cystria.
Si bah CMS, pt tine ar fi trebuit sa pun o masina din asta, nu ??? Bolangiule... :lol: :lol: :lol: Si inca ceva... Nu e Daewoo !!!!! :P |
E un Bugatti Type 32 Tank... Nu a fost o realizare prea stralucita, in '23 a castigat un Sunbeam Grand Prix-ul de la Tours...
http://www.grandprixdetours.com/img/...lle-h-30mn.jpg Btw, Hondarule, ai nimerit pe langa cu V8, sunt 8 cilindri in linie :P 75 bhp @ 4000 rpm, max speed 190 km/h... Si cand te gandesti ca acum duci o masina la viteza asta cu un motor de 3 cilindri si 800 cmc, te face sa regreti ca nu te-ai nascut peste inca o suta de ani... |
Iete ce s-ataca nenea Hondaru'! :P :lol: :lol: Pai de-acum hai sa punem numai terminaciuni din-astea, sa stam zile intregi pana le ghicim...
Th1nk3r, vedea-te-as pe tine mergand cu un Tico cu 190, poate tractat de un Sti... :P :lol: :lol: Hai ca le-ati incurcat, era randul lu' mms... |
Bah, dar le are Thinker asta... Nu ca altii care zic ca o masina e bataie de joc... :P :P :P :P
Corect cu cei 8 cilindri in linie... Sti cum e, cand auzi de 8, la ce te gandesti ??? :P :P :P :P Baga Thinker alta masina... |
ce a pus hondarul mai sus se numeste cuptor antic de facut pizza :lol: :lol: :lol:
|
Cuptorul antic de pizza Bugati !!!!!!!!!! Este cuptor select bah !!!!!! :x :P
|
1 Attachment(s)
ia bagati baieti aici ceva idei, asta nu prea mai e cuptor nu...
|
Dacia Golan !!!!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
La urmatoarea va dau un pic de gandit... da' momentan pun una mai usoara:
|
1 Attachment(s)
mms....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bugatti%20veyron.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: think3r... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: toyota :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
DACA TOT E LOCUL DE GHICIT, IATA...........
|
E un Hyunday, nu stiu exact toata gama, ca imi displace marca asta, dar as zice ca e un Elantra?
|
asta-i Kia Rio ... toata ziua !!!!
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Daca aia e KIA, atunci eu am un FERRARI dar din pacate dimineata cand plec la munca in fata blocului nu ma asteapta decat o Dacia . Intradevar este HYUNDAI ELANTRA, masinuta care a apartinut unui prieten de-al meu. Eu personal am fost tare indragostit de ea, din pacate n-am avut destul cascaval sa o cumpar io. Mai na si o poza de la interior . |
| All times are GMT +2. The time now is 23:45. |
- Copyright 2026 4Tuning