![]() |
thx :peace: app:si mie imi place mult cum mi-a ieshit...sunt mandru de ea... :lol:
spoileru' e c&c...nu stiu sa fac brush....cat despre reflexii...asta e secretul meu .....si nu numai....nu ma intrebati k nu va zic... :twisted: |
gg madskilz :wink:
Ai spart topurile cu asta :wink: :peace: :peace: :peace: Reflexiile sun chiar ca la carte |
a spart topurile skilzu meu :))
brav bro :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu mai au rost comentarile :D cand mi l`a aratat am ramas :o |
bv skilzule ... tia iesit prea reala ... Excelent VT ;)
ps: misto reflexiile |
Re:
Quote:
a iesit misto madskilz (am lamurit si dar-u') bafta multa! |
2 Attachment(s)
Dopa poza pusa de madskilz mi-e shi rusine sa pun poza facuta de mine.Oricum nu am cuvinte pt poza lui bv bv bv X 9999999.
|
trebuie sa fii mai atent la selectii si sa gasesti o culoare mai realistica
si sa faci masina sa para cat mai reala |
Re:
Quote:
incearca sa redimensionezi imaginile pe care le lucrezi |
1 Attachment(s)
sa aud ce aveti de zis ...... e prima masina care o pun aici nu e cine stie ce da imi place masina in general:)
|
1 Attachment(s)
a da io nu stiu sa pun doua poze intr`un singur mesaj care imi zice si mie cum sa fac:D (si originalu aici).
|
OFF: Pui poza, dai add attachment, pui poza dai add attachment etc etc :D
ON: In primul rand jantele nu sunt bune, deoarece sunt \"plate\" adica le-ai luat de pe o masina din profil. Tre' sa incerci sa iei jante din acelasi unghi cu masina, sau un unghi asemanator :D In al doilea rand, spatiul dintre prag si roata fata si roata spate si spoiler nu trebuie sa existe, il poti face negru. Vezi ca spoilerul ala din fata e cam stramb, la fel tre' sa iei din acelasi unghi cu masina ;) Si cred ca masina e un pic \"prea\" colorata, tre' sa faci o culoare mai reala. Atat deocamdata. |
2 Attachment(s)
Mi-am īncercat īndemānarea şi, mai ales, norocul pe un Peugeot 205GTI pegătit de VTM.
Comentariile, vă rog! :) PS: nu am modificat culoarea pentru că proprietarul nu a vrut. |
contrast un pic mai mic si mai puti brigntess la capota si jante..oricum bineee :D :wink:
|
Re:
Quote:
Ai simt estetic si vedere in spatiu bine dezvoltata (adik stii sa cauti bine pozele din acelasi unghi , fata de alti n00bi ) :lol: Dar nu mai folosii blurr-u in exces ...iti strica ochii :P (la aripa din spate) ...inafara de asta , e bine ! Keep it up !!! :wink: |
:icon_kiss skilzu'
dshock: nici nu-ţi poţi imagina cāt m-am chinuit să pun capota pe maşină. Īn poza de pe care am luat-o unghiul īn care era maşina era puţin diferit de cel al Pejoului īn cauză, aşa că am trecut pe Free transform, Disort, Skew şi alte alea. Anyway, īncă o lucrare de care sunt īncāntat şi sunt mai īncāntat de faptul că voi consideraţi că progresez. Danke !!! |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
semnalizatorul de pe lateral e aceasi culoare cu masina... :) ..in rest..no comment :wink:
|
sincer m-am cam saturat sa vad aceleasi lucrari in 10 topicuri..si cred ca nu sunt singuru..
ori sunt facute prost topicurile ori nu va pasa ca le puneti peste tot?! decat sa apara aceeasi lucrare de 10 ori... si la challenge, various,comentarii lucrari... mai bine se posteaza intr-un singur topic( unde se vrea lucrarea initial) si se comenteaza acolo,n-are rost sa o pui in o multime de topicuri ca sa primesti 2-3 comentarii. o umila parere... |
sa incepem :
semnalziatoru aceasi culaore cu masina prelungirea spoilerului si sustinerile sunt tot rosii... adica prelungirea ncii nu se mai vede.... selectat... neglijent la reflexia vitezometrului trebuia sa ii alungesti cu \" prespective\" |
Quote:
\"prelungirea si sustinerile sunt tot rosii\" pai da... sunt rosii e defect ? |
1 Attachment(s)
comentatzi :arrow:
|
oricum asta e a doua masina a lui :wink: si cred ca este destul de bine pt un incepator :wink: la taz aless
oxide - frumos lucrat dar cred ca la roata din spate masina sta pe cauciuc :wink: si in fata la spoiler cred ca are o greseala ca nu prea sta bine ... nush asha vad eu :wink: |
ms pt parere....am uitat sa-tzi spun k pe bancheta din spate sta Fat Joe...shi daia sta mashina pe cauciuc...
|
auzitzi...n-am pute face un topic pt tuning in miniatura...k yo acuma fac un Golf V...i-am pus neoane...boxe in portbagaj+amplif-uri` shi in bancheta din spate...mocheta e jos...i-am facut spoilere(in progress...) shi i-am i-am pus jentzi de pe www.autoart.ro deci..am putea face?poate mai is cu miniaturile....ashtept pareri...
|
s`a mai facut un concurs la fel :D
|
dap shtiu...yo nu zic concurs...asha...un fel de showroom...cum ii pe magicmanu....
|
2 Attachment(s)
Prima mea lucrare
|
2 Attachment(s)
Comentari :arrow:
|
1 Attachment(s)
mai ushor frate ca sunt incepator nu tre sa fi asa dur :) ( a da si spoileru de pe fata e facut de mine din bara originala nu e luat de la alta)
|
Re:
Quote:
|
nope man...yo am zis k mi-am comandat jentzi de pe autoart...
|
1 Attachment(s)
am facut si eu ceva ushor :wink: spoilerul l=am facut de mana , mi se pare mai original sa faci cat mai multe lucruri de mana :wink:
|
2 Attachment(s)
noah..comentatzi va rog... :lol: :lol: :lol:
|
noah.....m-ai spart....dak nu iau in ocnsiderare zapada...e criminala absolut....
ps:da-mi si mie un privat cu id-u tau de mess..... :twisted: :lol: |
1 Attachment(s)
Seat Toledo
|
re
1 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
Comentati :arrow:
Am mai invatat si eu ceva ? |
bmw e facut frumos... trebuia sa`l lasi putin mai jos
fordu no comment :D misto rau.... audi parca puteai sa`l faci aceasi culaore tot...parerea mea in rest good job |
Re:
Quote:
bmw e mijto si fiesta la fel....fara comentari amn2 :lol: BAFTA LA TOTI....INCLUSIV MIE :p :LOL: :P :lol: |
1 Attachment(s)
fiesta
am mai prelucrat`o putin nu se mai vede asa de rau ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning