![]() |
Re: OFF-TOPIC
Joi te-ai gasit ma :lol:?oricum merg da pe seara.
|
@Sej : Sa ajungem noi acolo, ca vedem cate ture facem :)))
@Geox : Da ma , mai pe seara normal :D |
La multi ani tuturor care poarta nume de Gheorghe,Georgel,Gigel etc...
|
Quote:
|
Am luat sala la ora 9 deci prezenta la 9 fara 10 k sa mergem la vestiar.A costat 100 de lei deci 10 lei de caciula.
Pana acum au confirmat ca vin: 1. Eu 2. Geox 3. Denis 4. Sej 5. Mag 6. CDI 7. Un prieten de-al meu Cristi (venea la intalniri cu un tico Alb) 8. Alt prieten (Radu) 9. Ovi 10.Fl Moise PS: Avem si galerie :)) |
Ms pit.Vin bine ca e la 9,la 7 nu eram sigur.
|
vezi ce cadou frumos iti fac d ziua ta?iti dau ocazia sa joci futbol
|
Lasa-l ca banuiesc ca e concentrat cu ce sa ne serveasca diseara :))))
|
Bineinteles:lol:
Daca castiga echipa mea dau 1 suc:confused2 |
asta e mita...acum vrei sa ne lasam...
|
Am un tovaras,vrea sa isi cumpere urs acuma in vara si sa intre in club,acuma vrea sa cumpere o pagina de ro sa facem un site frumos ce ziceti?
|
Ies of cors .Vorbim.Da cu astea k o sa isi cumpere ..o sa faca...intai sa faca si apoi vorbim,la statutul de idee sunt multe
|
sa traiesti Geox si la multi ani ;)
|
Sa traiesti George Geox, iti fac cadou rugaciunea mea pentru ati indeplini dorintele :-) sa-ti iei o camera de filmat buna,:-) imediat ce faci 18 ani sa dai de persmis si sa-l iei din a 2-a :-) si nu in ultimul rand diseara sa ai o echipa plina de viata cu care sa castigi 8) :twisted:
|
Sunt acasa, deci diseara vin sigur, numai ca o sa fie o problema si imi cer scuze daca nu voi reusi sa joc cum joc de obicei cu minim 2 goluri pe minut, inseamna ca e din cauza oboselii acumulata in cursul zilei de azi. Multumesc pentru intelegere :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Vorba lui Daffy duck, modestia asta :)) . Dar lasand-o la o parte, sej-ule daca nu beau suc de la geox diseara tu esti de vina :))))) ...prin urmare il dai tu :twisted: |
sa imi iau echipamentul de liga F ? sa nu ciupiti de picioare ca nu m-am epilat.:shock: La multi Ani GeoX !!!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nu ne-ati condus niciodata :???:, Ne-ati egalat de 2 ori da ..degeaba :rolleyes2 Am dat 3 goluri:joy: Unchiule Pit te intereseaza vre`un transfer ceva aaa?8-) |
Si ! ! ! Aplauze pentru :peace: invingatori,scorul de 9 - 6 pentru aia mai buni, adica tineretu'. :twisted:
|
data viitoare sunteti mancati , garantat !
|
Quote:
|
In primu rand La Multi GeoX! Team innebunit azi cu urarile! Daca data viitoare jucati la fel e bine , eu am dat 2 Goluri, am deschis tabela, stiu sunt modest! :D
|
sa-mi scot erorile din bord si va arat eu voua :) pit nu pleaca de la echipa de aur, azi nu am fost in forma si v-am lasat sa castigati . nu mai incercati sa il mituiti.
|
Quote:
|
Echipa de aur(Alb-batrani):rolleyes2
Davide ce fel aparai tiai dat sufletu, ai cam slabit cateva kile!:)) |
Poate cu ceva antrenamenthttp://smileyjungle.com/smilies/sporty62.gifhttp://smileyjungle.com/smilies/sporty73.gif:lol:mai aveti o seansa.Da clar,mam uitat la ceas era fara 6 si era egal in 4-5 minute 2 goluri,1autogol se vede clar valoarehttp://smileyjungle.com/smilies/aloofandbored0.gif
|
La Multi Ani Geox!!!!
Te pupa fratele daffy duck de la bucuresti city Sa ai parte de femei, bani , machete, iar femei si sanatate maxima!!! |
Sa ai parte de femei, bani , machete, iar femei si sanatate maxima!!!
femei,bani,machete,sanatate da masini:-)? defapt daca ai bani ai detoate,puteai sa zici mai pe scurt bani si sanatate pe asta no poti cumpara! Pff 901 Posturi:rolleyes2 |
Nu stiti ca pe copii trebuie sa ii lashi sa se bucure?(prima data)
|
Quote:
|
E greu pit cu copii astia a ?
P.S : Ovy esti belea ma :))))) |
Pit ai cu poza de grup!
|
vreau sa multumesc "chibritilor" pentru ocazia de a slabi cu x kg alergand aseara dupa ei. felicitari pentru victorie(desi inca nu inteleg cum s-a intamplat:poke:) la mai mult si la mai mare pentru restul(adica noi "slabutii")!
|
3 Attachment(s)
In a 3-a poza se vede clar cum vali la faultat foarte grav pe denis(pe sistemul pune-l la pamant)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am fost faultat, mi-au administrat droguri la vestiar si am cazut din picioare.aveam slickuri si pista de concurs avea aderenta prea mare. mi-a fugit caroseria in fata :)):drunk:
|
https://www.trilulilu.ro/XxBoobOOxX/9b91ffbd1e491f cel mai tare sistem de securitate auto:D
si din nou https://www.trilulilu.ro/XaNdEr96/dd672948e7967d se pare ca e o intreaga serie :))) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:43. |
- Copyright 2026 4Tuning