![]() |
Re: FanatiK Constanta
9 Attachment(s)
Bv baietii, mi-a placut de voi ieri, ati fost in forma, ati indurat si frigul ati mai stat si la un pahar de vorba, ati mai turat putin motorele si a iesti ce a iesit..:D..felicitari.
Pun si eu cu ce am mai ramas:)) Cateva cercurii plus un scatrz, placut la auz, una bucata VR6 de pe acel frumos Corrado a lui Clau_lcd plus putin sunet de la toba mare:)), si ceva micut cu Aston Martin, aici nu mai comentez. |
Bravo mai fanaticilor,reusita intalnire,imi pare rau ca nu am putut sa vin si eu,dar de se intelege de ce,dar data viitoare sper sa nu mai ratez nici una:D,si frumoase filuletele,sa speram ca o sa facem mai multe la vara si mai frumoase,multa bafta in cotinure
|
f misto se aude toba la vr6 ...de fapt si motoru:) ca ala e baza.
pisica aia ce motor are?...presupun ca are si blocant ca trageau ambele roti uniform. si aston martin ala e din club de la voi? |
Quote:
|
Astonul nu este din nici un club, nici nu va fi, asta o stiu sigur, omu nu se da cu ea, doar o conduce...tare...Despre pisicuta ce sa zic...tandra si cuminte la inceput...apoi si-a aratat gherutele! :)
|
Ce motor urat am :d. Dar il fac eu frumos si aratos :P ms frumos de aprecieri. Tot inainte.
|
cromeaza galeriile sau fa altele
|
baieti..tin sa va anunt ca incepand de astazi 20.01.2009 se deschide FANATIK OFFICIAL GARAGE :P.de saptamana viitoare ne putem apuca de masini.primul client vine in seara asta sa incepem cu ceva easy:).asa ca hotarati-va ce vreti sa faceti ca sa ne putem apuca de treaba...ciao all
|
ceas frate ceas
|
ati disparut fratilor?
|
Frrrraaaaaaattttttteeeeeee ce liniste este paciii:D,toata lumea este plecata la BMW?
|
aici sunt gata
|
B 55 ZLA VS MAI 28547 - CASTIGATOR MAI 28547 , B 55 ZLA A IESIT CU LATERALELE SIFONATE + SUSPICIUNI LA DIRECTIE
asa ca eu o sa bag masina in service si cand o scot sper sa fie cu noile bari pe ea ... |
:))) deci sa inteleg ca varu are ceva lipsuri la nivelul frane????be ware man ca nu e de joaca cu franele si directia.tabla se indreaota..bine ca nu o fu mai rau
|
franele sunt f bune ... cauciucurile sunt de vina. oricum se vor schimba cu ceva mult mai bun
|
sa dea naiba sa nu pui cauciucuri bune pe masina ca te urechez
|
frate da cei asha liniste aici vati mutat la garaj?
|
Nasoala treaba cu loganelul. Imagini cu ocupatia mea de ieri.
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/99812-corrado-2-9-vr6-micutul-meu-vw/page-3.html |
dap si eu azi am aflat
|
hellman ce ai facut mah ai lovit masina ? :-S
|
lasa ce a facut cu ocazia asta vopseste si barile tot
|
da cam pustiu pe aici cum naiba
|
Asta cam asa este:D
|
e si cu tine ak las ca merge:P
azi mai avem 2 noi membri Alexandru- kia ceed1.4 16v si rares-bmw 320i under construction :D |
Bun bun,bine ati intrat in clubu nostru
|
Membrii(noi) care nu sunt in usergroup va rog sa dati join :) ms https://forum.4tuning.ro/profile.php?do=editusergroups
|
Salve, si bun venit in club. Maine seara poate ne gasim
|
8 Attachment(s)
in sfarsit a iesit soarele si pe strada lu marian, sa montat motorul pe masina
sa probat si la 1 om putere si mergea |
Buna treaba baieti,deabia astept sa vad micutu monstru:D
Spor la treaba in continuare Mariane |
Quote:
:shock::shock::shock: |
abea astept sa zbor cu "mig"`u :P:P:P
|
am ras noi am ras da si cand iese nebunu :D
|
3-4 mii de km merge ushor ca are tot nou la motor
|
3-4 mii,dar dupa aia sa va tineti:))))))))))
|
sorine da ma baiatule add la usergroup
|
m20b25 ati pus pe 5-ar?.... de ce are totul nou?..a fost o "reparatie capitala"? sau ceva upgrade-uri la interne?:D
|
Felicitari Marian. Bravo. cand il scoti pe strada?
p.s. Eu mi-am bulit piciorul stang la munca. O platforma auto s-a oprit in el. Medical cel putin sapt asta. |
nashpa frate ne pare rau pt tine
leo - reparatie capitala |
deabia astept sa rup cauiucurile in doua :D:D
|
fanaticilor, ce s-a intamplat cu adeziunea mea si a fetelor??ce ziceti,ne primiti in gasca voastra? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning