![]() |
Re: E30 - 320i Cameleon
Eu zic sa pui semnu de la Nike !! Cata aveam pretentii de la tine !! Lasa-l mah asa cum e ! Nu te apuca sa-l faci sorcova
|
boss ar da bine cu ///M stripes.maine poate reusesc sa fac poze la un urs care a fost candva "in putere".parerea mea e k nu ar fi rau sa-i aplici dungile.Si apoi,fiecare dupa posibilitati fratilor.
|
daca nu m stripes , o sa fie alt model ... acelas care era pe un alt cameleon de pe mobile.de , pacat ca pe acela nu am putut sa il cumpar ca era tipla :D era aceva auriu pe buza de la aripa ... dadeau bine rau
|
Quote:
|
Las'o mane asa cum e,ca da bine....
|
o sa para sorcova...parerea mea.....nu e dacie sa pui nike si cu adidas pe masina=))
lasa masina asa cum e ca da bine! |
viata imi mai dete o palma azi :(
asteptam un telefon de la tata sa imi zica ca imi lua numerele de la politie , insa vestea fu alta .... pierdu actele , numerele ... tot :(( multumesc doamne ! |
hahaa poate face misto de tn :))) :D :P ca te`o fi vazut nerabdator :)) ... dak nu ... ce sa zik nekzu ... se my intampla si la case mari :-S
|
Quote:
|
nu e o gluma ................................
am masina de aproape 5 luni , pe 26 noiembrie a intrat in tara .... am condus`o in total mai putin de 7 zile :(( ma gandesc serios sa o dezmembrez :| |
mare greseala faci ... oricum .. knd ai sa te calmezi , ai sa`ti revii ;))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
se pare ca ursul nu vrea sa ne despartim !
azi mi`au fost gasite actele de provenienta si numerele rosii ..... din tot ce s`a pierdut imi lipsesc asigurarea si dovada de circulatie provizorie pe 30 zile .... bottom line : am platit asigurarea si numerele degeaba ... nasol e ca numai am niciun ban sa iau altele ... deci ursu sta , si sta ...... Later Edit : acum 2 minute m`a sunat o femeie in varsta ... mi`a gasit dovada de circulatie provizorie .... :X se pare ca draku nu e chiar asa de negru !!! |
cred ca ai sa imi dai un suc ;):lol:
|
Vezi băăăăăăăăăăăăăăăăă Dumnezeu fratimiu,te-a văzut de sus te-a auzit ce am vorbit noi 2 pe mess,că vrei altul şi uite că nu te-a mai pus pe alte drumuri ;)bravo ţie....există şi un Dumnezeu acolo sus şi un inger păzitor care ţine la tine.Să le dai şi tu un suc celor ce ţi-au găsit actele!;)
|
1 Attachment(s)
ne plimbaram azi :X
|
Cum se aude sistemul dupa masina?
|
da bine de tot sistemul , insa nu prea face fata headunit`ul .... ! Dupa ce trece de jumatate volumul vibreaza prea tare si se blocheaza ( neavand cine stie ce anti`soc )
|
Iote-llll măăă cāt e de frumos :) :D head unit ia-ţi un alpine că īn general ele au claritate şi putere !
|
foarte frumos. Chiar ai un urs "beton":shock:
|
more pic ;) bafta
|
more picz si filmulete o sa facem la cursa duminica !!!
Multumesc frumos :P |
azi am ascultat cum se aude muzica , impresionant :)
bafta |
mersi , bafta si tie cu masinuta !!!!
o aduci duminica? |
Quote:
vi cu ea ?? te si dai sau doar asa ? iti fac eu poze ;) |
cu pozele ma bag si eu :))
|
Cătă de data asta o speli...am văzut-o azi ..şi era cam nespălată :D
E prima oară cānd o văd live...hmmm,prezintă :D |
hmm , nu stiu inca daca o sa ma dau ... o sa vedem duminica , insa cu siguranta o sa fiu prezent cu ursul la legala :)) si o sa fie si curat , promit !!!
|
|
3 Attachment(s)
3 poze cu un URS frumos foc :D
|
3 Attachment(s)
8)8)8)8)8)
|
mersi frumos pentru poze !!
|
ai rezolvat cu flansa de la cutie si timoneria ? :)
|
da :)) de unde sti ca mi s`au fwtwt ??? :P
la incalzire , inainte sa ma dau mi s`a rupt flansa de cauciuc si cardanul mi`a tras schimbatorul in afara si mi`a rupt timoneria :)) le`am schimbat , nu mai e problema |
Pai eram la 4-5 metri de tine cand te-a cedat flansa. I-ai dat mai tare cu a 1-a si la a 2-a pur si simplu a explodat .
|
de azi masina este DE VANZARE !
motivul : vreau un proiect de la 0 , tot urs !! masina asta e frumoasa asa cum e , asa ca mai bine o dau si sa imi iau o coaja la cateva sute de euro ... pe care sa mi`o fac asa cum mi`am imaginat eu ca o sa fie ursul meu !!! nu vreau nici muzica , nici cine stie ce culoare care sa`ti ia ochii , vreau o caroserie si un motor mare !! si asta e exact invers ... se poate spune ca e masina de agatat .... pentru inceput o sa imi iau un 316i si o sa ramana motorul pe masina pana reusesc sa imi achizitionez o buburuza pentru oras , dupa care o sa intre in garaj la modificari :) fara doar si poate o sa imi lipseasca ursulica asta ... dar o vina altul pe care sper eu sa mi`l fac asa cum vreau pretul este de 3000e .......... |
Inteleapta decizie... Bravo tie! Bafta cu noul proiect dar pana atunci bafta la vanzarea ursului asta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning