![]() |
Re: Machete in lucru - alynex
Se pot face ... Incalzestele usor pana prind forma :) ... incearca macar ;)
|
daca reusesti sa faci parbrizul sami zici si mie cum...la fel un parbriz curbat din topate partile am si eu pentru supra:))
|
2 Attachment(s)
Diablo a primit primul strat de vopsea, acum se usuca dupa al doilea.
Sa fac ceva la interior argintiu, precum caroseria? |
ai putea scoate cumva in evidenta scaunele:P...se prea amesteca cu restul interiorului:-)
|
Nu vopsi interiorul negru...
Eventual poti sa il mochetezi si sa mai faci cate ceva negru, dar nu il strica cu vopsea. |
ai putea foarte bine cu un varf de ac si niste vopsea sa imiti cusatura tapiteriei....si ar fi frumos...
|
sau cu un marker permanent cu varf subtire
|
si fa ceva si la motor
|
2 Attachment(s)
Mersi mult baieti!
Nici nu avem de gand sa il fac negru, ceva mic si de efect.Trebuie sa ma gandesc la ceva. La motor nu prea stiu ce sa fac... Am luat jantele pt vip,dar is cam prea mari...si nu se prea potrivesc cu tema... |
Deloc ! Ai putea sa incerci sa elemini jumate din spitele jantelor :lol:
|
2 Attachment(s)
Lambo e gata cred:???:.
Mai trebuie sa dau cateva straturi de vopsea si cam atat. |
Pe la motor cred ca ar merge galeriile vopsite argintiu...trebuie facut ceva acolo, mi se pare anost.
|
Mi-ar fi usor, dar nu am gasit nici o poza cu motorul real...
|
Ai glume in program :P Uite aici.
|
Astea le-am gasit si eu...ma refeream la nsite poze mai apropiate modelului asta.
|
Mie imi plac jantele :D De ce spui ca sunt prea mari ?
Atinge cauciucyl contra aripa ? |
Mirific maestre!Viperul e de belea!Frumos ceea ce faci tu aici!Succes in continuare!
|
Da,ating.Defapt abia intra...
Multumesc rob3rt0!! |
Haaaide fraaantz....termin eu pisicu si nu termini tu VIp'u?!!!
NTZ NTZ NTZ...hai mai repede:lol:!!! Bafta multa:D!!! |
buna ! tocmai am terminat si eu de citit topicul tau si vreau sa te felicit pentru rabdarea de care dai dovada ! ai un hobby foarte frumos si este foarte important faptul ca decat sa stai afara si sa golanesti cu alti copii de 14-15 ani care se cred " jmekeri " faci ceva foarte frumos si din care ai de castigat. Iti urez mult spor la treaba !
ps: jantele care le-ai gasit pentru viper nu merg pe ford ? :D ( sau.. le-ai pus 1pic asa.. sa vezi cum dau ? ) |
Multumesc mult:D!
Sper ca ti-a placut ce ai vazut,si sa urmeze si mai bine. Jantele sunt prea mici pentru Ford.Si nici nu se potrivesc, ca stil. |
foarte frumoase machete ma ! bafta in continuare !
|
Frumose machete. Bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
Cam asa arata Fordul aproapiindu-se de ultimele finisari.
|
Hmm interesant proiect :D de la ce firma este? ca am si eu unul in curs de modificare dar nu este chiar asa... Capacul de la bena l-ai facut tu sau asa a fost?
|
E Maisto.La ce capac te referi:???:?
|
Scuze:D ma uitasem decat la prima poza si se vedea intunecata acolo si am avut impresia ca e capac :))
|
o macheta cu mare potential de a fi modificata!!! Spor in continuare la ce vrei sa ii faci, asteptam cu interes.
ai putea sa modifici un pic barile. |
imi plac boxele ce ar fi daca ai pune si pe spatarul scaunului din fata?
|
Te referi la scaunelul acela mic din mijloc?Ar fi ceva,mersi pentru idee:D!Voi cauta o boxa sa o montez acolo:D.
|
nu eu ma refer la viper pe spatarul copilotului si pilotului am 4 inrebari:-de undeti iei machete tu?
-cu ce ai facut forma de la boxa mare din viper si ce ai folosit pxilina sau chit auto? -nu vinzi gentile alea mari de la viper -din ce localitate esti? bravo asa mai departe sunt curios cand va fi gata viperu? :D:-):o:shock::???:8):lol::x:-P:oops::evil::twisted::rolleyes2;):!::?::idea::arr ow: cum ai facut usile la ford? |
tu din ce tiai facut tubul de nos?
|
Poti sa nu mai faci 1000 de posturi? Ai optinea edit activa 10 minute! Foloseste-o!
|
Pff,pai sa vedem:-?
1.Machete cumpar din supermarket-uri(Real,Selgros,etc.) si "Vanzari Cumparari Machete". 2.Am folosit poxilina. 3.Nup.lauTM,are jante la fel de vanzare.De la el le-am luat si eu:D. 4.Sunt din Timisoara, scrie si la profil:D. Viperu a luat putin pauza, mai intai sa termin Ford-ul ca e mai putind e lucru, apoi ma reapuc de Vip. Usile la Ford?La ce te referi:D? |
Asa ca noutate,nu mai sunt prea multe de facut la Ford:D.
Am renuntat la deschiderea torpedoului,si am astupat locul de sub volan. Urmeaza DvD-ul in spatarul scaunului din mijloc si Tv-ul de pe tavan. Apoi sa fac loc in bena pentru Honda. Mai dureaza pana la vopsea. Incerc sa confectionez o cabina de vopsit, sa iasa cat mai bine. Dupa Ford vor urma SLR McLaren,Testarossa,F40 si usor,usor, Viperul:D. |
La ford imi plac cum se deschid usile :D Rolls Style :> ...
|
3 Attachment(s)
Foarte incet merg cu machetele,dar ma chinui sa iasa cat mai bine.
O intrebare am:Sa astup gaurile din bara fata, sau nu?Eu le-as cam astupa... Voi ce ziceti? |
Quote:
fara gauri:D |
Quote:
fara o sa fie mai fain |
1 Attachment(s)
Am astupat gaurile alea si...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning