Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

danutz_2007 12-03-09 08:52

Re: Club ESPERO

salut baieti!nu stiti si voi pe cineva care face eleroane la comanda?sau nu ati vrea sa ne bagam mai multi si sa facem o comanda serioasa,in caz ca gasim pe cineva care sa ne faca si noua niste modele?
bafta

ing3r 12-03-09 21:51

pe mine m-ar incanta ideea! Eu vreau unul din acela tip "M", ca la Audi sau BMW...Cum are NDY. Ce ziceti?

T-Bone 13-03-09 15:08

Stie cineva vreu'n meserias care s-ar incumeta sa faca asa ceva:
https://www.youtube.com/watch?v=GvzK1...eature=related
pt Espero?
Ar fi ceva unic pt Espero si s-ar folosi spatiul mort dintre partile functionale ale stopurilor.
Sau asa ceva:
https://www.youtube.com/watch?v=apVRl...eature=related

johnsonxxl 13-03-09 15:16

cum are NDY m-ar tenta si pe mine...

mike - AER 13-03-09 17:01

Quote:

Originally Posted by T-Bone (Post 2144775)
pt Espero?
Ar fi ceva unic pt Espero si s-ar folosi spatiul mort dintre partile functionale ale stopurilor.
Sau asa ceva:

e greu sa faci asa ceva, si nu stiu pe nimeni sa faca asa ceva... + k aia au leduri...

baieti, dak tot vreti eleroane, de ce nu va duceti la cei care fac parti din fibra de sticla (spoilare, praguri, etc) si va fac ce vreti voi....

johnsonxxl 13-03-09 17:47

Quote:

Originally Posted by mike - AER (Post 2145088)
baieti, dak tot vreti eleroane, de ce nu va duceti la cei care fac parti din fibra de sticla (spoilare, praguri, etc) si va fac ce vreti voi....

e cam scump din fibra...

T-Bone 13-03-09 17:47

Quote:

Originally Posted by mike - AER (Post 2145088)
e greu sa faci asa ceva, si nu stiu pe nimeni sa faca asa ceva... + k aia au leduri...

Materialele si tot ce este nevoie le cumpar!Ar mai fi nevoie de un meserias !Nu neaparat toate efectele-doar cateva ar fi misto......

Idee buna cu baietii care fac elemente din fibra......
Un eleron de "M" nu se poate adapta?Se gasesc si in sectiunea BAZAR si sunt si la preturi rezonabile!

johnsonxxl 13-03-09 17:49

din cate stiu eleronul tip M cum are NDY se potriveste perfect pe espero...

Esperache 14-03-09 13:00

Quote:

Originally Posted by T-Bone (Post 2144775)
pt Espero?
Sau asa ceva:

Ce meserieeeee !!!

ing3r 15-03-09 00:55

Si cu garda? Sa nu imi spuneti ca ...lasa ca nu te opreste sau o rezolvi tu cumva...Cu asta chiar nu o sa tina!!!

T-Bone 15-03-09 01:42

Nu le folosesti in mers!Le folosesti la intalniri sau chestii de genu..........
mie imi plac la nebunie!
De 1-2 ani ma chinui sa gasesc un electronis care sa imi faca asa ceva dar nu gasesc pe nimeni........:sad::sad::sad:

Rob3rt_espero 15-03-09 11:56

Eleron Tip M am vazut in targ la vitan, dar nu am intrebat ce pret este...pt cine vrea poate sa traga o fuga pana acolo, mie unul nu imi place !

CIPRIAN_17_CIP 16-03-09 08:21

Eleroanele tip M sunt in jur de 150-200 de lei.Am vazut si prin Autosupermarket.Stiu ca se pot taia la lungimea dorita.

ing3r 16-03-09 22:38

40 Euro!

mike - AER 17-03-09 07:17

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 2154674)
40 Euro!

din fibra iti ia pana in milion... sau cel putin asa mi-au zis ei.... FARA VOPSAEA!

ing3r 17-03-09 22:24

Bun...Cred ca se merita!

esperoTun 17-03-09 23:09

cine poate sa ma ajute???mi sa stricat masina,cand mam urcat in ea sa plec am apasat ambreiaju si mi sa dus k prin branza ,mam uitat la bidonas si nu mai era lichidu!!unde era lichidu??JOS PE CIMENT:( am inteles la cilindru sau garnituri,intradevar pe acolo sarea jetu k la robinet!!!aveti idee cat costa cilindru ala sau ce draq este acolo?!??

^^Splash^^ 18-03-09 01:20

asa am patit si eu acum vreo 3 luni.dar eu am schimbat direct pompa de ambreiaj.90 ron am dat pe ea

esperoTun 18-03-09 06:51

nu mi se pare mult,io ce trebuie sa fac,mai exact sa cumpar?????

CIPRIAN_17_CIP 18-03-09 08:28

Pompa vine cu cilindru cu tot,ca mi se pare ca e cam mic pretul.Cu aceasi problema ma confrunt si eu numai ca la mn pierde in timp,am intrebat la magazin si au zis ca e 60 lei numai cilindrul.Deci...?

CIPRIAN_17_CIP 18-03-09 08:30

Quote:

Originally Posted by mike - AER (Post 2155246)
din fibra iti ia pana in milion... sau cel putin asa mi-au zis ei.... FARA VOPSAEA!

Normal ca vopseaua nu se include in pret,dar unde ai gasit asa ieftine?

esperoTun 18-03-09 12:03

am rezolvato!!!am schimbat cilindru 50 ron,iar pompa am intrbat si era 65 ron!!!merge super acuma!!!bafta

CIPRIAN_17_CIP 18-03-09 13:00

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 2159736)
am rezolvato!!!am schimbat cilindru 50 ron,iar pompa am intrbat si era 65 ron!!!merge super acuma!!!bafta

Cat te-a costat manopera si cam cat a durat?

esperoTun 18-03-09 13:16

Quote:

Originally Posted by CIPRIAN_17_CIP (Post 2159911)
Cat te-a costat manopera si cam cat a durat?

manopera nu ma costat nik pt ca mia facut un prieten si lam ajutat si eu!!!max 1 ora,depinde cat de bine merg suruburile...sau mai bine zis cat de ruginite sunt...!sunt 2 suruburi pe imbus!!!

mike - AER 18-03-09 14:44

Quote:

Originally Posted by CIPRIAN_17_CIP (Post 2159166)
Normal ca vopseaua nu se include in pret,dar unde ai gasit asa ieftine?

aici la noi la craiova, sunt baieti care fac de toate, decat le arati modelu si iti fac.. praguri, spoilere, tot!!!

OnuBond 26-03-09 18:30

Salut fratilor am shi eu o mika problema:) putin kam enervanta intradevar...am un espero 1.8 kutie automata:) problema e urmatoarea: acu 3 zile am spalat mashina si deatunci kand aprind luminile de pozitie sau faza scurta faza lunga mi se sting luminile de bord nu de tot se vad foarte foarte slab si e enervant...daca stit poate ati avut si voi o problema asemanatore v-ash fi recunoscator:) mersi fain de tot

esperoTun 26-03-09 18:42

Quote:

Originally Posted by OnuBond (Post 2186069)
Salut fratilor am shi eu o mika problema:) putin kam enervanta intradevar...am un espero 1.8 kutie automata:) problema e urmatoarea: acu 3 zile am spalat mashina si deatunci kand aprind luminile de pozitie sau faza scurta faza lunga mi se sting luminile de bord nu de tot se vad foarte foarte slab si e enervant...daca stit poate ati avut si voi o problema asemanatore v-ash fi recunoscator:) mersi fain de tot

nu am avut prb asta probabil e vreun scurt!!!de fapt sigur e scurt,dute la un electrician

OnuBond 26-03-09 18:46

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 2186107)
nu am avut prb asta probabil e vreun scurt!!!de fapt sigur e scurt,dute la un electrician

M-am gandit si eu ca ar fi un scurt ceva dar am zis s-o las 1 zi 2poate se scurge apa deakolo de unde ar fi skurtul aku in fine am s-o duc la un electrician sa nu se intample shi altceva:)mersi

johnsonxxl 26-03-09 18:59

da...si parerea mea e sa apelezi la un electrician sa nu faci vreo buba mai mare.. :D si cum e cu hidramata?cati caluti are?

OnuBond 26-03-09 19:13

Bai e foarte faina mashina merge fain de tot are 70 cai parca asha scrie pe cartea ei e in 4 trepte se duce fulger ku 160 la ora atat am mers maxim doar ca consuma mult kum e in general la espero :)e stiut

RD-Woo 26-03-09 19:33

Quote:

Originally Posted by OnuBond (Post 2186227)
...are 70 cai parca asha scrie pe cartea ei e in 4 trepte

Ai 95,2CP.

In talon/carte de identitate este trecuta puterea
motorului in kW, adica 70.

OnuBond 26-03-09 19:41

da nici nu m-a prea interesat kat are :-j pe manualul de instructiuni scrie 95,2 am vazut dupa aceea pe cartea mashini la power scria 70 kw dreak sa-i ia ku kartile lor ku tot orikum merge bine :)

mike - AER 26-03-09 19:57

Quote:

Originally Posted by OnuBond (Post 2186355)
da nici nu m-a prea interesat kat are :-j pe manualul de instructiuni scrie 95,2 am vazut dupa aceea pe cartea mashini la power scria 70 kw dreak sa-i ia ku kartile lor ku tot orikum merge bine :)

cat iti consuma?? a mea nu sare de 10% in oras, mers normal, si cam 7-8 in afara. motor de 1,8

OnuBond 26-03-09 20:07

pai frate kam la fel doar daka ma limitez la viteza dar daka merg ku 14 -150 se duce shi in 12 13 la suta :)aku depinde de fiecare kat ii place s-o calce:))

mike - AER 26-03-09 20:28

poi ca sa prinzi 140- 150 km/h trebuie sa mergi la exterior, si ca sa mergi la exterior cu 12-13 % , sincer mai bine ma lipsesc...

johnsonxxl 26-03-09 23:42

70 de cai la motor de 1.8???a mea cu motor de 1.5 are 90..pai sa o stapanesti sanatos in continuare fara incidente...

T-Bone 26-03-09 23:43

Quote:

Originally Posted by OnuBond (Post 2186069)

Daca nu ai verificat deja incearca sa vezi daca sunt stranse bornele(si daca tot te uiti sa le cureti un pic:lol:).Am patit si eu asta si bornele erau slabite!

johnsonxxl 26-03-09 23:43

eu iam dat 180 da aveam morcovu infipt.. :))) ...se ducea mai tare da mia fost tarsa sa dau in ea mai tare...

johnsonxxl 26-03-09 23:44

pai daca vrei performante..bagi mana in buzunar...ca dea consuma oleaca..da orice masina papa mult la viteza mare

esperoTun 27-03-09 00:22

frate sfatu: meu este dute la electrician. Eu eram sa iau foc in ea, de la scurt la poziti cand am luat-o!!! App de consum, am fost la munte de curand pe Rucar-Bran *** si mi-a luat 7,8 max motor 1.5 16 valve, iar in interior mers frumos 10 max(gaz) ,iar viteza i-am dat 180 si nu am mai avut drum sa ii dau si m-am oprit, pe gaz (poate unii nu ma cred dar asta e adevaru) bineinteles s-a intins mai greu!!!

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning