![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 din `70
Quote:
daca masina asta ar fii avut cu totul alta culoare nu cred ca sareai asa de cur in sus,dar de asa sunt unii,ce e al lor e mai bun. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Eu nu stiu ce bateti atata moneda pe "STILUL X sau STILUL Y". De unde naiba exista o obligativitate in a respecta x-y stil? A lui Bogdan (NIG-ul) nu respecta nici stilul clasic, nici pe cel Gordini... si nu-i o problema pentru DRT faptul ca are o opinie negativa fata de look-ul masinii. Nu prea intereseaza. Masina a fost facuta in ce stil i-a placut proprietarului, fapt care este cel mai important. Morcov nu a facut masina pentru a face lui X sau Y pe plac. Ceea ce el a crezut ca este inutil a zburat, ce a crezut ca este util a fost pus... si daca vreti, este o masina facuta in stil DRT.... scurt si la obiect. Cui ii place, sa o admire, cui nu, nu prea intereseaza...
|
foarte frumoasa masina...si practica din cate am vazut pe thread-u asta. spor la munca in continuare...daca mai ai planuri cu ea.
|
7 Attachment(s)
Felicitari Cucule
|
1 Attachment(s)
ce fericit e morcovu in poza asta
|
masina a avut parte de un rodaj ca la carte, in 10 min de la scoaterea bolidului din garaj, si`a ales prima victimă (o pisică suferindă de ora 6:40 AM), a urmat autostrada A1, care s`a parcurs in stil bătrâneste, 50-60 km peste viteza legală... cum să nu`i râdă fata lu` morcov
|
ce a fost si ce a ajuns :| Foarte tare masina !!
|
Pana la urma, ce sa mai frecam luleaua acuma, k nu e stilu gordini sau stilu feng shui...
ce sa mai... omu si-a facut masina cum a vrut si cum i-a placut, si iesit extraordinar de bine!! felicitari lui morcov si tuturor baietilor pt munca depusa! |
cat de frumos putea sa se auda in pasaj la Lujerului!pacat ca nu am mai avut camera....
|
ar fi frumos sa o vedem intr-un reportaj la ProMotor :D
|
felicitari...a iesit o masina super...ce atata cearta ca nu e aia ca e cealalta...
la cat mai multe victime...si poate o vom vedea anu asta pe la braila succes pe mai departe..;) |
ar fi frumos sa o vedem si anu asta la braila sau buzau,frumoasa rau batrana morcov
mult succes in continuare!!! |
felicitari.a iesit prea tare.
bafta |
Cuculeee acum dormi 48 de ore Intr-una !
|
Nu doarme, o regulă nescrisă a DRT`ului este că duminica nu se lucrează la masini
|
Quote:
felicitari pentru munca depusa, proprietarului si intregii echipe care ti-a fost alaturi,la asta ar trebui sa se rezume totul. numai bine |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
Imi place combinatia de stiluri ;)
P.S. saraca pisica :( |
Felicitari pentru rezultat!
|
felicitari pentru munca depusa si pentru rezultat , cucilor ! :D
|
A inviat RNO-ul \:d/ :).... bv nenea a iesit super misto... ;) bravooo mie imi place mult...
|
Hai ca-mi place mentiunea topicului "in stil DRT"..:-)..presupun ca e cu dedicatie:rolleyes2:-)
Oricum,felicitari echipei DRT. |
Salut, imi place mult masina:D si cel mai import. lucru e sa inteleaga fiecare ca masina proprie ,fiecare si-o aranjeaza dupa bunul plac si in rest treaba fiecaruia.
I sta f.bine pe sosea masinii si pozele au spus tot. Spor la munca in continuare;) |
Ce romani mai suntem,asta in sensul rau,dupa ce ca sunt o mana de oameni care mai modifica dacii si aia se cearta.Ar trebui un forum doar cu poze pentru noi.Felicitari echipei DRT,ca de obicei un rezultat demn de admiratia tuturor
|
Quote:
|
Morcove, sper sa mentii traditia si incontinuare rombul galic sa faca de ras firmele bavareze.
|
Quote:
cucule super tare masina, din poze arata demential, astept vineri sa o vad pe live daca te prezintzi cu ea:) oricum bafta in continuare |
Salut .Masina e super.Tino tot asa ca faci treaba buna.
|
4 Attachment(s)
MORCOVELUL la Pitesti! 8)
|
2 Attachment(s)
am si eu vreo 2...
|
Si morcov cum se comporta masina?Motorul?stim cu totii ca e f7p dar ai mai schimbat ceva prin el ?se poate mai multe detalii ?
|
Foarte frumoasa ai facut masina...dupa parerea mea e cea mai frumoasa din Romania
P.S ....sper ca de data asta sa faci F E G - u:D Salut |
Poate nu realizezi, dar nu mai există concurentă intre RNO si FEG, amândouă fac parte din acelas club Dacia Rally Team motorsport
P.S.: Gust perfect echilibrat, stinge setea imediat ... borsec, BORSEEEC... |
sincer acuma ti-am descoperit doar topicul, inca nu am apucat sa-l citesc dar promit ca o sa o fac
ca din poze mi-a atras atentia alt motor pe ea ;) in rest ce sa zic, foarte frumoasa, si sa ai bafta la ea |
bv morcove...:P
a iesit super dar mie imi e dor de ea asa cum era la mine :( oricum multa bafta cu ea:twisted::twisted::twisted: si imi vine sa il injur rhau pe ala cu nova....:evil::evil::evil: |
Să spunem doar că RNO`ul s`a născut a doua oară
|
Masina am vazuto Marti seara pe vergului se aude super tare motoru.:)
|
posibil sa se auda evacuare sau carburatoarele
|
o conducea soacra-ta :)))
dupa ce imi fac cutia la cabrioleta sa te prezinti la start.... motoru tau pe carburatie vs...... motoru tau pe injectie :))) |
si 900 kg alea daciei avand cutie longitudinala vs 700 are renault-ului avand cutie transversala?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning