![]() |
Si stopurile din spate sunt marfa :) albe asea :D
|
aha marpha ashteptam sa vina pe 13 noiembrie la intalnire.
|
da ma e belea cum arata, l-am vazut si eu azi la icil :P BRAVO TRA
|
hehehe ma bucur ca va place masina si in scrta vreme o sa arte si mai mistoc:))))) :twisted: :roll:
|
ashteptam sa vedei poate mintea dar pana la intalnirea de pe 13 tre sa o termini sa ii facem poze e neaparat,obligatoriu,u must make it! :lol:
|
Mai oamenilor sunteti cam varza nu prea stiti minic despre motoare se vede la voi tuning inseamna doar jenti si praguri si etc facute pe genuchi in garaj asa ca puneti mana pe un manual de mecanica si mai invatati si voi ceva si pe urma mai certativa pe forum pana nu mai puteti.
|
te-ai stricat ! Sincer iti zic.
|
LOl. Sar`na Domn profesor. Ia aratale tu mai mecanicule. Ce stii din carti??? cata mecanica stii tu din cartile alea de mecanica. Pai de-aia sunt service-uri bune in cta ..si mecanici la fel ca invatza ca tine dupa carti. Si ..daca tot esti asa de INVATZAT defineste-mi si mie \"TUNING\"
Astept raspunsul tau cu mare drag STRALIS |
Apropo Lolek stopurile din fata nu iti plac??:)))))
|
stralis te-ai gafat rau de tot :!: daca taceai filozof ramanei :lol::lol::lol:
|
Re:
Quote:
He he He ! stralis // Tuningul nu inseamna numai Motor ! Sunt mai multe tipuri de \"Tuning\" ! Tuningul inseamna si muzica pe care o ai pe masina ! cand ai niste scule de 3000 W inseamna ca ai un ICE Beton ! Si mai departe nu mai continui ptr ca stie lumea de Tuning Interior , Motor , Exterior, Siguranta , etc. |
Ai mei nu va mai luati atat de mine ... stiu ca sunte-ti cunoscatori ...
|
of of mai mai ce de mesteri pe aici mai ales baiatu ala care zicea ca tuningu nu inseamna jentzii si............ ia zii mai STRALIS ce inseamna tuning .apropo poate ne zici si de unde se trage cuvintu'l tuning(originea lui):))))))))))))00
|
vine din latina :))))))))))) :lol: :lol:
|
da cred ca de la cuvintu S'TRAGOPULIS HAHAHHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
|
haha m-a facut cineva sa rad... u brave man u brave...
|
3 Attachment(s)
a cui e masina? :P :))
|
bai andrei ce draq s-a intamplat cu mashina ca pare botzita in partea din fatza sa ai dat bara jos?
|
asta vroiam sa intreb si eu. ce a patit spoileru fata?
|
Tu crezi ca ai sanse sa mergi pana la Ploiesti si sa traversezi Bucurestiul cu garda de 10 cm ?
Eu zic ca nu. Si bara am dat-o jos , ca daca botzeam masina nu creda ca scapau farurile , capota sau aripile intacte . Si am dus-o sa o revopsesc . Multumiti ? |
okok multzumim de explicatzii dar eram shi noi putzin ingrijoratzi...
|
idem art ... eram doar ingrijorati, am zis ca cine stie ce ai patit :!: :peace:
|
Ok ... am inteles ...
Incepuse lumea din nou sa abereze ca asta vara ? M-oi fi infipt la 200 frontal intr-un CL 500 ... :peace: Ca daca nu ies cu masina 1 luna jumatate din garaj inseamna ca m-am dat peste cap cu ea , ca mi-a luat foc , ca mi-a bubuit motorul , ca cine dracu stie ce am mai patzit ... Deci ... bara e dusa la re-vopsit ptr ca se sablase de la pietricele . Asta in cazul in care abereaza vreunul pe la Sala sau prin oras ... cunoscatorii ... Bafta bajeti ! |
da macar ai lamurit lumea ca itzi dai seama ce ieshea... romanii ashtia...
|
3 Attachment(s)
alta masina din cta :!: cu sigruanta il stiti :P
|
sadule ce nu ne-ai zis si noua de concurs :(( ca mergeam si noi
|
ce sweet e subaru :roll: :roll: i like it :D
|
Re:
Quote:
Eu am dat \" zvon \" in tzara dar ... nu avem benzina , nu avem timp , nu avem nu stiu ce ... Asta e ... Mai da si tu un telefon ... sau un flash prin oras ... |
Vaaaaiii ce draaaguuuuutz, o inimioara pe baterie...sweet, X-Ray...nu stiam ca esti asha sensibil... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Esti diliu rau ... :lol: Sa vezi ce sensibil sunt cand bag piciorul in acceleratie ... |
alte poze cu masini din ct sau foste masini !!
1 Attachment(s)
o supernova dar din pacate nu mai este in ct nush ce s-a intamplat cu ea !!
|
inca o dacie careia i-am facut poze de cand eram a9-a
1 Attachment(s)
toate etapele de modificari ale acestei dacii pe care o consider cea mai tare din tara !! asa era la inceput cand facea lege printre daciile din constanta !!
|
dacia GEC a doua faza de tuning !!
1 Attachment(s)
dacia GEC modificata .. in prima etapa..
|
lol scuze in loc sa postez reply am dat post topic
scuze daca poate cineva sa modifice gresala mea pt ca topicurile alea trebuia sa fie reply aici la rubrica asta cu masinile din constanta...
netul meu merge bine si am facut repede totul si am incurcat topicurile cu reply nici nu mi-am dat seama scuze... |
ct-12-vvv o mica remarca: gec-ul nu mai exista sau mai bine zis e facut praf
|
dmx o mica remarca dacia gec exista intradevar e facut praf la partea din spate ......speram ca o face si si gur asa va fii ca a mai facut de 3 orii praf pin acuma.
Intradevar masina facea furorii in oras si nu numai aici........el a fost primu din x-team care sa dat la un raliu si a avut o masina modificata |
CT-12-VVV super nova aia e dezmebrata de mult sa dusssss :)
|
Re:
Quote:
Si cand a participat el la raliu ? Sau mai bine zis ... la care raliu !?! |
Re:
Quote:
|
sadule nu mai vb ca asa e gecu a fost primu care a avut alt motor pe dacie si...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning