Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Intalniri 4 tuning Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/96927-intalniri-4-tuning-timisoara.html)

milad 02-06-09 11:15

Re: Intalniri 4 tuning Timisoara

da asa e...si eu am observat ca s-au format grupulete! sincer eu nici nu ii cunosc pe multi de acolo...! inainte cand ne strangeam eram 20-30 masini care mergeam constant si ne stiam intre noi...acum...toti cocalarii de pe la stadion cu masina lu mamica! eu o sa reincep sa merg la rompetrol in fiecare joi la ora 21:00! poate ne vedem! numai bine
p.s: grupuletele se formeaza pt ca nu ne cunoastem intre noi...eu am mai mers si am salutat lumea..dar...sunt foarte multi pe care nu i-am mai vazut niciodata acolo!

I.N.A. 02-06-09 11:30

Quote:

Originally Posted by milad (Post 2373585)
da asa e...si eu am observat ca s-au format grupulete! sincer eu nici nu ii cunosc pe multi de acolo...! inainte cand ne strangeam eram 20-30 masini care mergeam constant si ne stiam intre noi...acum...toti cocalarii de pe la stadion cu masina lu mamica! eu o sa reincep sa merg la rompetrol in fiecare joi la ora 21:00! poate ne vedem! numai bine
p.s: grupuletele se formeaza pt ca nu ne cunoastem intre noi...eu am mai mers si am salutat lumea..dar...sunt foarte multi pe care nu i-am mai vazut niciodata acolo!

adevarul e ca nici eu nu m-am bagat in seama...avand in vedere ca va stiu doar de pe forum(prea putini personal)...
si da...inca ceva....ai dreptate...unde sunt masinile tunate frate...cu exceptia unora...multi au venit cu dacia lu taticu sau care si-au luat o masina de dincolo si nu au mai avut bani sa bage nimic in ea...recunosc...nici a mea nu e cine stie ce ...dar macar i-am schimbat exterioriul complet fata de cum era cand am luat-o...

Cristi_XP 02-06-09 11:36

e prea mare harababura deja ... prea multi necunoscuti ...prea multi dornici de afirmare...prea multe comentarii tampite de pe margine...

I.N.A. 02-06-09 11:52

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 2373651)
e prea mare harababura deja ... prea multi necunoscuti ...prea multi dornici de afirmare...prea multe comentarii tampite de pe margine...

aici referire la cine...nu-mi place sa ma bag in seama dar imi place sa vad ceva frumos..nu zic acum i-legale...dar ceva frumos...

milad 02-06-09 12:08

si mie imi place sa vad lucruri frumoase...dar...cum a zis si cristi...in ultima vreme e plin de "ciobeni" ! 2 se dau..unu vine de pe contrasens! altii se pregatesc de start..unu vine si da un "drift"...! foarte aiurea! noi inainte cand mergeam la iveco..ne opream la intrare in parcarea sa ne uitam daca se da careva pe circuit, dupa care intram in parcare! acum...e o nepasare si o inconstienta debordanta! asta e! eu nu voi mai merge pe acolo..decat foarte rar si cand merita sa merg! cum am mai spus daca sunt doritori joi de la ora 21:00 in rompetrol-ul de pe l.rebreanu! numai bine

Speedy5 02-06-09 13:28

fain aici la voi

laurentiu_tim 02-06-09 15:36

deja e plin de jamu mare si peciu la iveco :lol::lol: mai e pista la sannicolau?:rolleyes2 ca or zis uni ca cica o spart-o :???:

milad 02-06-09 16:31

de spart nu am auzit..doar ca au distrus-o:)) ! oricum pacat ca era ce trebe ! asta e...erau alte interese pe acolo! ;)

Adryanno 02-06-09 16:33

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 2374427)
deja e plin de jamu mare si peciu la iveco :lol::lol: mai e pista la sannicolau?:rolleyes2 ca or zis uni ca cica o spart-o :???:

Pista de aici .. de la sannicolau este sparta de cv vreme !! Se construieste .. gradinita sau cv de genu !! Oricum mare .. pacat .. k nu mai avem nici noi p unde sa ne mai dam .. asa putin 8) sau sa ne mai adunam duminica .. cand veneau .. vreo 20 si cv de masini de la tm .. pakt !! :|

Speedball_tm 02-06-09 16:40

milad, tu degeaba saluti pe toata lumea, daca nu te saluta si ei inapoi.
Si ce ii acuma la stadion era inevitabil .Asta e , oricum niciodata nu am fost uniti cu totii asa ca nu are rost sa va dati raniti.
Asta e, toti au impresia ca tuningul inseamna NFS UNDERGROUND, dar se pare ca cel putin in Timisoara nu ii nici macar pe aproape;)
Oricum cel mai frumos a fost anu trecut cand mai veneau unii nebunatici :)) SPECTACOL

milad 02-06-09 16:57

am salutat pe oamenii pe care ii cunosc..si mi-au raspuns..! nu se da nimeni ranit..ziceam ca fapt divers! ca e multa lume..necunoscuta pe acolo! eu tot timpul am fost sociabil cu toata lumea..si nu am fost smecher sau infumurat! poate la altii ar trebui sa le spui asta! ;)

I.N.A. 02-06-09 17:05

deci baieti ...nu am vrut sa va dau motiv de cearta...dar ziceam si eu ca multi m-au chemat la intalniri ca e frumos si e actiune....am fost de vreo cateva ori si nu am gasit nimik din ce mi s-a spus...
banuiesc ca se intalnesc cluburile sau prietenii...nu toti la un loc...

milad 02-06-09 17:07

iegzact! si nu stiu cand se va putea face ceva la comun! e cam dificil!

TM32CIP 02-06-09 18:06

Milad nu te mai plange atat, iarna e mai greu cu volanul, acum ca a iesit soarele toti sunt mari soferi, iar la "revolutia' ce e pe iveco, un dezastru e inevitabil. Grupul care am indurat acolo frig si ger se stie si nu se sparge, atat ca nu ne mai putem da ca altadata fiind ingramadeala ... Stadionul a ajuns taramul semintelor si a manelelor date la maxim ... vai shamar ....

TM56LEU 02-06-09 18:32

un filmultez frumos: http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=14023

RedBeast 02-06-09 18:37

tacetzi mah ca-i fain ... numa masini tari pe la iveco , pariuri de sute euro , "lumea buna" ... tot ce vrei :lol:

TM56LEU 02-06-09 18:48

cand sunt intalnirile de la iveco ?

laurentiu_tim 02-06-09 19:35

cand se lasa seara si vin baietii de la jamu si peciu :lol:

Speedball_tm 02-06-09 21:31

io nu ma cert cu nimeni milad, vorbeam ca intre veterani:))

I.N.A. 03-06-09 00:39

sunteti tari....hai ca-mi place....

tmkrf 03-06-09 01:20

https://www.youtube.com/watch?v=RRfpt...eature=channel
https://www.youtube.com/watch?v=lSd9V...eature=channel
https://www.youtube.com/watch?v=ykhhl...eature=channel
https://www.youtube.com/watch?v=sZ-6F...eature=channel

valib 03-06-09 05:16

Quote:

Originally Posted by milad (Post 2373585)
eu o sa reincep sa merg la rompetrol in fiecare joi la ora 21:00! poate ne vedem! numai bine

meet you there this week....:twisted::evil:
sa iti vad ranile de la lambo shit:lol:

Cristi_XP 03-06-09 05:17

asa si?pista e sparta de multa vreme:))

tmkrf 03-06-09 05:26

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 2376470)
asa si?pista e sparta de multa vreme:))

remember:D

milad 03-06-09 13:03

ok man..ne vedem joi! nu am nici o rana vizibila..:)

giany_TM 03-06-09 22:06

Eu zic ca mai intra si un iveco chiar de vine lume care nu o stim si de foarte putine ori nu a fost ceva actiune ,eu de cite ori am fost am avut ce face ,vinerea intradevar parca prea multi de parca ar fii ceva organizat,cred ca nu vezi undeva in ro atita lume strinsa spontan.

valib 04-06-09 19:13

nu cred ca mai apar...ca n-am masina...
daca nu ploua, vin pe jos:)

milad 04-06-09 23:22

am fost..si nu a fost nimeni...doar eu si cu Hanzo(opel astra turbo)..si dupa ne-am mai strans pe la stadion! am vazut-o pe pink probe lady..a trecut pe la stadion..fara sa se opreasca:) :P

h0rm0n 04-06-09 23:33

@milad: nu a fost nimeni....

dar eu daca imi doream sa vin (desi nu apuc Joia - la 19 am intalnire cu alt club) m-ati fi considerat tot un nimeni, indata ce am un Astra F de 75 CP...

deci, nu are rost sa ma bag in seama !
v-am vazut cum ati trecut si pe la stadion (Renault 5, Astra H, Honda Civic, Fiat Stilo)

:sad:
o seara faina !

milad 04-06-09 23:37

man am stat pana la 9:15 acolo la rompetrol! daca iti doreai sa vi trebuia sa vii...iar daca ne-ai vazut trebuia sa vii sa "te bagi in seama cu noi"...nu muscam..doar ideea era sa mai chat-uim! pe viitor vino sa vb...apropo nu conteaza cu ce masina esti...si eu m-am dat cu butoias , dupa cu un megane..chiar nu conteaza...avem acelasi lucru in comun-masinile!

h0rm0n 04-06-09 23:41

asta e pacatul meu !

acum vreo 40 min am ajuns acasa de la intalnire !
in fiecare Joi ma intalnesc cu baietii de la ClubOpel (de la 19:00)
nu ma pot imparti-n doua...

dar nu-i bai... daca va "mai prind" pe la stadion, va salut !
pe unii va stiu de pe net, pe altii de la prieteni !

noi doi avem un prieten comun, Remus (TMxxRUP)!

ne mai auzim...

PinkProbeLady 05-06-09 11:42

Quote:

Originally Posted by milad (Post 2382374)
am fost..si nu a fost nimeni...doar eu si cu Hanzo(opel astra turbo)..si dupa ne-am mai strans pe la stadion! am vazut-o pe pink probe lady..a trecut pe la stadion..fara sa se opreasca:) :P

:oops: Nu cunosteam pe nimeni...speram sa fie si cineva cunoscut dar :( nu...asa ca nu am oprit...defapt nevoit am incetinit ca pe stanga dreapta se inghesuiau..nu-s unde cu graba asta :)

laurentiu_tim 05-06-09 12:06

poi majoritatea te cunosc pe tine tu nu cunosti majoritatea :lol: trebuia sa opresti 8)

milad 05-06-09 12:24

da am vazut ca te-ai oprit ca s-a bagat nebunu ala cu vento in fata ta!..vroiau sa te depaseasca neaparat :) ! pe viitor opreste-te..la un moment dat va trebui sa faci si pasul asta :) ....eu am la numar..TM24DKM..honda rosie! have a nice weekend!

Cristi_XP 05-06-09 13:53

Drift King Milad :))

milad 05-06-09 14:30

dada.:))...drift king , drag king....7 in 1 :)) ! numele meu de familie, initiala tatalui meu si prenumele meu :)

laurentiu_tim 05-06-09 17:40

donkey kong :lol: :lol:

Speedball_tm 05-06-09 17:45

milad cand intra in parcare numa de`a latu ii:)))

TM32CIP 05-06-09 18:19

Quote:

Originally Posted by Speedball_tm (Post 2384120)
milad cand intra in parcare numa de`a latu ii:)))

Popeye tu unde iti ascunzi masina ? ca nu te-am vazut de-un secol. Tre sa stam la un pahar de vorba.

Speedball_tm 05-06-09 18:32

in circumvalatiunii, licenta ii boala, o sa vina si paharu ala de vorba dupa licenta:))

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning