![]() |
Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
Quote:
|
8 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 26 : audi a4 2 tdi ( adaptat bara de S line )
|
4 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " : reconditionare jante
|
1 Attachment(s)
Salut o prelungire capota wv golf 1 fara vopsire si chituire kt ma costa? si in kt timp e gata? vin de la deva saptamana viitoare joi si stau 2 zile la buc
Iti atasez o poza sa vezi cum as vrea sa iasa :) |
Cost la ce vrei tu iese pe la vreo 300 ron si se face in 2-3 zile. Problema e ca noi suntem din Constanta si nu din Bucuresti. Dar daca ajungi pe aici te servim cu placere.
Cu respect Daniel Dinu |
ah futui :(( ma gandeam ca sunteti din bucuresti :-s offf... pai probabil k numa la vara:P multumesc
|
vineeeeeeeeeeeee
|
sal ,
as dori sa aflu pretul unei vopsiri integrale pentru un rover 45 din 2002 , masina o sa aiba barile modificate din fibra ( umplute niste bandouri si marita priza din bara fata ) si o sa necesite aceste bari cel mult o mana de chit , in rest masina o sa aiba acoperite gaurelele de la pietricele . |
asa am zis si eu la a mea :D o mana doua de chit :)) si si`a deschis Dan en`gros de chit fibra :))
|
Quote:
Cu respect Daniel Dinu. |
2 Attachment(s)
salut,m-ar interesa si pe mine sa-mi spuneti un pret si un timp de lucru pentru urmatoarele :
- jante reconditionate + vopsite alb - bad boy look ca in imagine din tabla + vopsit capota - scoase toate bandourile ( cele laterale sunt lipite ) Si m-ar interesa si vopsirea aproape integrala a masini in cazul in care se poate sa se rezolve cu casco ( am la omniasig ) |
3 Attachment(s)
Quote:
masina este in poze stock , din pacate nu pot sa fac pana la sfarsitul saptamanii poze in starea actuala, insa ca sa aflu un pret aproximativ iti spun cam ce s-a modificat fata de poze : spatele , momentan nr-u acoperit , emblemele scoase si va trebui dat cu chit pentru a fi gata de vopsire (nu e prima mana de chit ), bara spate si fata sunt clean (scoase bandourile cromate ) , vor avea nevoie de asemenea de chit pentru a fi gata de vopsire ( la fel mana de chit pentru a fi finisate de ochiul unui vopsitor bun ) , si la fata bad boy . vor fi scoase si bandourile laterale si aduse la starea de a fi date cu chit . ca sa iti faci o idee am atasat o poza facuta in photoshop . in rest vopseaua mai prezinta urme de pietricele . avand in vedere ca dupa week-endul viitor iti pot arata pozele , as dori totusi sa stiu un interval de pret si daca peste 2-3 saptamani as putea sa iti las masina la vopsit . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cu respect Daniel Dinu |
pfff m am uitat la ce ai facut ..si vad ca esti chiar talentat ...as vrea si eu sa vopsesc masina la tine...dar problema e...ca sunt din buc....dar poate o aduc la ct... da mi un pm....cam cat costa sa vopsesc masina ..
|
Polishare profesionala totala 250 ron. Tratament NANO-POLYMER total 100 ron.
|
1 week :D
|
Am spionat azi masina scoasa putin la soare, este incredibil de frumoasa. Felicitari domnilor. :D
|
Quote:
|
nu dezvalui nimic. insa iti spun reactia mea a fost sa ma opresc in mijlocul drumului sa stau sa ma uit la ea, ma repet, e incredibil de frumoasa cum a iesit. :D
|
Quote:
|
That will be nice. :lol: cineva sa-i filmeze reactia sa vedem si noi. It`s a big surprise. :D
|
frate nu dorm nu mananc d`abia beau apa si fumez ca turcii ( Kanal D .. deh :)) ) de duminica seara de cand mi`a zis Dan ca a terminat`o de vopsit ... mai am putin si ma opresc si din respirat pana e gata cu totul :)
|
Quote:
|
a... domnii mai sunt si sadici sa inteleg ? bineee...
sa fiu al drq daca nu pun mana pe chei , demarez si o saptamana nu mai dau ochii cu voi raman doar eu cu ea >:) |
Quote:
|
nu`i bai :)) se face :D
sting si ledurile de pe ea daca`i nevoie =)) oricum cine o sa o recunoasca intre atatea golf 5`uri pe strada ? pfff :))) (asta a fost arogantza maxima :))) ) |
Quote:
|
nu iese odata pe strazi ? ca deja nu mai pot eu de curiozitate, chiar vreau sa vad ce frumusete va iesi din mainile voastre
|
e ultima suta de metrii :)
asteptam cu interes ... eu unul nust cat mai rezist cu 3 ore de somn pe noapte... desi stiu ca merita fiecare minut asteptat :D |
...Da' jantele? a?... iaca 2 ore pe noapte ! :))
|
jantele ? sunt ok .. sunt rotunde.. se invart.. merg:)
|
aproapeee tot mai aproapeee :X
|
Voi ar trebui sa faceti o emisiune , gen ca aia de pe Discovery . NRG e cameraman, Sfera e cu service ul .....aveti baza de plecare :D
|
nu`ti imaginezi cat te costa chestia asta.. :(
iti trebuie intr`un garaj de 10 pe 10 cam 8 mii de wati lumina:) cel putin 3 camere ... si asta nu ar fi problema... problema e montajul care la noi e foarte scump:D dar da , mi`ar placea :D |
Si daca NRG e modest si mi-a lasat mie aceasta onoare de a va anunta ca intr-adevar exista filmari pe intreg parcursul proiectului " NRG ". Filmari facute din prima secunda cand aceasta masinutza a pasit in micul si umilul nostru service. Cadrele sunt trase cu absolut tot ce si cum de la A la Z. Filmarile nu sunt la calitatea Discovery DAR este ceva.
Filmul complet va aparea cred pe luna viitoare dupa alte ore de munca la montaj. Va promit ca va fi un succes ! :) Mai sunt cateva cadre de tras si... montaj si PREMIERA... coming soon. Poate e cazul sa fac si un trailer? :)))) Respect tuturor clientilor si prietenilor nostri !!! |
da da vrem trailer :D acum :)) ca sa`mi vad si eu masina :))
mai tii minte cum m`ai pus sa mai dau o tura cand am adus`o ca nu era aparatul gata ?:)) |
exista si acel cadru... THE BEGINNING :)
|
cu ajutor de sus ... maine e the end :D :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning