![]() |
Re: Custom Shop Braşov
Si daca nu te intelegem ce faci :twisted: Astept un semn de la tine pe yahoo ca sa vad ce fac sau nu :D
|
Quote:
|
Yackone am bagat si eu id`u tau .., daca mai este acela... vroiam sa te intreb de un eleron pt un golf 5 :) si mai multe ....
|
yackone felicitari pentru traby.....arata intr-un mare fel
|
Nu se mai aude nimic cu Trabi? Chiar asa de liniste sa fie oare in atelierul "Custom Shop"?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Daca-mi zici ca ala e garajul tau, eu trebuie sa-ti fac o vizita sa vad cum a iesit lucrarea ca te angajez la mine la constructii case si garaje. Deci fata de cum arata cand l-ai inchiriat si de cum arata....
|
Felicitari Dl. Yackone pentru Traby...nu a fost el gata pentru Cluj, KOE dar sa meritat din plin asteptarea!!! E deosebit de frumos, bv!
|
Quote:
Asteptam si alte poze mai de aproape si din interior cu Trabi ;) |
la asa garaj...un wide bodykit se construieste intr-o saptamana;)))
abia astept:) baga gaz sa recuperezi acum:D |
felicitari pt garj ... frumoase lucrari ... cam pe unde ai garajul ?
|
Quote:
|
Dar ceva poze, cum ne-ai invatat pana acuma, nu ne mai sheruiesti? Am fi incantati savedem progresele.
Degeaba e agitatie la garaj in Brasov, daca aici pe forum e liniste. Hai cu pozele sa iti laudam munca. Spor si succes in continuare. |
momentan stiu ca este plecat la Cluj.zilele astea am dat si eu o tura pe la el din motive personale si va asigur k urmatoarele posturi va vor impresiona...sau cel putin asa cred eu.singurul lucru este mai multa dedicatie..stie el la ce ma refer:)
|
hai mai yack nu ne mai tine asa.....vrem si noi sa vedem ce se intampla pe acolo.....share some photos
|
Yackone se intoarce ceva mai tarziu in Brasov. Asteptati pana atunci.
Pana una alta, la Cluj a fost foarte frumos! ;) |
Am vazut trabantul la Cluj.Artata bestial.
Felicitari pentru trabant, pentru participarea de la Cluj si pentru cupa!!!! Bafta in continuare!!! |
Foarte frumos trabi facut de yack felicitari dar si culoarea a fost dementiala fast&furious te-am vazut la koe prima data si credeam ca esti din bucuresti :D :)) cu numerele de bucale dar dupa mi-au umblat rotitele :D pe moment nu am sesizat mai ales la ce tambalau a fost la cauciucuri in vinerea aia
|
bine ca ne-am cunoscut:)))
|
Dupa multi km am ajuns si eu acasa...Multumesc tuturor pentru aprecieri...
|
1 Attachment(s)
Un proiect nou-Chevrolet Lacetti...Deja la masina s-a inceput modelarea, iar in curand poze cu elementele in lucru si o schita cu bara spate
|
Frumoasa si agresiva.
Bafta!!! |
3 Attachment(s)
Progrese...Un stadiu incipient al pragurilor si a barii spate.
|
poza a doua.... e de efect :D cu trabi pe fundal. spor la treaba yakone:D
|
trabi k trabi...da akm lucreaza la avioane;)))
|
Quote:
|
yack felicitari din nou din partea mea pentru trabi si iti urez succes cu urmatorul proiect
|
cam liniste, ceva poze noi????
|
Urmeaza saptamana asta;)
|
hai yakone.. cu tupeu:)) asa e si la mine:D spor la treaba sunt curios sa vad cum iese masina:D
|
mai traiesti?????
|
yackone esti cam zgarcit cu pozele si informatiile......vrem si noi sa vedem ce se mai intampla la tine la garaj
|
Quote:
|
si tu yakone??? avem toti aceeasi soarta
|
yakone, am impresia că ştiu cum e la tine, nici la noi nu-i mai strălucit zilele astea, după cum ziceam şi pe topic :lol:
|
Cred ca majoritatea avem aceeasi problema...friguuuul...eu sper sa rezolv zilele astea
|
Cum o rezolvi?
Noi avem o sobă metalică, făcută de noi, dar e insuficientă, e hală metalică semiizolata, 105 metri pătraţi, plus 2 birouri... Am comandat azi şi un tun de căldură ( cu ardere directă, că ni s-au cam terminat banii) de aici: că era cel mai ieftin pe care l-am găsit la puterea lui (31 kw) |
eu nu pot sa incalzesc garajul cu foc deschis...singura solutie momentan viabila este un set de 6 sau 8 aeroterme electrice gen aer codintionat...ar mai fi o solutie o centrala electrica dar costurile sunt peste 5000 de ron
|
cu panouri electrice? sau "ciuperca" care functioneaza cu gaz din butelie. am vazut asa ceva plasat intr-un restaurant foarte aproape de perete. sau aeroterme industriale, care merg la 380
|
Quote:
LE : acum am vazut al tau merge cu GPL , ce am luat eu era cu motorina . |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning