Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back! (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/97625-oltcit-club-12trs-dj-03-tzh-the-beast-is-back.html)

Andutu TZH 19-02-09 23:31

re: Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back!

Deci motoru merge impecabil,facui vreo 80 de km azi si era incalzit. Ciudat este ca ieri nu mi-a facut faza asta,dar azi nu a vrut sub nici o forma sa stea la relantiu cu socu impins.Precizez ca am calandru pe masina dar nu am scut sub ea.Dumitru Cristian ce vrei sa spui,te referi la cauciucuri de iarna si calandru???

Dumitru Cristian 20-02-09 00:13

Ce legatura au cauciucurile cu ralantiul?!
Ma refeream la : calandru, daca "comutatotul" din carcasa filtrului de aer functioneaza, daca ai pus burlanul de la evacuare in carcasa filtrului de aer, daca ai tavitele de jos, care vin la tobe.
Motorul era cald bine?

Andutu TZH 20-02-09 09:29

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 2083475)
Ce legatura au cauciucurile cu ralantiul?!
Ma refeream la : calandru, daca "comutatotul" din carcasa filtrului de aer functioneaza, daca ai pus burlanul de la evacuare in carcasa filtrului de aer, daca ai tavitele de jos, care vin la tobe.
Motorul era cald bine?

Am tavitele de incalzire,am si preincalzitoru acela,calandru am,am tot.

Andutu TZH 21-02-09 12:02

Ii pusai ceasurile cele noi,dar nu pot sa ii montez turometru pentru ca are mufa trasa pana acolo,da parca ar fi taiata nu are capul acela de intra in turometru.Ma gandeam sa o tai de la bordul cel vechi,da acela este de romania si asta e de franta.Are cineva vreo idee???

julaikos 21-02-09 12:23

asa sunt toate bordurile de special(cele fara turometru) au cablaju fix pana unde intra in gaura de turometru,si acolo e taiata
trebuie sa dai panglica cu mufa care intra in turometru si sa o lipesti de panglica de la bord,nu-i greu ;)

OltcitPower 21-02-09 13:13

sau iei cablajul de la un bord cu turometru, iar singura problema pe care o vei intampina va fi la litometru (va trebui sa separi 2 din cele 3 'fire', iar unul din ele il vei rasuci/indoi/vezi tu, ca sa potriveasca toate 3 cum trebuie)

Andutu TZH 21-02-09 14:14

Pai am bordul de dinainte,dar cablajul este de romania si asta este de franta,pot sa tai mufa de la ala vechi de romania si sa o pun la asta de franta? daca da cum se unesc mufele ca, chiar nu am idee,se pun una peste alta sau se ciopartesc?

Scroogie 21-02-09 15:10

merge pus si cablaj romanesc la bordul de special, cu putina indemanare si atentie se potriveste cablajul si la litrometru, eu acolo am gasit singura diferenta intre cablajul veglia si asta romanesc.

Andutu TZH 21-02-09 15:57

Cablajul dupa al vechi e vai de el ,eu ma gandeam sa iau capu ala adica mufa de la cablaju vechi sa o lipesc la cablaju nou,adica la bordul nou,dar nu prea stiu cum se lipesc intre ele tipurile alea de cablu

DJ-01-CEW 21-02-09 17:29

Quote:

Originally Posted by Scroogie (Post 2087616)
merge pus si cablaj romanesc la bordul de special, cu putina indemanare si atentie se potriveste cablajul si la litrometru, eu acolo am gasit singura diferenta intre cablajul veglia si asta romanesc.

nu prea merge pus de pe franta pe romania....nu stiu cum ai gasit tu decat o diferenta ca eu am gasit multe.....numai bine

OltcitPower 21-02-09 18:02

de potrivit se potriveste, singura chestie care nu potriveste e la litometru.
Eu am taiat cablajul pe acolo intre linii, ca sa pot sa il montez la toate 3 gaurile
doritorii pot obtine si poze, daca e nevoie

Andutu TZH 21-02-09 21:10

Pe mine nu ma intereseaza sa schimb cablajul,pe mine ma intereseaza doar sa tai mufa aia de la cel vechi sa o pun la al nou,dar nu stiu daca pot sa o pun,asta vreau sa stiu

julaikos 21-02-09 21:18

eu ce am spus mai sus?

Andutu TZH 21-02-09 21:44

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2088463)
eu ce am spus mai sus?

Pai da cum sa o lipesc ca nu am idee,se cioparteste cumva cablu ala,se lipeste unu peste altu?

julaikos 21-02-09 23:19

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2087277)
trebuie sa dai panglica cu mufa care intra in turometru si sa o lipesti de panglica de la bord,nu-i greu ;)

adica trebuie sa lipesti pur si simplu fire intre traseele de cupru de pe cablaj
cu pistolul de lipit faci toate astea

Andutu TZH 22-02-09 20:56

Azi incercai sa ii pun un subwoofer pe ea de proba,a mers cand l-am conectat la firele de la boxe,dar nu a mers cand am incercat sa il leg la cablurile din spatele radio cd-ului speciale pentru subwoofer,imi trebuie neaparat amplificator? Sau care ar putea fi cauza de nu merge?

Danutz Bratosin 22-02-09 21:01

Nu iti trebuie neaparat amplificator ca sa mearga...daca la firele de la boxe iti merge iar la iesirea speciala pentru subwoofer nu inseamna ca ceva este de la cd-player!

julaikos 22-02-09 21:43

maaaaaaa iesirea aia de subwoofer din spate pe RCA este cu semnal mic,nu e amplificata,iti trebuie neaparat amplificator ca sa legi subwooferul pe dansa\
il poti lega la o iesire de boxa,dar nu te astepta sa se auda ca atunci cand ai avea un amplificator

Danutz Bratosin 22-02-09 21:45

Deci pe firele de iesire pentru subwoofer primesc doar semnal? amplificarea trebuie sa o fac eu nu?

giny 22-02-09 21:54

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2091155)
maaaaaaa iesirea aia de subwoofer din spate pe RCA este cu semnal mic,nu e amplificata,iti trebuie neaparat amplificator ca sa legi subwooferul pe dansa\
il poti lega la o iesire de boxa,dar nu te astepta sa se auda ca atunci cand ai avea un amplificator

asa ii zisai si eu ca ii trebuie amplificator,ca era al meu subwooferul.il pusaram pe un canal si se auzea destul de bine,dar nu se compara daca e pus pe amplificator.deci iti trebuie sa iei amplificator pentru subwoofer cand il pui,daca nu il poti pune si pe un canal pana pui si statia...

julaikos 22-02-09 21:59

da danutze,toate iesirile RCA la playere sunt iesiri de linie cu semnal mic(poate daca pui o pereche de casti sa auzi ceva in ele,in nici un caz nu legi direct difuzorul,ca nu se va auzi nimic :) )

Andutu TZH 22-02-09 22:01

Deci trebuie neaparat amplificator am inteles;)

Andutu TZH 22-02-09 22:58

1 Attachment(s)
Dati-mi si mie idei cu ce sa astup gaura de la butucu de la portbagaj

Andutu TZH 23-02-09 13:03

10 Attachment(s)
Poze de azi cu coaja mea,cu materiarul acela vreau sa tapitez bordul superior,fetele de usi superioare,si bureti aceia deasupra buzunarelor din spate.Ce ziceti o sa dea bine contrastu asta,mie unu asa mi se pare

giny 23-02-09 14:20

1 Attachment(s)
pacat ca nu putui sa ajung si io azi la tine sa tragem o sedinta foto cum planificasem
eu ti-am zis si zic ca da bine cu materialu ala,uite si o poza mai clara cu materialul...

julaikos 23-02-09 15:41

dupa doua zile in soare puternic o sa arate ca o piele arsa,parerea mea

electric_style 23-02-09 16:01

frumoasa nuanta de material...se potriveste pe masina ta!!! ps: imi plac scaunele tale :D!!!

Andutu TZH 23-02-09 20:16

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2092942)

Pai mam uitat la multi cu bord tapitat ca al meu si se tine bine si la soare puternic
Quote:

frumoasa nuanta de material...se potriveste pe masina ta!!! ps: imi plac scaunele tale !!!
Ma bucur ca iti place,si ma bucur ca iti plac si scaunele;)

YoMihai90 23-02-09 20:53

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2092942)

lasa ca la vara o sa mai puna si el parasolar in geam cand nu merge cu ea! :-)

julaikos 23-02-09 20:56

a,si era sa uit,mare grija cum si cu ce il lipesti,ca sunt adezivi care in timp ies prin material si se face urat

Andutu TZH 23-02-09 21:02

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2094005)
a,si era sa uit,mare grija cum si cu ce il lipesti,ca sunt adezivi care in timp ies prin material si se face urat

Pai cu perlandez o sa il lipesc

YoMihai90 23-02-09 21:04

ai pe cineva sa iti tapiteze sau vrei sa faci tu asta?:P:-)

Andutu TZH 23-02-09 21:05

Quote:

Originally Posted by YoMihai90 (Post 2094039)
ai pe cineva sa iti tapiteze sau vrei sa faci u asta?:P:-)

Eu cu ajutorul prietenilor

Victor_Is 23-02-09 21:06

pasiunea e pasiune...stiu ce spun..:P
felicitari pentru ce ai facut, frumoasa masina, se vede ca pui suflet
numai bine si fara incidente ;)

julaikos 23-02-09 21:08

trebuie doar rabdare si oricine poate retapita bordul(ca asta e mai dificil) restul se tapiteaza usor :P spor la treaba ;)

Andutu TZH 23-02-09 21:10

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 2094049)
pasiunea e pasiune...stiu ce spun..:P
felicitari pentru ce ai facut, frumoasa masina, se vede ca pui suflet
numai bine si fara incidente ;)

Ms,chiar mai simt nevoia sa imi mai laude si mie cineva masina,si da chiar pun suflet
Quote:

trebuie doar rabdare si oricine poate retapita bordul(ca asta e mai dificil) restul se tapiteaza usor :P spor la treaba
Ms,cu rabdarea treci si marea

Victor_Is 23-02-09 21:13

si pana la urma..care sunt "caracteristicile" masini?
motor de... cutie etc

Andutu TZH 23-02-09 21:15

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 2094095)
si pana la urma..care sunt "caracteristicile" masini?
motor de... cutie etc

Pai motorul este de 1.3 refacut tot acum,are 900 de km,cutia 4 franta,aprindere electronica,urmeaza acum carb de nova

YoMihai90 23-02-09 21:16

si cand o tapitezi? daca ai nevoi de ajutor sa imi spui!:-)

Andutu TZH 23-02-09 21:16

Quote:

Originally Posted by YoMihai90 (Post 2094113)
si cand o tapitezi? daca ai nevoi de ajutor sa imi spui!:-)

Eu sambata ma apuc de ea,si pana seara sper sa fie gata.Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un sfat,am motoru facut acum si am deja 1100 de km cu el cu ulei lubrifin,normal cand trebuia schimbat uleiul,e bine acum la 1100 de km sau e cam tarziu,eu am inteles ca pe la 1500 ar fi trebuit dar vreau sa fiu precaut

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning