![]() |
Re: Discutii off-topic
Quote:
|
Dumnezeu stie ce s-o fi intamplat. A fost data stirea si la TV saptamana trecuta.
Presupun ca nimic rau politistilor, pt ca traim in Romania si asta spune tot. Daca in locul "oamenilor legii" era alta masina stationata, sigur se alegea cu amenda, roti blocate si alte nebunii . |
oricum e de *** politia la noi in romania , mai au putin si ajung militie
|
Quote:
P.S.: BULLSHIT e *** de taur ?:)))) |
nici nu vreau sa stiu ce a patit saracu om cand a intrat la declaratii,dar cum am imaginatie......oricum toate aceste cazuri de abuzuri din partea politiei ar trebuie reclamate.postate peste tot si poate asa vor intelegi si dansii ca nimeni nu este mai presus de lege
|
iti dai seama ca nu sa facut nimik la polite ca bineinteles, politia este mai presus ca oricine
|
Direct avocat si cateva televiziuni si nu cred ca mai invita pe nimeni nicaieri.
|
pt ca e plictiseala pe topic-ul asta m-am gandit sa va fac o surpriza
|
2 Attachment(s)
sa urmariti cu atentie aceste filmulete
|
horica horica, ce ai patit tata si bietu snap ce iai facut :)) tare rau trebuie pus pe trilulilu sau pe youtube :))
|
saracu cred ca bause gaz
|
si nu mai zic ca domnul presedinte si-a prezentat bolidul alb zis furia.....saracu
|
ce dor imi eeee:(((:((( bine horiaaaa ..hai sa mia bagam o fisa ..sa vedem ce iese:))
|
si inca ceva nu era beat in filmulet.....nu bause nimic
|
1 Attachment(s)
in caz ca ati uitat de asta
|
2 Attachment(s)
mai e si gay
|
Nu merge doar cu o singura fisa, iar in legatura cu ''furia alba'', ce pot spune.....asta e masina cu care merg pe strada, ce ati auzit voi pana acum au fost povesti....TREZIREAAAAAA!
|
criza financiara la afectat si pe nenea horea asa ca de acum incolo o sa vina la curse cu opel astra f dar nu stoc ci cu butelia de gaz in porbagaj ca sa aibe cativa magari in minus
|
Nenea HORATIU, respecta batranetea, iar in legatura cu baiatul care este tot peste mine....ce pot spune......ma manca nu alta..:-)
|
:)) kid imi pare rau pt tine.te respect bre horatiu ca daca te chinuiai putin puteam sati spun tata
|
:)) tata , acum Horatiu zis tata faca ravagii cu astra f
|
1 Attachment(s)
Eu in actiune :oops:
|
bai berbecule ti-am spus ca e popa?tu nimic batman batman.......
|
Fratioareeee, te-ai dus grav rau de tot. Sa mor de nu-ti fac cadou costumul lui batman....din ala mulat pe cur sa te imbraci la craiova.
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
erai in actiune ?
|
Face tampitelu' ce face si hop in fata.....oricum noi te iubim, esti al nostru.:-)
|
da si paparazzi exact pe tine teau gasit:P cu batmobile
|
Va rog frumos sa incetati cu discutiile offtopic..:lol:
Jigodia aia de Kid ma pus ultimul pe lista de craiova si s a pus el mot primul...De parca el reprezinta clubul... Kidule cand vei citi aceste randuri voi fii peste mari si tari...:lol: Auzi ma serios acuma, nu ai vrea ca la Craiova sa vii cu masina usurata ?? Sa-ti dai jos barile ca sunt foarte grele frate .. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Foaie verde de maceshhhhhhhhhhhhhh saracu ce sa zic Soarta
|
obs ca se poarta acum filmele, horia ce sa mai zic esti vedeta tata
|
1 Attachment(s)