![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
gata nu mai trebuie:D:D....pana la urma am luat 3DsMax 7
|
mah care ma ajta shi pe mine cu setarile alea la BRAZIL LUMA SERVER...CA nu reusesc neam....sau cine ma ajuta cu un tutorials mai accesibil despre vopsit ca am inebunit de 2 zile incoa nu imi iese deloc vopsitul...:woowoo::woowoo::cry2:...a inceput sa doara capul de cat timp caut ceva klumea...o vopsea ceva....aaaa shi inca ceva...:oops:cum pot sa fac sa cada umbra de la mashina pe asfalt (sau orice) mai frumos...
MULTUMESC ANTICIPAT.. ps:dak trec de faza asta imi pun shi yo mashina:D pe forum sa o vedeti.. |
ma ajuta careva shi pe mine???
|
aS vrea si eu un tutorial video:| pleaty pls deala cum sa fak rotzi ca eu ...nu prea jtiu cateva pasuri si aia ma ajuta mult ... poate are cineva destula inspiratie sal faka... ca tien 15 min max
|
Re: Tutorials - 3dmax
doar atatea bagati ceva video:| ca sa se descurce omu(adika yo)
|
lucreaza cineva in alt program de modelare 3d, in afara de 3dmax?!
|
inceraca si u pe astea vezi cum te descurci .....
|
Quote:
plus ca mai exista pe piata si rhino 3D ( http://www.rhino3d.com/ ), pe baza de modelare cu nurbs, nu polymodeling + autodesk alias studio ( http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...&siteID=123112 ), poate cel mai complex si complet program de modelare 3d pe baza de, la fel, nurbs, nu polymodeling. |
si maya are modelaare de nurbs ... rhino si alias nu le-am vz niciodata, dar din c am vz p site-urile alea... alias e cel mai tare.... dar nu cred k e recomandat knd ai nevoie de un model in care conteaza numarul de poly
|
vezi aici... http://www.tutorialized.com/tutorials/3DS-MAX/21 mai la mijlocul pag, sper sa te ajute cu ceva;)
|
Neah vreau video si pt rims ca vad ca ideo e just 4 tires
|
Nu ma deskurk offff ma pierd la pasu 24
|
1 Attachment(s)
am shi yo o problema.....stie careva cum pot sa fac sami arata asa mashina sau asemanator ca in poza???daca stiti va rog puneti shi voi un tutorial...sau link
ps :nu e a mea...as vrea yo sa fie:d |
foarte mijto tt-ul ... si as vrea sa stiu cum se aranjeaza scena...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
aham tineam acu alta problema iesi cam naspete Attachment 133010kreka sari niste pasi sau cam asa ceva need video tutorial:|:|
|
eee... video tutorial ;) ! iti zic eu , need rabdare ;) , citeste cu atentie ... aproape tuturor ne'a iesit janta asa k tutorialul este bun ! mai incearca :) ! RABDARE :) !
|
spykey tu incerci sa faci totul si nu-ti iese nik ...
|
nu kiar unele ies.....adiak ieri am intrat pt priam data in 3d max si ma uitam ca marmota la staniol :rolleyes2 ...kiar cami trebe un video tutorial pt rims ca sa inteleg ji io face careva:D cineva dragutz si destept:?: :?:btw ce mia iesit mie e o roata de carutza=)) sau de carutz de bebe of of ...need help idiu meu e dj_spykey poate xplica si mei cineva
|
iti explic eu aici... pt a folosi un program tre mai intai sa il cunosti...asa k lasa jantele si tutorialele video...si fa tutorialele din program ... invatza sa il folosesti si p urma apukte de treaba
|
2 Attachment(s)
o sa postez si eu in virtual tunning pt prima data...:) eu m-am specializat in realizarea jantelor+cauciuri in 3d studio max 8 . astpet pararei si comentarii :)
|
sunt mistocutze... dar dak asta e specializarea ta... nu t vad bine :)
|
Quote:
|
pai nu ar trebui sa te rezumi numai la o janta shi un cauciuc incearca ceva mai mare....orice...;)
|
Quote:
|
@lo_teC: realitatea este obiectivul ... forma a iesit misto , dar renderu :( .. incearca sa te mai joci la umbre , luminozitate si scena ;) !
|
@ranek....ms...stiu...deocamdata materialele si luminile imi joaca cele mai mari feste...deooarece in proiectele in care am fost implicat pana aqm altceineva se ocupa de aceste lucruri.....ms de sfat....pana diseara sper sa pot termina janta2+cauciuc nou ::apropos....vreau sa fac o parcare subterana...in care sa puneti masinile...sa fie un backround....o sa pun .max-ul p forum in cateva zile::
|
mda shi mie materialele imi cam joaca feste dar aste e ii dau eu de cap pana la urma...:)
|
@frost : te mai ajut si eu p mess :P . mai vb , iti mai dau si eu cateva materiale ;) si le rezolvam noi :P :peace: !
|
1 Attachment(s)
dupa cum am promis....iata noua lucrare...a fost ceva de munca...sper sa va placa... :-) daca nu....back to ze drawing 8)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
daca tot vrei sa te specializezi, daca tot vrei sa arati ceva, lucreaza, detaliaza... anvelopa realizata de tine e departe de tot de o anvelopa reala... si daca tot zici ca ale tale sunt printre cele mai bune din tot ce-ai vazut pana acum aici pe forum (vorbele tale) asta nu inseamna ca sunt perfecte si ca esti deja specializat :twisted: uite un mic exemplu, facut de mine, poate iti faci o idee/iti ajuta ca referinta. lucreaza, perfectioneaza-te, invata programul ;) |
asta incercam si eu sa explic topart... tu ai ziso mult mai bine... janta aia e facuta de tine... super belea :O
|
deci cauciucul ala poti sa juri ca e real :shock: , bravo TopArt, esti bun in ceea ce faci
|
gg topart...dar ti-am spus...pana acum am lucrat in domeniu arhitectural....si nu ma interesau masinile...:-< ::apropos...nu am zis ca sunt cele mai bune...as fi facut o mare gresala...am spus ca printre cele mai bune:: ::off-topic...am promis o parcare subterana...dat fiind ca maine trebuie sa plec la tara din nush ce motive, o sa mai intarzii putin lucrarea:::oops: :oops:
|
unde gasesc si eu programul?
|
pe torenti...sau cauta pe google dar e doar trial pe google..;)
|
@Top_Art : cum ne'ai obisnuit si pana acum , doar lucrari de calitate postezi u aici :)) ! Felicitari ! ! !
ps: cam in cat timp ai reusit asa ceva? sa imi fac si eu o idee cam cat ar trebui lucrat la detalii ... |
Quote:
PS: detaliile, poti munci la ele minute, ore, zile, pana cand esti satisfacut de rezultatul obtinut. |
pai noi am fi interesati sa ne faci un tutorial despre un cauciuc real...ca aproape toti de aici stim comenzile zic yo...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning