Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/9822-discutii-membrii-crazy-drivers-cluj-napoca.html)

DACIA-Wrc 02-12-06 22:19

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca

cum o fost in faget la paintball?

GMan 06-12-06 07:43

8 Attachment(s)
Va fi mai bine data viitoare la paintball :P !!!

GMan 06-12-06 07:50

Deci , Alex , vrei sa vezi ce am mai facut in ultima vreme , de cand nu mai esti cu noi ? Hai ca iti arat si intalniri si alte chestii .
Apropo de participarea noastra , a membrilor Crazy Drivers la diferite eventuri pe tuning , sa te informez ca am fost in organizare , nu doar "simpli spectatori" , dar nu ai de unde sa stii asta dak nu ai fost cu noi -demonstratia urmeaza .
Avem noi membri , chiar si juniori pasionati de motoare :) .

Si va rog sa va spalati rufele in particular , nu pe forum :P:P:P:) ,valabil pentru oricine ar avea probleme .

Vicepresedinte Crazy Drivers Club filiala Cluj
GMan

GMan 06-12-06 07:58

6 Attachment(s)
"Pozele fac mai mult decat o mie de cuvinte " :)

GMan 06-12-06 08:22

7 Attachment(s)
Ko Racing , etapa 3

GMan 06-12-06 08:31

18 Attachment(s)
October Tuning Festival :)

Le multumesc baietilor de la Suceava si Bacau pentru ca au venit , mai ales Fritz si baietii :) .

GMan 06-12-06 08:50

14 Attachment(s)
West Side Tuning Event :)

GMan 06-12-06 08:51

7 Attachment(s)
La Raliul Clujului am fost doar spectatori , aici iti dau dreptate:P

GMan 06-12-06 09:06

10 Attachment(s)
Enduro Motocross :) .
Dacia cu nr MGM e a mea :P , cu 2 zile inainte de event :)

GMan 06-12-06 09:09

4 Attachment(s)
La Raliul toamnei nu am putut fi prezent , fiindca taiam lemne la bunici :) .

Dar la Napoca Rally voi fi prezent ca si spectator ;)

GMan 06-12-06 09:14

Cam atat pentru acest sezon 2005-2006 , dar la anu ' >:)>:)>:) ......

Si oricum au dreptate baietii (Alex GAM si Kamikaze): nu trebuie sa demonstram nimik la nimeni , noi stim ce si cum :) !!!

Vicepresedinte Crazy Drivers Club filiala Cluj
GMan

KillerB 06-12-06 18:57

Quote:

Originally Posted by GMan (Post 650018)
"Pozele fac mai mult decat o mie de cuvinte " :)

Asta da devotament pentru club!:clap:

aleks 08-12-06 02:06

va rog sa va opriti cu atacurile la persoana , indiferent de partea cui e dreptatea...
deocamdata doar sterg postarile de genul asta, o sa ajungem si la cartonase, si n-are rost, va rog...

Alex23GAM 09-12-06 20:18

Felicitari acolo la cluj si va promit ca o sa ajung si eu cat mai curand macar sa beau o cafea cu voi...

Eagle_flyaway 10-12-06 13:26

sau chiar o bere fara alcool daca mai vrei sa conduci!!! :lol:

GMan 12-12-06 12:29

Noi tot aici vom fi , doar de REV ne mutam la alt oras :P

Eagle_flyaway 23-12-06 15:40

Se apropie cu pasi repezi Craciunul .... apropo v-ati facut bradul?! :lol: :lol: :lol:

Deci ..... :
- Sarbatori fericite tuturor! Un Craciun bogat in cadouri si in amintiri de neuitat va doresc!!! Numa bine si clipe frumoase alaturi de cei dragi!!!

aleks 29-12-06 09:40

sarbatori fericite si voua, sa aveti un an mai bun decat asta care a trecut :)

GMan 31-12-06 04:39

La Multi Ani oameni (ne)buni :) !!!

aleks 31-12-06 05:52

he heee... ca doar nu degeaba e asta sigla clubului, nu ?:p:p:p

GMan 02-01-07 13:30

;) Let's play this year :)

aleks 05-01-07 09:25

abia a inceput, si se anunta bine :)

Jobyn 23-01-07 16:50

Am crezut ca clubul asta nu a aparut de mult timp, dar e de ceva vreme si din cate am inteles de la Sergiu exista aproximativ 15 membri oficiali... de ce asa putini? ma tot gandesc daca sa intru sau nu si eu.

SV-05-YBG 23-01-07 23:15

Sunt mai multi membrii si acum lucram la actele clubului. In momentuld e fata nu este o structura organizatorica bine definita, dar din momentul in care suntem ACS totul va fi foarte bine structurat.

Vom incerca sa punem accent pe calitate si nu pe cantitate. de asemenea, in 2007 vrem sa fim o prezenta cnstanta la toate evenimentele care au legatura cu tuningul.

Daca se doreste pot prezenta o cifra exacta cu membrii care sunt useri 4tuning si chiar si un total general (doar ca nu va fi foarte exact in momentul acesta).

O seara cat mai placuta,
Stefan Ciocoiu
Presedinte Crazy Drivers

Alex23GAM 23-01-07 23:49

Clubul Crazy Drivers are peste 100 de membrii .. chiar o sa facem o statistica sa vedem exact.

Jobyn 24-01-07 00:00

Problema ii ca in situatia aceasta nu exista calitate fara cantitate... si la ce te referi cand zici "calitate"? Sunt multi care ar dori sa intre intr-un club ca si acesta dar problema ii ca nu exista ceva atractiv, cel putin asta e parerea mea despre acest club. sau poate asa e doar la cluj...

SV-05-YBG 24-01-07 08:13

Ajuta-ma cu niste informatii te rog.

Ce intelegi tu prin atractiv. Sau mai bine spus, ce ar trebui sa aiba un club sau sa ofere un club pentru a fi atractiv.

Noi de exemplu avem tunerii nostri de casa (Fritz si C&O), Golf II (Special Car Center) aduce cam tot ce vrei tu si lucreaza foarte bine cu baietii mai sus mentionati. Ce ar mai trebui sa avem?

Tuning gratuit inca nu putem face dar pe partea de evenimente incercam sa ne sprijinim unii pe altii cu banii stransi din cotizatie. :D :D :D

Jobyn 24-01-07 13:14

Nu pretind de la nici un club sa-mi tuneze masina pe gratis. Am vorbit cu Sergiu reprezentantul de la Cluj si l-am intrebat ca, daca exista o colaborare cu o firma de tuning sau se ocupa cineva din club de asa ceva, pt ca asa cred k am avea si o reducere si dak am dori o modificare ar fi mult mai bine factuta din moment ce se ocupa in special de mebrii acestui club...raspunsul a fost simplu, nu exista nimic. Care ar fi scopul sa intru in acest club? Multi ca si mine se gandesc la alte cluburi care se situeaza la un nivel mai ridcat..Poate asteapta sprijinul vostru, nu cred k cei de la Cluj stiu cu ce se mana exact aceasta chestiune... e doar o impresie de-a mea nu vreu sa supar pe nimeni, oricum va urez succes!

KAmikazee2005 24-01-07 13:24

Jobyn.... tu ai citit c a scris stefan mai sus??

"Noi de exemplu avem tunerii nostri de casa (Fritz si C&O), Golf II (Special Car Center) aduce cam tot ce vrei tu si lucreaza foarte bine cu baietii mai sus mentionati. Ce ar mai trebui sa avem?"

deci avem 2 tuneri... fritz si c&o... pe fritz baietii din cluj il cunosc.. a venit cu gashca lui la un eveniment.. c&o este si el tuner... iar golf II aja cum a zis si stefan aduce c vrei tu... de la elemente de tuning pana la masini...

Jobyn 24-01-07 13:29

kamikazee am vazut ce a scris dar crezi k am rabdare sa ma duc pana la acei tuneri care sunt cine stie unde pt ori ce chichita, cand ii asa mare clujul? crezi ca ii convenabil sa ma duc 200km sau mai mult pt a-mi pune un spoiler sau un filtru?nu-i vorba doar de mine cred k aceasi parere o au mai multi care doresc inscrierea in acest club...

Eagle_flyaway 24-01-07 13:36

Jobyn sau Flaviu banuiesc??? ....

1. cand ai zis 15 te refereai pe partea de Cluj
2. cand am zis ca nu aducem noi piese si asa ma refeream la fel pt cluj si mai ales avand in vedere distanta mare pana la suceava ca sa facem un astfel de schimb de experienta sau marfuri e un drum f lung si evident costisitor ... ca sa nu mai mentionez faptul ca fiecare doreste sa vada ce cumpara .... si cu asa zisele magazine de tuning din cluj e faza ca nu au nik pe stock si cand aduc, la comanda bineinteles si cu avans dat si te trezesti ca nu corespunde cu ceea ce vrei tu sau ce ar trebui sa fie darmite sa mai pui un drum de sv-cj si sa vrei si un discount de vreo 10 % ...?! Hai sa fim rezonabili!!!

Numa bine de la cluj!!! si Stefan in ce stadiu e legalizarea ca sa zic asa?

Jobyn 24-01-07 13:43

Tocmai asta e problema... dar crezi ca celelalte cluburi nu au tuneri locali? daca te interesezi nu cred ca nu gasesti, nu e treaba mea sa ma interesez daca asta vrei sa zici dar daca ai cauta mai bine nu cred ca nu ai gasi ceva, pt ca aceste firme au tot interesul sa colaboreze cu un club, gandeste-te ce vanzare ar avea acea firma .... poate cu 50% mai mult,parerea mea. Oricum vorbim joi la linii mai multe daca vi, ti-ai reparat masina?ce a avut?

Eagle_flyaway 24-01-07 13:50

Problema sau discutia cu tuneri locali la modul propriu e un pic mai delicata si mai lunga, daca vrei dezbatem la o bere...fara alcool daca suntem cu masinile!! :lol:

Masina teoretic e functionala practic inca nush ce are... trebuie sa ma duc la un tester + un semering care are alta figura .... sper sa apuc saptamana asta desi stau f prost cu timpul din dotare caci e stresiune.

DACIA-Wrc 24-01-07 14:21

sergiu cand iti faci masina te provoc la o linie tsa vedem care ajunge primu la finis :D
acuma am alte surprize >:D<
ca filtru chip axa supape au fost de incalzire :P

jobyn daca vrei tuning de calitate te duci la spider tuning sau la sfigmo si iti garantez eu ca ai tuning de calitate
dar si costurile sunt pe masuna
spider exista din 92 firma...deci cam are ceva experienta in domeniu, ei cam au pe stoc multe componente daca ii ceva iti aduc daca nu se protriveste ceva din intamplare iti dau bani innapoi sau iti fac lucrarea la 50% din pretul initial.

povestea cu actele clubului ...o aud din 2005 de prin noiembrie....tot in aceeasi faza era, sincer
parea a fi un club calumea dar m-am convins ca este o gluma
nimeni nu face nimic din pacate, toata lumea face dar nu iasa nimic :(
v-am sustinut dar se pare ca degeaba.
jobyn nu uita ce-am zis si ce-ai citit si ai sa te convingi
numa bine

SV-05-YBG 24-01-07 14:57

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 713023)

povestea cu actele clubului ...o aud din 2005 de prin noiembrie....tot in aceeasi faza era, sincer
parea a fi un club calumea dar m-am convins ca este o gluma
nimeni nu face nimic din pacate, toata lumea face dar nu iasa nimic :(
v-am sustinut dar se pare ca degeaba.
jobyn nu uita ce-am zis si ce-ai citit si ai sa te convingi
numa bine

Da
Stiu ca s-a mai discutat problema asta si pana acum nu s-a facut nimic. Dar stii de ce?

Pentru ca fiecare a asteptat sa faca celalat ceva. Acum am ceva mai multi banuti si voi face pe banii mei chestia asta, urmand sa imi recuperez banii in timp din cotizatie.

Legat de partea cu tunerii locali. Nu am cum sa fac sa fie cate un tuner in fiecare locatie din tara unde sunt membrii Crazy Drivers. Dar daca vei face o comparatie intre cat te costa un kit de caroserie facut in Cluj si unul facut in Suceava, la aceeasi calitate, vei vedea ca probabil se merita sa faci drumul pana aici.

Si o completare la partea cu clubul, sa stii ca nu este usor sa faci actele pentru a intra in legalitate. Si in acelasi timp sa mai faci si altceva. Ca banii nu se castiga din asta. Se castiga avand un servici stabil care cere timp.

Iar clubul asta care pentru tine este o gluma este cunoscut cam peste tot in momentul de fata, a fost prezent la majoritatea evenimentelor din tara si va fi si mai puternica prezenta de anul acesta.

Plus ca nu obligam pe nimeni sa stea in club sau sa intre in club. Cine vrea intra, cine nu vrea nu intra sau iese. Sunt multi care nici acum nu au acte si sunt mai vechi ca noi si tot sunt impreuna si sunt prieteni.

Eagle_flyaway 24-01-07 17:03

Ohooo nenea Dacia... sa ne traiesti!!!

Accept provocarea, ne dam nici o problema ....

DACIA-Wrc 24-01-07 19:41

stefan, eu cand am fost in club am propus dupa multe discutii la telefon cu tine si cu alex am zis dam 100 de mii pe luna de membru din cluj...eram 8 membrii erau 800 de mi in fiecare luna
dar nene sergiu (o sa traiesc) a spus da de ce sa dam noi banii aia, fiecare oras da cand vrea si cat vrea...spus cu cuvintele mele.
eu am fost 100% trup si suflet pentru club, am incercat sa organizez intalniri, ati vazut poze, am strans oameni pasionati in acelasi loc

drumul cluj-suceava-cluj sa-l faca cine vrea
suspensia care o am eu acuma pe masina nu-mi permite sa fac un asemenea drum, adica imi permite dar apoi direct la spital ma duc ca mi-o picat rinichi de la loc sau alte organe.

daca bani aceia erau stransi de cand am zis eu, nu 800 pe luna doar 500 sa fie doar 7,5 ron de persoana, care ar fi ca 50ron si ceva...ori 10 luni, erau 5 milioane, tot era ceva decat nimic.
eu am vb cu tine cu alex cu alex din bacau l-am tot intrebat in stanga in dreapta cu seme ...cu multa lumea am vb de bani ca sa ajutam sa intre in legalitate....dar daca eu si "presedintele de filiala cluj-napoca" a spus ca ei nu dau bani, de ca sa ma agit degeaba? de ce sa ma stresez eu?
am zis 12 luni am asteptat degeaba si nu s-a facut nimic, lumea nu vrea, intalniri asa de 1 ceas o poveste niciodata nu eram toti...m-am saturat, asa mai bine ma duc ma intalnesc cu pretenii stam la o poveste si uite ca-i intalnire, dar nu-i intalnire de club
niciodata nu a fost ceva 100% organizat...fiecare tragea cum vroia in ce parte vroia...
daca eram uniti ca celelalte 3 cluburi din cluj iesea ceva...ca din 2005 din octombrie pana in prezent...erau niste bani frumosi stransi, zic eu
cand nu s-o mai putut m-am retras

mno asta e, am vrut nu s-a vrut am renuntat.
numa bine si bafta in continuare, poate pana se schimba moneda in euro o sa aud si eu de legalitate 100%(o zic fara sa fiu rautacios sau sa jignesc)

KAmikazee2005 24-01-07 20:33

si vrei sa zici ca din cauza faptului ca nu eram in legalitate nu s-au strans acele cotizatii... mai bine intereseaza-te si ai sa vezi ca suceava a strans cotizatii.. 100 de mii ... si in leg cu legalitatea.... vb lu stef... nu e usor sa bagi si bani in majina... pt ca la ora actuala are un proiectu cu majina... de care e foarte mandru.. si apoi sa mai bagi si bani pt un club.. care la urma urmei e un hobby... dak tie nu ti-a convenit sa stai intr-un club care nu era in legalitate... asta este... din nou il sustin pe stef.. cand zicea ca sunt multe cluburi care nu sunt in legalitate... si care sunt de mult timp aparute...

si nu te mai lega atat de legalitate.. si alte chestii.... ca de cand ai plekt din club.. ai vrut doar sa il tragi la fund... si apropo de drumu cluj suceava cluj... te anuntz ca nu mai stiu la c eveniment... vreo 6 majini din sv au facuta durumu suceava cluj suceava.. doar ca sa participe la acel eveniment si aceeia au fost Fritz(unu din tunerii nostri) armando cu un bmw.. costel cu un vento rosu.. andrei olariu cu un golf IV.. deci... aja cum au putut si ei sa mearga ca sa se distreze... aja poate veni oricine ... si ca sa stii.. cand am fost la iasi la intalnirea 4tuning... multi tipi mergeau sa vb cu fritz sa le faca majina... aja ca nu vb degeaba dak nu stii c vorbesti...

DACIA-Wrc 24-01-07 20:52

bine ma canta la alta masa
din cluj nimeni nu a fost deacord sa stranga sau sa dea bani
stii tu mai bine ce am discutat noi in cluj?
eu am zis ca sunt deacord sa dau bani ca sa poata intra clubul in legalitate
n-ai inteles nimic din ce-am zis dar ai sarit in sus

SV-05-YBG 25-01-07 08:41

Gata. Eu am spus doar care este situatia. (Kamikaze nu sari asa)

Stiu ca este greu sa strangi bani pentru asa ceva. Si stiu ca este greu sa iti impui punctul de vedere. Dar trebuie facuta si chestia asta. Te respect pentru ce ai facut in Cluj pentru club si sper sa ne vedem si noi la o bere cand ajungem ori in Cluj ori in Suceava. Cu alcool da seara si fara masina. Fac eu cinste cu primul rand si dupa aia vedem.

In timp o sa se rezolve si problema cu drumul care stiu ca este naspha. Dar mai este varianta Reghin care ste mai buna.

Iar cu legalitatea ai sa auzi ceva mai repede.

Sa auzim numai de bine. :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 22:24.

- Copyright 2026 4Tuning