![]() |
Re: AMG vs. M vs. RS
audi nici nu se compara cu bmw..nici macar la 4x4..
https://video.google.com/videoplay?do...83197544018466 |
Poftim?! Tu tot pe fixatia ta ai ramas?! Unde naiba toate audi-urile arata la fel?! A5 ca ce arata?! TT, R8, A3? A8? ca ce arata astea?! Sigur ai nevoie de dioptrii..
Din contra la design Audi e no1 orice ar fi, se vede si din preferintele expertilor in design si premiilor luate precum si pe strada...cand trece un Audi nou cu led-urile acelea spectaculoase si grila foarte frumos conturata te trec fiorii, vezi imediat ce inseamna masina frumoasa, pe cand la bmw e monotonie totala...sa nu mai zic de interior care ala da neschimbat de 15 ani... RS e mult peste M si chiar AMG si sunt toate 3 in aceeasi liga, cum adica sa vii tu "ca desteptul" sa zici ca aici razboiul e intre M si AMG?:))) |
Quote:
http://z.about.com/d/cars/1/0/a/u/ag_07e63_interior.jpg http://z.about.com/d/cars/1/0/4/z/rs6avant_dash.jpg |
La toti producatorii masinile seamana putin intre ele, nu stiu unde le vezi tu asa mici deosebiri la Audi. Uita-te la Alfa, ca seamna mult intre ele, BMW au fata aia de 80 de ani etc.
|
Plastic in Audi?:))) Bah tu stii ce vb?! Maaama ce om... tocmai ce am fost la dealer si stiu exact cum se simte un A5 si un A5 Cabrio si cum te simti in el. A5 Cabrio era cu piele maronie Audi exclusive, criminal interiorul, nu scartaia, pic de materiale ieftine, numai calitate si ansamblare fara cusur. Sa iti zic ce am vz la bmw?! La torpedou spatiu urias de imbinare intre materiale, bord foarte banal a la anii '80 si materiale foarte nasoale. Imi pare rau dar interioarele de Audi au iesit mereu in ultimii ani pe primul loc la calitate, finisaje fara cusur si design...peste tot scrie:in interior audi n-are rival, e prea bine imbinat, prea placut la atingere, e aproape perfect.
Nu exista interior de Audi single frame urat sau cu materiale plasticoase nasoale, ba chiar in Mercedes scartaie noul plastic in C klass nou si in ML, dar in Audi n-ai sa vezi asta. Mai testeaza ca minti de ingheata apele. |
Quote:
|
Quote:
|
Ahhh sa iti explic ceva... amicul meu cel mai bun are 3 Mercedes-uri modele noi, un E280CDI, un ML 320CDI Edition 10 si un S350 si crede-ma le-am condus pe toate o perioada lunga la drumuri lungi si am facut ceva teste cu ele incat sa imi dau seama de toate calitatile si imperfectiunile lor destule de putine sincer dar crede-ma la bord Mercedes foloseste materiale destul de moi si scartaie pe drumurile noastre, in schimb la Audi bord-ul e mai masiv dar cu aceleasi materiale FARA PLASTIC cum zici tu dar n-ai dreptate si nu scartaie nici la drumurile noastre, plus ca per total e mai bine incgheta audi-ul. Si am condus de toate ca sa imi fac o parere personala bine definita.
Mercedes nu prea are ce cauta in RO ca nu sunt facute pt drumuri proaste, sunt facute pt silentiozitate si confort, iar la noi nu exista asa ceva, te enervezi usor ca incepe sa sune vreun scartait cand ti-e lumea mai draga. Cel mai bine inchegat impotriva zgomotelor este S care e magnific, aluminiul e mai gros si mai dur, lemnul mai bine lipit si per total pielea incepe sa amortizeze in proportie de 99% majoritatea zgomotelor, dar la calitatea fabricatie si materialelor si mai ales durabilitate Audi ramane no1. Ei investesc in interior cat bmw si mercedes la un loc, ba chiar au obsesie pe chestia asta si se vede si mai ales se simte la atingere foarte repede. |
Quote:
in DTM nimic notabil, e un campionat national, fix pix. Raliurile din anii 80 = 2 titluri la constructori. (Lancia 6 consecutive) Motor central: Benz Tropfenwagen 1923... astia au fost primii. |
Quote:
|
Quote:
Ai si niste argumente superficiale si subiective: "bord foarte banal a la anii '80 si materiale foarte nasoale." "finisaje fara cusur si design..." de sta matza in coada :P |
1 Attachment(s)
.............................
|
pentru mine AMG este baza orice ar fi. chiar daca M e mai vechi, e mai performant e mai bun e mai si mai .... AMG pentru mine are acel ceva :D
|
AMG. condus mercedes CLK 240 AMG si pana la 200 km/h pot spune ca nici nu am simtit cat de rpd s-a dus :)
|
CLK240AMG? ce e ala?
|
Quote:
|
eu merg pe mana celor de la >>> audi <<<
nu ma apuc sa ma contrazic cu voi dar.... au avut cea mai puternica limuzina |
Quote:
......da-i pace, se vede ca nu ai auzit de S 55 AMG sau Maybach.... |
Da asa e, in mintea creata a "desteptilor" obsedati de sicrie pe roti, unde oricum o sa isi dea Duhul, Audi e "the last"...dar pt oamenii cu adevarat pasionati de sport cu masina mai sus de Audi RS nu exista. In primul rand senzatia de siguranta in volan e mai marfa decat orice alta senzatie pe care ti-o da un BMW, de ce?! Foarte simplu, pentru ca acea senzatie de siguranta te lasa sa mergi mai departe, sa iti depasesti limitelele si tot n-ai sa ajungi sa fi la limita cu masina, in schimb la bmw, ajungi repede la limita cu ea, simti deja in volan si cum masina isi arata adevarata fata in viraje, tati acolo ramane orice i-ai face, tot cu aceeasi viteza vei intra in viraj, dar la Audi nu trebuie sa te chinui sa mergi mai tare in viraje ca la un BMW, ci pur si simplu masina se muleaza pe sofer, iti da atata putere si siguranta incat nu-ti vine sa crezi ce viteze ametitoare poate dobandii masina.
Asta inseamna control, tehnologie si siguranta, iar Audi e singurul care fabrica RS-uri in gama lui cu 4WD, bine lasand la o parte Panamera care deocamdata nu stim unde se incadreaza si unde iarasi 4WD si cutia bine etajata isi spune cuvantul. Dar ce sa stiu eu....ala care va spune sa va duceti la familiile pustanilor de 18 ani sa le spuneti cat de tare e BMW dupa ce si-au bagat copii in groapa, dar deh BMW tot BMW ramane, ca doar e BMW nu? Gresit. Care are curajul sa mai zica ceva cand statisticile arata ca cei mai multi soferi mori in BMW-uri care cica sunt "premium?:))) Parca BMW era cea mai sigura masina din grupul celor 3, de cand asta?Realitatea e alta. N-a existat test de la Dumnezeu in care sa nu se spuna clar negru pe alb ca Audi e cea mai usor de folosita, cea mai sigura si cea mai dezirabila. BMW poate doar asa un weekend pe un circuit, dar Audi le face pe toate si pe strada e cel mai bun dar si pe circuit. Asta inseamna sa fii bun la toate. BMW NU! |
Quote:
|
Imi place cum isi inventeaza statisticile asa, din top, i-auzi, cei mai multi oameni de 18 ani mor in BMW-uri verzi cu sigle de M si covorase sport roz.
Ma cam enerveaza limbajul asta de salesman ostenit de criza intelectuala, auzi la el viteze ametitoare, du-te frate ca nu cumparam Audi aici, canta pe alt forum :D Apropos de senzatia din volan, Audi sunt recunoscute pentru feelingul 0 pe care il simti in volan de la directie, asta nu le face masini proaste dar abereaza si tu mai cu talent. Matizul se pare dauneaza grav sanatatii mintale. Daca ar sti engleza si ar citi review-ul asta cred ca s-ar spanzura cu firu' de la tastatura wireless: http://autospeed.com/cms/A_2271/article.html The second generation A3 employs a speed-sensitive electro-mechanical steering arrangement that feels typically Audi dead. Steering weight is about right and there’s good response, but there’s very little feedback through the wheel. It’s difficult to feel when the vehicle is about to push into one of its big understeer moments. Si despre stabilitatea fenomenala : The A3 FSI – which is available in front-wheel-drive only - feels great on a short zip-zap test drive. It turns in sharply, sits flat and feels very stable. Push it harder, though, and you’ll discover there’s no handling balance or finesse. Enter a corner fast and the front-end understeers a long way wide of the apex – the standard electronic stability program (ESP) doesn’t do anywhere near enough to maintain composure. On a slippery road surface, however, the ESP lets you get some oversteer happening to help balance the understeer. This is a car that handles better in the wet! |
Inventii?!!! Fa-ti timp putin pt stirile de la ora 5 si ai sa vezi despre ce vb...acolo maj accidentelor cu victime sunt cu bmw-uri...alea naibii bmw-uri ce stabile sunt:)))Bah lasati-ma cu vrajeala cu directis ca va inselati amarnic, noua directie activa de la audi e cea mai buna din clada sport iar cea veche de pe RS4 raspunde mai promt la comenzi decat noul M3 a fost si la fifthgear parca, dar lasa ca tot in bmw simti masina mai bn, pardon copacul! Frate smecheria mare e sa mergi tare tare tot si sa nu derapezi deloc, sa simti relaxare in volan chiar si la limita! Confort+sport inseamna totul nu numai sport! Iar directua activa de la bmw e infecta...7 sub orice critica, suspensia e zgomotoasa fata de S si A8 pardon S8 si AMG dar deh ce sa stie fanaticii da-i cu scartu pe bulevard sa vada parasutele si fraierii care pun botul! La ce mai e bun bmw?! Un bmw e mai sigur ca un Audi dau ca un Mercedes?! Fiti seriosi traiti pe Venus astia care afirmati asa ceva... Le-am condus pe toatr si clar bmw e cel mai nesigur!
|
Quote:
Si gandeste`te daca un motor de 2.4L a ajuns in 200 fara sa`ti dai seama, unul de 6.2L si 500+ cp cum se duce :P :O Eu personal aleg tot AMG. |
hai sa-ti explic ceva:
raportat la numarul de masini vandute probabil Bugatti, Farrari, Porsche au cele mai multe incidente si asta inseamana ca sunt proaste?. Acum, daca totii soferii de Duminica potenti financiar isi ofera un astfel de cadou nu inseamna ca stiu si cum sa-l utilizeze. Este normal ca un Ariel, un GTR, un Bugatti, un Corvette, un Viper, un Porsche etc. sunt mai periculoase decat BMW, Audi, Mercedes, dar astea nu inseamna ca multi dintre noi nu le preferam, asta nu inseamna ca ofera senzatii mai slabe, asta nu insemna ca sunt niste masini proaste, ba dimpotriva, sunt niste masini care marea majoritate ofera senzatii si performante superioare dar este normal ca sunt si mai periculoase si cer o experienta si un talent in ale sofatului pentru a le putea stapanii. Daca nu esti in stare sa stapanesti puterea unei masini treci la categorii ami slabe. Un sofer bun stie sa se joace si cu o tractiune spate de BMW sau Mercedes si cu un 4x4 de STI sau EVO, si cu o tractiune fata de RS. |
Un oficial al constructorului bavarez a lasat sa se inteleaga ca pe viitor modelele diviziei de performanta M ar putea primi sub capota motoare diesel performante
In conditiile in care normele de poluare se inaspresc de la an la an, modelele de performanta ar putea suferi si ele o serie de modificari importante in perioada urmatoare. Aceste influente ar putea afecta chiar si divizia de performanta M, a celor de la BMW, care a repurtat de-a lungul timpului succese rasunatoare in lumea motorsportului multumita motoarelor performante pe benzina. Scenariul dupa care a functionat pana acum divizia de performanta ar putea fi insa schimbat, bavarezii luand in calcul posibilitatea introducerii unor motoare diesel performante pe modelele M. Declaratia a fost facuta de insusi Albert Biermann, directorul departamentului de dezvoltare din cadrul BMW, intr-un interviu recent. Biermann a declarat ca decizia de a folosi motoare diesel pe versiunile M vine din dorinta de a indeplini normele de poluare impuse de Uniunea Europeana si nu numai. Pentru a putea insa sa ajunga sub capota modelelor M, propulsoarele diesel vor fi nevoite sa treaca o multime de teste de performanta pentru a se ridica la nivelul actualelor motoare pe benzina. Oficialul BMW a afirmat ca "in cazul unor modele cu emisii astronomice, cum sunt X5 M si X6 M, propulsoarele diesel performante ar putea reprezenta compromisul optim. In ceea ce priveste modelele mai mici, posibilitatea ca acestea sa primeasca unitati diesel este strans legata de receptivitatea publicului, care momentan este reticent la astfel de compromisuri. Daca vor exista insa pe viitor constrangeri la care sa nu mai putem face fata, vom fi pregatiti sa implementam tehnologia diesel intr-un timp record." Biermann nu a exclus nici posibilitatea de a introduce tehnologia hibrida pe modelele de performanta. Tot in cadrul interviului, oficialul BMW a dezmintit zvonurile privind o potentiala versiune Z4 M. "Noul Z4 este o masina cu o masa ridicata. Introducerea unui motor V8 de 4.0 litri nu s-ar potrivi cu tipologia modelului si nu ar putea gasi un raspuns optim pe piata. Motor ideal pentru Z4 M ramane unitatea de 3.2 litri, care insa nu mai intra in planurile de viitor ale BMW", a incheiat Biermann. |
Quote:
"The V8-power unit within the engine compartment of the new BMW M3 Sedan boasts ... is seven percent or 33 pounds lighter than the previous model's Inline-6. ..." |
Quote:
Fata de actualul motor de pe Z4 (cel mai puternic) este mai greu V8-ul. |
Quote:
|
Eu vorbesc de masini, stiu foarte bine sa manevrez covrigul, am condus si bmw am mai spus chiar si in blana la limita si tot reusesc mereu sa ies la mal, dar senzatia de limitare a tractiunii e atat de joasa incat ma enerveaza, iar pentru mine o masina banala in interior si exterior si enervant de instabila pe viraje ma scoate din minti. Prefer puterea bruta pe un 4WD decat pe un RWD, e alta senzatie, e o placere fina, gusti altfel placerea condusul, devine arta. As arata ca un pusti in calduri cu mainile tremurate la volanul unui bmw daca l-as duce zilnic la limita si in plus fata de asta chiar nu imi place ca nu arata a lux. Ma chinuie rau chestia asta cand vad ca nu exista asa ceva la bmw...eu n-as suporta o masina premium fara sa arate a lux, a aristocratie, iar bmw nici macar 1% nu are asa ceva.
Si mai spun inca odata, atata timp cat eu nu am murit intr-un bmw si sunt in viata inseamna ca stiu ce fac, daca ma ia vreun "destept" ca tu nu stii ce inseamna sa conduci un bmw inseamna ca il duce capul cat un porc trait in cocina. Daca nu conduceam mai ziceam, ca vb din stele si eram "prostul satului" "mincinosul mincinosilor", dar daca tot am condus de ce sa mai discutam pe tema asta cu tu nu stii ce inseamna?! Imi este foarte clar ce inseamna bmw si nu discut teme deja fumate. Iar M-urile nu ma impresioneaza cu nimic, doar ca arata un pic mai bine spoiler-ul fata decat variantele non M si sunetul e mai placut, dar in rest nu se apropie de aspectul, performantele si starea de bine ce mi-o poate oferi doar RS sau in alte cazuri AMG-urile. De exemplu ca sa vedeti ca nu sunt incuiat la cap deloc sunt inebunit dupa CTS-V si XF-R, masini incredibile dupa parerea mea si as alege in orice clipa una din cele 2 in fata M5-ului... |
PvD , in conditiile date de tine , iti recomand un tren de mare viteza, gen TGV, seamana cu un Audi RS4, merge ca si pe sine si iti ofera 0 feeling. Sincer , nu stiu de ce o tot bati pe asta cu "stiu foarte bine sa manevrez covrigul" cand pierzi foarte repede controlul la un bmw non-M (cine stie ce diesel ai condus) , astea doua nu se pupa.
|
Quote:
|
Am zis eu ca imi tremura pipota?:)) Am condus destule masini cat sa stiu ce imi poate capul si ce pot manevra, iar bmw-uri diesel doar doua am condus noul 7 si un 530xD, in rest numai benzina, 320i, 325i si 335i, as fi vrut si un 335Xi sa fac diferenta cu S5 Coupe-ul la tractiune in limita. Am mai spus-o si o mai repet odata, atata timp cat condusul in limita cere aderenta si tractiune maxima de ce va contraziceti cu mine cand stiu ce inseamna sa ceri totul de la masina si mai ales aderenta in ultima clipa, sa stea ea lipita de sosea, nu sa contrabrachezi ca ai derapat, mie imi place condusul eficient in limita, nu pierderea aderentei care mi se pare o pierdere de timp si de putere.
Pentru mine probabil ca singura masina cu tractiune spate care poate fi la fel de stabila ca un 4WD este noul One-77, cu tehnologie de curse inglobata mai ceva ca la NASA, dar pacat ca nimeni niciodata n-o sa apuce sa o vada live dar sa conduca asa ceva. La RWD trebuie sa ai grija la anumite detalii ca sa poti spune ca pui puterea la sol, unul dintre ele e diferentialul autoblocant, de ce BMW nu e in stare sa puna asa ceva pe toate masinile? Iar inca o chestie, cand subvirezi ridici piciorul de pe acceleratie si ai revenit la trasa ideala, la supravirare ala esti daca ai supravirat prea mult, asta tine mult de tractiune nu e numai de sofer ca sa stii. Balansul maselor in curbe luate in viteza te tine pe trasa ideala mai mereu, dar sunt situatii in care o denivelare iti arunca spatele in stanga sau in dreapta fara sa iti dai seama, asta e problema unei tractiuni spate si in special la bmw. Iar un om pasionat de masini sport se gandeste si la siguranta dar si la folosirea masinii zi de zi nu numai in weekend sau cine stie pe ce drumuri mai bune, iar un bmw cu RWD pe ploaie sau pe drum uscat dar cu denivelari n-o sa ajunga niciodata sa puna puterea la sol cum face un 4WD. Era un test parca la insideline la americani unde se compara prin absurd un M5 cu un RS4, da M5 in linie dreapta il lasa in urma pe RS4, dar RS4 in primele viraje il facea knock-out pe M5 fara drept de apel, abia se chinuia sa tina pasul cu RS4 in spatele sau... Asta numesc eu eficienta, iar eficienta castiga o cursa, eficienta iti da siguranta si eficienta te aduce spre destinatie rapid si sigur si cu senzatii in viraje. Cand derapezi nu primesti senzatii, asa ceva numai un om incuiat la cap, obsedat de derapaje de prin filme vrea, un pilot stie ce inseamna o masina sport si cere eficienta la limita. Si inca ceva, ideea e simpla Audi e mult peste BMW la eficienta, siguranta, motoare turbo, normal aspirate (vezi RS4) care are o plaja de cuplu mai larga ca la M3, interior-exterior cand vine vorba de design si calitate si senzatie de masina premium sport. Astea sunt diferentele colosale dintre Audi si BMW. |
Quote:
|
Quote:
|
RS4 B7 bate M3 E46, iar S5 coupe zapaceste 335i pe toate circuitele asa ce tot indrugi acolo?! Lipsa aderenta la limita aduce de la sine ineficienta punerii puterii la sol si deci o masina ce nu se preteaza a se conduce pe circuitele de mare viteza sau complicate. In viraje orice Audi cum e S4 vs 335i il mananca de viu, asta inseamna eficienta. Cu toate ca e mult mai greu Audi-ul il face praf, de ce?!Eficienta si cu toate acestea tot BMW e ala care sare de cur si zice:EFFICENT DYNAMICS:))) Live pe strada, se vede asta cat de eficiente sunt bmw-urile si cat sunt Audi-urile. Pentru o masina de zi cu zi Audi e mult peste BMW, iar pe circuit tot Audi isi spune cuvantul. Daca tot sunteti pasionati de tractiune spate mergeti frumos la un concurs de drift si ramaneti acolo cu ea, noul rege e 4WD, la fel cum a demonstrat RS4, RS6, TT-RS, GT-R, Gallardo LP560-4, Murcielago LP670-4 si lista poate continua...NICIODATA CE POTI FACE CU UN 4WD nu poti face cu un RWD, asta sa fie clar la toata lumea...si cum Audi e singurul producator care produce RS-uri cu 4WD inseamna ceva, inseamna ca sunt buni, prea buni pt concurenta. Cu Audi RS te dai oricand la orice ora, pe orice vreme, pe cand cu un RWD M sau AMG NU! Asta e cel mai mare atu al oricarui doritor de performanta si pilotaj sportiv...
|
Quote:
|
EFFICENT DYNAMIC se refera la reducerea consumului prin mai multe sisteme :Start&Stop ,recuperea energiei de franare,anvelope cu rezistenta scazuta la rulare controlul electric al supapelor.Cam greu sa gasesti un compromis intre performanta si consum
|
Asta stiam ca se refera la eficienta consumului raportat la performante, dar in general cand spui eficienta te referi la ansamblul masinii ca e eficienta prin fiecare surub, ceea ce bmw nu face. Un lucru la mana, posesorii de bmw schimba anvelopele mai des ca cei de la Mercedes sau Audi, doi la mana exista riscuri mai mari in bmw decat in celelalte doua si in special la M-uri unde puterea e foarte mare, trei la mana nu-si merita banii, platesti lux si primesti design executive si materiale premium dar cu un cockpit desenat executive.
Toate astea puse in balanta inseamna ca bmw nu-si are rostul in liga premium cu preturile alea pana cand nu face ceva cu aceste aspecte. Ei spun si se chinuie sa arate lumii ca sunt eficiente si rapide si mai nou pun in balanta si aspectul sigurantei dar nu se vede asta baieti, chiar si la noul 7 tot nu m-a convins ca e mai sigur in volan ca un S sau ca un A8, tot lipseste ceva, e vorba de senzatia pe care o ai la volan. Imi pare rau ca sunt asa dur dar asta e adevarul, parerea mea si a mai multor cunoscuti de-ai mei care au detinut, detin sau macar au condus bmw si stie fiecare ce inseamna bmw. |
Quote:
p.s. si mai las-o pe asta cu M3 este varza, din moment ce nici macar nu te-ai urcat in vreunul, nu stiu cum poti sa contrazici zeci de oameni care le-au testat la limita, si au decis de fiecare data ca este peste rs4. |
Quote:
nu vrei sa renunti la expresii de genul: "zapaceste, il mananca de viu, il face praf, e mult peste, noul rege, prea buni pt concurenta, il facea knock-out , fara drept de apel etc." Nu doar pt ca te fac sa fii penibil, dar cred ca 90% dintre utilizatorii acestui forum pot afirma ca in duelul mercedes - bmw - audi aceste cuvinte efectiv nu isi gasesc locul, orice marca ai avea la inima nu e niciuna cu atat mai buna la nimic decat alta, sunt mult prea apropiate toate, una pluseaza intr`un loc alta in alta parte. Ar trebui sa ne bucuram de aceasta concurenta acebra intre ei si sa terminam cu fanatismul asta de prost gust, nu cred ca iti da grupul VAG de mancare de ii pupi atata in cur, valabil si pt cei cu merc sau bmw. si lista aia care ai pus`o chiar nu vad ce vrei sa arati cu ea. hai sa fac si eu una: Gumpert Apollo, Koenigsegg CCX ,Pagani Zonda F, Caterham R500, Maserati MC12, Ferrari Enzo - sunt destul de sigur ca oricare din ele e mai rapida decat orice ai spus tu acolo, si daca nici astea nu`ti dau senzatii inseamna ca pt tine mersul cu trenul e mai senzational decat a conduce asa ceva. bine ar mai fi si altele ca : Ariel Atom, Porsche Carerra GT, Ascari KZ1, Mercedes McLaren SLR, Ferrari 599GTB, Ford GT, Ferrari 360 CS, Corvette Z06, Noble M15, Mercedes SL 65 Black Series, Aston Martin DBS, Veritas RS III, TVR Sagaris, Alfa Romeo 8C ... cred ca ai prins ideea. :) ca tot ai pomenit de fifth gear si ai dat un exemplu in favoarea bmw`ului din acea emisiunea, permite`mi sa fac la fel. <object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/aHj0zbhjLZI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/aHj0zbhjLZI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> as vrea sa imi spui tu ce spune la sfarsitul filmuletului ca nu prea le am cu engleza. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning