Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Discuţii generale Galaţi - Brăila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/9159-discutii-generale-galati-braila.html)

Ene'Andrei 28-11-09 22:56

Re: Galati - Braila

GTR eu in locul tau taceam...cand ai sa ai vreo masina nervoasa atunci sa iti permiti sa comentezi si sa pleci nervos de la fiecare semafor...nu de alta dar e pt siguranta circulatiei fii matur in gandire...oricum cu, cutia ta de chibrituri nu faci nimic...m-ai lamurit la braila la mak m.

mad_driver 28-11-09 22:58

si am si eu o curiozitate clubul vostru e inregistrat?

iuly_007 28-11-09 23:04

haideti ma baieti,ca nu e frumos...

Ene'Andrei 28-11-09 23:08

mad_driver in primu rand daca nu cunosti nu te apuci sa iti impartasesti aiurea parerile tale cu toata lumea pt ca eu incerc sa fac publicitate clubului si tu vii si ce faci?
-noi cei din club ne gasim in fiecare sambata spre de ex in seara asta ne-am strans aproximativ 15 masini din care si una din braila...
-masinile care le-ai vazut pe site nu sunt toate mai sunt si te asigur sunt care depasesc 200, ca melodia e cum e lasa melodia ca nimeni nu ne da in cap, avem vai o melodie care vezi tu doamne abereaza crezi ca ma intereseaza?
-noi iesim pan oras dar nu am sa te sun pe tn...frate iesi afara sa ne vezi cum trecem in grup pe brailei..sau vino sa vezi cum mancam seminte la statuie...nu suntem persoanele care ne dam in spectacol stand in loc la statuie sau in alta parte ca sa ne vezi tu, asa ca data viitoare cand iti dai cu parerea incearca sa te gandesti ce vrei sa scrii aici...noroc.

PS: despre organizat ai rabdare si vezi la vara dac ne ajuta dumnezeu!

mad_driver 28-11-09 23:17

insa tot nu mi-ai raspuns la intrebare clubul vostru este inregistrat? si nu vreau sa va vad pe strada vreau sa va vad la curse si sa demonstrati acolo ca mi-am facut o parere proasta despre voi, ca voua nu va place statuia si aveti alt loc "de spart seminte" e problema voastra.

Ene'Andrei 28-11-09 23:21

nu este inregistrat inca...nu avem toti banii pt acte, vrei sa iti demonstrez? vii sambata si ai sa cunosti si clubul

23.ADC 29-11-09 02:08

Auzi mai baietash, care te plimbi tu asa des... Cand oare ca eu nu te-am vazut decat de 3-4 ori pe faleza si-atat. Si ca sa nu uit la statuie ne strangem ca e mult loc de parcare si nu ca sa ne vada lumea, din contra daca am avea loc de parcare in alta parte am merge nu ca voi sa ne ascundem ca daca vine Militia. Sa fim seriosi, iar data viitoare cand zici ceva de muzica pe care o ascultam, intai informeaza-te si apoi fa afirmatii. Poate ascultati voi manele si stiu ca o faceti, iar noi nu facem filme cu tobe si muzica. Asta ca sa stii tu asa. Maturizati-va copii si faceti si voi ceva cum trebuie. Si sa nu uit, care sunt masinile alea care merg cu 200?! Cielo Solenza Supernova sau Ibiza?!

23.ADC 29-11-09 02:09

Si sa nu uit, nu te mai lua de GTR, ca nu ti-a zis nimic. El vb cu altcineva pana te-ai bagat tu ca musca`n **** calului.

Breakman 29-11-09 02:57

Prin urmare la toate palavragelile astea de pe aici , eu si mad driver am vrut sa stim daca vreti sa faceti ceva legal in privinta clubului si daca chiar organizati curse legale ,ilegale de orice fel ca sa stim si noi.Presupun ca nu vreti sa va dati numai voi intre voi.Melodia este putin haioasa avand in vedere ce se intampla in Galati la ora asta dar nu este melodia mea sau a lui mad driver , este a voastra.Faceti un forum adegvat unde sa vorbim cate ceva , ca si unii dintre noi am mai incercat sa facem un club in Galati dar nu am avut cu cine sau cu ce.Stiti vorba aia unde-s multi puterea creste si vorbesc serios.Cat despre club si initiativa bravo voua daca reusiti ceva legal si de durata!

Azerty 29-11-09 05:55

Quote:

Originally Posted by Breakman (Post 2845476)
Prin urmare la toate palavragelile astea de pe aici , eu si mad driver am vrut sa stim daca vreti sa faceti ceva legal in privinta clubului si daca chiar organizati curse legale ,ilegale de orice fel ca sa stim si noi.Presupun ca nu vreti sa va dati numai voi intre voi.Melodia este putin haioasa avand in vedere ce se intampla in Galati la ora asta dar nu este melodia mea sau a lui mad driver , este a voastra.Faceti un forum adegvat unde sa vorbim cate ceva , ca si unii dintre noi am mai incercat sa facem un club in Galati dar nu am avut cu cine sau cu ce.Stiti vorba aia unde-s multi puterea creste si vorbesc serios.Cat despre club si initiativa bravo voua daca reusiti ceva legal si de durata!

In sfarsit un raspuns demn de citit. Daca vreti sa criticati pe cineva, incercati sa o faceti fara sa jigniti si sa faceti o critica constructiva.
O melodie e o melodie si atat.
De ce nu s-a facut un club pana acum? Din cauza celor care vorbesc mult si prost. Ca de obicei nu tin cu niciuna din parti, desi am tot respectul pentru cei care reusesc manati de pasiune sa se intalneasca cel putin odata pe saptamana. Toti.
Ene`Andrei, dupa felul cum te-ai manifestat la inceput, sa stii ca ai avut mult de pierdut la capitolul imagine. Dar e bine ca apoi ai revenit la un ton mai adecvat unei discutii.
Sa stiti si unii si altii ca intre o discutie si o cearta, diferenta e data de ton si exprimare. O discutie in contradictoriu face cinste ambelor parti si este benefica prin faptul ca doar asa poti privi ceva din mai multe puncte de vedere.
Pacat ca noi Romanii recunoastem greu tare cand pierdem si/sau cand gresim.
PS. Nu cat de repede poate sa mearga o masina e interesant, ci cat de repede ajunge la viteza aia. Asta ar trebui sa o stiti si unii si altii.

Azerty 29-11-09 06:17

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 2844073)
Buna ziua !
Voi, pasionati de automobilism, sunteti de acord cu o intalnire comuna intre braileni si galateni, intalnire in care sa putem sa stabilim un campionat cu 4 etape ( 2 in Braila, 2 in Galati ) de indemanare auto, fiind primul campionat interjudetean de indemanare auto dupa 1989 !!
Locatia= veniti cu propuneri concrete , si cu discutii preliminarii cu proprietarul / administratorul terenului ( Metro, Carrefour, Mc Donald's. etc, etc.)
Datele desfasurarii = veniti cu propuneri concrete si fundamentate.
Premii = asigurate de sponmsorii atrasi de fiecare particpant ( firme de piese auto, service, dealeri auto, etc )
Regulament cadru = ma pot ocupa eu ( am experienta si competenta ).
Sponsori de etapa / campionat = ne ocupam impreuna pentru depistarea lor si atragerea lor ( firme de piese auto, dealeri auto, service, etcf, etc )
Putem , parea mea, asigura impreuna, singurul campiuonat interjudetean din tara dupa 1989.
Putem mobiliza impreuna resurse nebanuite pentru un campionat la indemana noatra, legal si regul;amentar.
aveti comentarii, va rog !
aveti intrebari, va rog !
cu cat mai multe acum, cu atat mai putine la intalnire !!
ganduri bune

Stimate domn, dupa cum bine ati putut observa si cu ocazia ultimelor raliuri tehnico-aplicative (de indemanare) organizate de varii entitati din Braila, participarea concurentilor din Galati a fost minima, aproape inexistenta as putea spune. Si asa, cei care au participat, din cate am inteles, au venit ca simpatizanti/membrii ai MAK, club cu care inteleg ca nu sunteti chiar in cele mai bune relatii, cel putin in ceea ce priveste conducerea clubului.
Dupa umila mea parere, ati starni un interes mai mare daca ati incerca organizarea unei curse de viteza.
Dar din nou, poate ca ma insel eu.

Ene'Andrei 29-11-09 12:03

Azerty, logic ca am rasp urat m-a enervat omu si vad ca tot la fel o tine...bai frate da am un cielo nu depaseste 200 da avem o solenza o supernova...dar tu esti copilu ca vezi numai partea slaba a clubului...avem 2 calibra de astea dc nu zici ? avem un slk d asta nu stii nu ? avem 2 golfuri 5 unul de 90 cai stock si unul de 150 cai din braila...avem doua hyundai coupe...nu mai am chef sa ti le mai enumer...acum din ce vezi tu aici, mai incearca sa critici in continuare si gandeste bn cine e copilu din noi doi tu sau eu ? ca sincer....Nu vin la statuie ca vezi tu vine politia? :)) nici macar nu ne cunosti si iti permiti sa comentezi aiurea fiecare cm de propozitie scris aici...

PS: sincer nu vreau sa ma chinui pt club sa apara niste pierde timp sa ma critice p mine sau p altii ori clubul... incheiati subiectul aici !

GL-22-GTR 29-11-09 12:32

Asta e topic pentru a vedea procentul membrilor dintre Galati - Braila.
Pentru neintelegeri vizitati topicu ,,gradinita,,
In legatura cu organizarea raliului faceti un topic nou, ca de altfel moderatorii stiu sa deie avertizari pentru parerea si libera exprimare.

mad_driver 29-11-09 12:49

Discutia cu cate masini si "cat baga" e inuitila ca suntem constienti ca galatiul este cel mai slab la capitolul masini modificate (masinile modificate din galati cu ceva simt de raspundere le poti numara pe degete) marea majoritate sunt aprope stock eventual un filtru, un soft, o evacuare, nu mai vorbim de styling sau audio;

PS. ENE'ANDREI ti-am dat un pm la care nu am primit un raspuns; ca sa nu mai poluam topicu cu discutii inutile

Marian20 29-11-09 14:12

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 2846047)
Azerty, logic ca am rasp urat m-a enervat omu si vad ca tot la fel o tine...bai frate da am un cielo nu depaseste 200 da avem o solenza o supernova...dar tu esti copilu ca vezi numai partea slaba a clubului...avem 2 calibra de astea dc nu zici ? avem un slk d asta nu stii nu ? avem 2 golfuri 5 unul de 90 cai stock si unul de 150 cai din braila...avem doua hyundai coupe...nu mai am chef sa ti le mai enumer...acum din ce vezi tu aici, mai incearca sa critici in continuare si gandeste bn cine e copilu din noi doi tu sau eu ? ca sincer....Nu vin la statuie ca vezi tu vine politia? :)) nici macar nu ne cunosti si iti permiti sa comentezi aiurea fiecare cm de propozitie scris aici...

PS: sincer nu vreau sa ma chinui pt club sa apara niste pierde timp sa ma critice p mine sau p altii ori clubul... incheiati subiectul aici !

Ma dau eu cu calibre, golfuri, si coupe-uri... ce ziceti? :) punem si jos ceva... putere bineinteles ;) pfff uitasem ceva ... si slk ;)

razzwan 29-11-09 14:22

cand va intalniti si unde ?

Marian20 29-11-09 14:22

Quote:

Originally Posted by mad_driver (Post 2846187)
Discutia cu cate masini si "cat baga" e inuitila ca suntem constienti ca galatiul este cel mai slab la capitolul masini modificate (masinile modificate din galati cu ceva simt de raspundere le poti numara pe degete) marea majoritate sunt aprope stock eventual un filtru, un soft, o evacuare, nu mai vorbim de styling sau audio;

PS. ENE'ANDREI ti-am dat un pm la care nu am primit un raspuns; ca sa nu mai poluam topicu cu discutii inutile

aham... si asta e un post interesant... vezi ca pe mine unu ma costa cam cat o masina (proasta intradevar) un soft si evacuare iar ca sa merg mai departe ma costa cat o masina buna ;)... si la mine e destul de ieftin inca... adik vreo 1500 euro(soft-ul si evacuarea) asa ca in momentul in care spuneti ca ha ai doar atat eu zic sa o ganditi de 2 ori...

Ene'Andrei 29-11-09 16:45

mad_driver uite motiv dc nu ti-am rasp la pm

mad_driver has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

If you are trying to send this message to multiple recipients, remove mad_driver from the recipient list and send the message again.

Breakman 29-11-09 22:33

Stim cu totii ca in panarama asta de Galati nu ai cu cine, sau cel putin nu am avut cu cine sa facem un club.Azerty si inca cativa au incercat dar........no comment tot nu au avut cu cine.Ar trebui sa vorbim cu totii si sa-l facem odata.Cred ca banii nu ar fi o problema atata timp cat suntem mai multi.Cat despre masini modificate sa o zicem si pe aia buna vorba lui marian : nu sunt bani.
Am si o propunere ( nu dati cu paru'): ne intalnim cei care au vrut sa faca un club , cei care vor sa faca un club si cei care au inceput sa faca un club.Poate reusim sa facem ceva.
Cred ca nu sunt deplasat dar putin ajutor este ceva decat nimic.

Ene'Andrei 29-11-09 23:42

Breakman daca esti unul din interesati, eu o sa postez sambata locul si ora unde ne gasim noi astia din club...locul e pe platforma lang gradina botanica in curba! ora o sa fie cred 18:00 sau 20:00

Ene'Andrei 05-12-09 11:40

05.12.2009 Sambata ora 17:00 platforma de langa gradina botanica in curba (BAC)

Rog cei care vin fara arfe sau figuri, esti interesat de un club vino, daca esti interesat de a jigni ramai pe pozitie!

razzwan 05-12-09 12:11

din pacate nu am cum sa ajung ca nu am masina disponibila:( daca e saptamana viitoare ajung :D

Azerty 05-12-09 19:59

Hmm... Tocmai voiam sa va intreb daca va mai intalniti la Real si cand...
Am vazut prea tarziu...
Ene`Andrei, ai PM.

andykanabis 09-12-09 08:15

Salut ma numesc Andrei si sunt cel care a pus bazele clubului Sound Of Speed. Singurul motiv pentru care mi-am facut cont pe 4tuning si intervin este pentru ca m-au deranjat anuminte lucruri spuse si sa raspund la anumite intrebari.
Din start vreau sa spun si prin ce urmeaza sper sa intelegeti pentru ce a fost creeat clubul defapt: Acest club a fost creeat pentru pasionati de automobile,dupa cum ati vazut daca ati intrat pe site-ul nostru,in club este primita orice masina fie ea putin motificata, fie stock, deoarece noi nu punem pret pe calitatea masinii ci pe CALITATEA PERSOANEI.
Descid o mica paranteza si argumentez unele lucruri : Voi ati afirmat ca ati avut un esec in realizarea unui club, parerea mea este ca voi ati cautat numai baieti cu masini tari, gen "baieti cu bani de la tati si mami" care logik sunt cu nasul pe sus si de aceea nu ati putut realiza nimik (nu spun acum k toti cu masini frumoase au si naul pe sus).
In S.O.S. Club majoritatea membrilor muncesc si isi intretin singuri masinile (avand in vedere salariile din Romania raportate la pretul pieselor de tuning necesita ceva timp sa realizezi ceva). Dar cu timpul diferentele se vor vedea (putere + estetic) si asta va pormit,majoritatea dorim schimbarea motorului si anume cei cu motoare mici iar restul inbunatatirea lui, iar pe plan estetic toti avem ganduri mari. Timpul v-a spune totul.
Cineva intreba de actele clubului... Pot sa soun ca in 2010 totul v-a deveni legal, acum cateva zile am vorbit cu sora mea care este avocat si mi-a promis ca ma v-a ajuta in obtinerea actelor(O.N.G) pentru a legaliza clubul (dar revenind la tara Romaneasca orice om stie prea bine: un act necesita timp si bani).
In vederea organizarii evenimentelor: Eu sper ca in vara care urmeaza (2010) sa organizam ceva, dar trebuie sa obtinem actele in preimul rand.
Sincer nu vreau sa critic pe nimeni dar nici sa fiu criticat, nici eu si nici cei din club. Avand in vedere ca suntem la inceput de drum eu zic ca e bine pana acum si totul merge cum trebuie.
Sper sa nu mai aduceti argumente copilaresti asupra clubului , purtativa civilizat si lasati-ne sa ne realizam "visul".
Sper ca toti sa inteleaga ce am vrut sa spun si sa nu am critice, dar daca credeti ca am spus ceva nelalocullui puteti sa ma apostrofati.
Daca mai are cineva intrebari legate de club ii raspund cu cea mai mare placere.... [email protected] //// www.soundofspeed.ucoz.com
Azerty intra pe id de mai sus sa iti spun la ce ora si unde ne vedem sambata.
BFT SI RESPECT

KarFanatik 09-12-09 15:56

Unu la mana: Daca veneai si tu la intrunirile sau mai bine zis intalnirile membrilor de pe 4Tuning ai fi vazut ca nu punem pret pe masina(si cred ca aici vorbesc in numele tuturor)ci pe calitatile lui ca om si aici pe 4Tuning EU cel putin cand am avut nevoie de ajutor am primit ajutor neconditionat.
Doi la mana:nu trebuie sa iei intotdeauna de bun ce se zice pe forum pentru ca sunt destui "copii" pe forum,asta nu inseamna ca daca imi zice mie cineva ca "bai bo**e nu ai masina"asta nu inseamna ca trebuie sa il dau in judecata pentru calomnie!Vorba aia avem o varsta si daca noi nu ii respectam pe cei din jur,logic,nu trebuie sa ne asteptam la respect reciproc
Trei la mana:sa dea Dumnezeu sa aveti succes cu clubul vostru,eu sincer ma bucur pentru voi,si va urez succes in viitoarele competitii
Patru la mana:daca mai dadeai si tu pe unde ne gasim noi,observai ca nu stiu daca 0.99% din cei care vin au masini ca sa te citez "copii cu bani de la mama si tata"

Si ca un sfat de la pasionat la pasionat:Nu mai lua toate afirmatiile personal si gandeste inainte sa vorbesti!

Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi si daca doriti sa ma completati,sau considerati ca nu am dreptate sunteti liberi sa ma contraziceti!

P.S. : Traim Intr-o Tara Libera(multumesc lui dumnezeu :D )

Ene'Andrei 09-12-09 17:50

KarFanatik, Andrei nu s-a referit la tine ci la anumite persoane care vorba ta "nu gandesc inainte sa comenteze ceva" si e o diferenta intre "copii" unii isi tin limba in gura metaforic zis iar altii o misca aiurea adica unii copii sunt destul de maturi sa isi dea seama ca nu e cazul sa faca mare haz la o anumita melodie...iar altii o dau in personajele care le place critica !
Nu mi-am facut cont pe 4tuning sa critic o persoana o masina un anumit lucru, ca sa vezi din rasarit apare ZMEUL pur si simplu un necunoscut sa ma critice pe mine ori masina s.a, da cred si eu suntem intr-o tara libera dar asta nu inseamna ca tre sa profitam sa ne punem la ambitie gandirea hazlie!

Sper ca terminam cu chestia asta aici, fiecare a zis ce a avut de zis si de gandit, ne-am lamurit toti! Mai bine ne gasim la o bere...eu unu sunt fericit ca basescu s-ar putea sa fie prese in continuare :))

KarFanatik 10-12-09 14:03

@Ene'Andrei: nici nu am luat-o personal...doar incercam sa ii atrag atentia ca,comunitatea auto(scuzati cacofonia)din galati nu e asa cum crede lumea....adica plina de bani.....doar atat
Eu ii recomandam doar sa se documenteze mai bine inainte sa afirme ceva,dar pana la urma datorita faptului ca a iesit Basescu e o tara libera,anyway dupa cum banuiesc ca stii lumea auto underground din galati nu e cea din fast and furious.....nu avem sticlute de nos si masini de n'spemii de cai....poate puteam sa ne mandrim doar cu fetele :D
Si recomandarea ta e buna tare...dar pentru cei care vin cu masinile le recomand Driver :D ;))

Pe aceasta cale doresc succes clubului S.O.S,si astept cu nerabdare primul eveniment organizat de ei!8)

Ene'Andrei 10-12-09 14:19

Mersi si noi abia asteptam :D pana una alta abia astept craciunul.
- It's the most wonderful time of the yearrrrrrrr a intrat spiritul craciunului in mine :))))

KarFanatik 10-12-09 17:30

Ma bucur poate facem si noi un Christmas Burn >:)

vGaBy 25-12-09 00:14

Craciun fericit tuturor!

KarFanatik 31-12-09 21:02

LA MULTI ANI si cat mai multa fericire si impliniri.Un an nou fericit si plin de cauciucuri si combustibil!

Fie ca ingerul strazilor sa fie cu voi!

Cu Respect Bogdan.S

Ene'Andrei 01-01-10 12:52

la multi ani si tie si la toti userii...va doresc un an smecher :D

GL-22-GTR 01-01-10 12:56

Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 2938003)
la multi ani si tie si la toti userii...va doresc un an smecher :D

Multumim la fel si la mai multe competitii sportive organizate de clubu vostru.

madalin89 01-01-10 12:56

la multi ani!! va doresc un an plin de impliniri si bucurii

suici 03-01-10 17:27

Care stiti dezmembrari prin galati-braila aprovizionate cu bmw-uri?Ma intereseaza o baie de ulei pt. 316i din 95 dec(m43b16).Sau poate se afla din intamplare cineva pe forum care cunoaste pe altcineva,acela avand de vanzare o baie de ulei...mersi.

valentin.nemtanu 03-01-10 19:46

La multi ani tuturor pasionatilor!
Celor ce se vor ""da"" in raliuri, participari fara evenimente, si clasari superioare !

nutzuXXL 03-01-10 20:12

la multi ani tuturor !!! se pare ca a revenit iarna :))

Vialy 05-01-10 16:49

La multi ani !

Ene'Andrei 05-01-10 16:55

la multi ani vialy !

KarFanatik 13-01-10 12:44

Gata baietii am terminat cu urarile de bine....revenim la ce ne intereseaza :)

All times are GMT +2. The time now is 06:51.

- Copyright 2026 4Tuning