![]() |
Re: Mitsubishi EVO IX
foarte frumoasa masina...am vazut-o la romexpo...s-o stapanesti sanatos ... si spor la modificat
|
Merci , ii rog frumos pe cei care au facut poze cu masina sa posteze cateva. Multumesc!
|
4 Attachment(s)
poze... Update- se lucreaza la electronica,ultimele reglaje..sper ca pana vineri sa fie gata!
|
Super tare masina. Super si proprietarul. Sper sa reusim sa ne vedem cu masinile la EVO Fest!
Bafta multa in tot ceea ce iti propui vis a vis de masina! |
arata foarte bine:Dbafta cu modificarile;)
|
Merci ! Sper din suflet sa ne strangem cat mai multi in mai . Numai bine!
|
Quote:
Cine iti face electronica? |
Mihai
|
6 Attachment(s)
Mai vin cu cateva updateuri ...ca tot nu am umblat deloc la aspectul masinii...decat colantat si atat...m-am gandit ca ar fi interesant sa intervin si pe aici...in scurt timp intentionez sa achizitionez urmatoarele elemente pentru mitsuba(scurt timp 2-4saptamanii)...mai aveam o varianta sa iau un wide body kit, dar mai bine ceva mai putin frumos si light,decat ceva frumos dar heavy. Astept pareri sau daca stiti alte elemente mai interesante din carbon.
|
arata mai ok cu eleronu stock,parerea mea:)
|
stiu ce zici, dar eu vreu sa o fac sa arate ceva de genu http://www.motorward.com/2009/11/ams...vo-blue-demon/
|
Da. Combinatia aceea de bara fata - eleron e f reusita. Te-ai gandit f bine. Oricum la cate ai schimbat pe ea masina isi merita acele elemente. Acum ca vorbisem noi ca ma pasioneaza bara fata si bara spate de pe EVO 9, am si o nelamurile. Zi-mi te rog deflectorul ala de la esapament/ de la bara spate se aplica pe bara ?? Nu e cu tot cu bara??
Mersi frumos. Bafta cu masina! |
In cazul meu se schimba, se da jos al ei...in cazul tau cred ca trebuie schimbata toata bara...sau poate exista vreo varianta sa il poti adapta... oricum cand le-am dat jos le pun pe curierat si ti le trimit :-) ...vedem noi dupa ce si cum!
|
Inteleg. Chiar acum ma uitam pe un manual cu piesele de pe un evo. Asa e la 9 se aplica pe bara , e detasabil ceea ce mi se pare f k lumea / facil de umblat acolo. La mine e bara cu totul.
ma jur ca nu am scris primul mesaj ca sa se subinteleaga ceva cu bara veche. Ti-am zis ca sunt mort cu banii perioada asta si nu pot face nici o investitie mai majora. Oricum nu e prima data cand m-ai impresionat cu ceva asa ca si acum chestia nu bara nu denota decat faptul ca mai sunt si oameni deosebiti in tara asta. Mersi frumos inca o dara. sa te bucuri de masina si de vremea frumoasa care a inceput sa isi faca prezenta. |
Ti-am spus si cand am vorbit atunci, stiu cum e si te inteleg! Deaia am si spus ca vedem noi dupa ce si cum...pana vedem noi sa te bucuri de ele, ca mie oricum o sa imi stea in garaj degeaba, si sunt convins ca o sa arate mortal pe evo tau ! Numai bine si multa bafta cu mitsuba!!!
|
1 Attachment(s)
tampoanele la motor :D
|
Ceva victime noi?
|
La sfarsitul saptamanii ma duc dupa masina, i-am luat diferential dar stau de cateva zile bune dupa un rulment. Deci momentan nici o victima noua :)
|
Poate ii onorezi si deranjezi cu prezenta la SM.
|
Da, voi fi prezent la Satu mare, si voi fi prezent si pe 11 din cate am inteles dinou la urziceni.
|
Sa vi sa-ti dau un abtibild mare.:lol:
|
Dau un telefon dupa ce iau masina, eventual mai reglam o chestie doua pe la masina daca tot ne vedem :) .
|
Nu stiu nu am apucat niciodata sa o cronometrez! Chiar sunt curios cat scoate...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mitsu a ajuns in sfarsit acasa si pot sa spun ca trage fenomenal...urmeaza o colantare negru mat si mici chichituri!
|
Arata demential si cred si eu ca trahe bine la cat ai muncit/ modificat la ea! Super frumoasa! Te invidiez!
Bafta multa! |
2 Attachment(s)
Cateva poze...
|
Quote:
Frumoasă și mașina , sunt curios cum arată mat.:-) |
Si eu :D
|
O sa arate agresiva rau....e si una prin buc de ceva timp....tot negru mat
Eleronul e dat jos pt a colanta nu ??? sper ca nu o lasi asa :-) |
eleronul o sa il pun inapoi bineinteles , doar pentru colantat e jos
|
4 Attachment(s)
Eu nu as fi optat pentru negru mat , mai degraba pentru un portocaliu ceva , ma rog , o sa fie problema cu talonul .. Negru mat deja a venit ceva foarte comun , si numai este un " must have " cum era la inceput ..
Iar pe portocaliu niste stickere , ceva gen Drift Car , ar arata B E S T I A L . Uite un exemplu de evo portocaliu cu un kit asemanator cu cel pe care il voiai : Just an ideea , bafta! :D |
10x 4 the tip
|
Ce se mai aude de evo?
|
O sa auzi deseara la 24:00 cand imi voi recapata dreptul de a circula.
|
Quote:
pai ce ai facut de ti-au luat astia dreptu de a circula.(cu rolele prin parc) |
3 Attachment(s)
Am gasit si un kit de la VARIS.
|
dus.vazut. placut...bestie ce plm :))
masina e pure sex:)) bafta cu ea man ......merita pe deplin ! numai bine;) |
Cum zice si Myky...bestiala masina :shock:
Probabil ca iti dadusi seama k suntem baietii de la Craiova |
da da :) merci si sa stapaniti sanatosi masina!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning