![]() |
Re: Gradinita 4tuning
neaaa...intai sun la 112 apoi te iau pe tine fanatik ne bagam sub masina si ne imprumutam de evacuare :))) mai ales dac e sport
|
Inainte de toate planurile sa va informati daca au fost sau nu morti in masina accidentata ca sa nu aveti treaba cu spiritele lor prin trafic :-P
O sa va bantuie fantoma prin masina spunand ,,vreau faru,, ,,vreau evacuarea,, ,,vreau filtru de aer,, ,,vreau jantele,,si de frica incepeti sa faceti drift-uri :lol: eventual va dezmebrati propria masina pe loc pentru a scapa de ea :D |
Normal ene si apoi ma suni pe mine bai bogdan vezi ca am aruncat in parcare la MC o toba sport un filtru aer sport si gt .Am rezolvat problema
|
hai sa nu mai visam :))
|
Ene....ai vb la Geenie?....eu te ajutam :)) luam trusa de scule si luam pana si triplele :))
|
n-ai vazut k is sparte:)))
|
razzwan aveai multe de luat de acolo ca si tu ai opel :))
|
eu veneam direct cu platforma:D
|
numai la ciordit va ganditi.....nu ti ajunge o roata vrei toata masina :)))))
|
anunt catre toti care aveti masini modificate sound of speed si restu... ........am vorbit cu un fotograf de la click !!si ma voi intalni sambata cu el sa facem niste poze artistice la masini .....cine poate sa fie prezent si vrea poze ...sa-mi dea un pm ...
|
ai pm :D
|
Quote:
nu:))))) |
ba daaaa>:))))
|
uite ce posturi interesante faceti voi :D keep up the good work :P
|
e gradinita merge aici :))) poti face chat
|
stiu....just bluffing :D
|
Quote:
|
uite ca iti fac pe plac si tie....
|
Vorbeste frumos englezule ca te spun la doamna educatoare si o sa te puna la colt sau vei ramane repetent si anu asta adica tot in grupa si clasa A1 :lol:
|
am patito odata cu profa de engleza in cls 8-a , facusem un gest si s-a intors m-a simtit si ma intreaba ce faci mai? poi doamna aveati un fir de par pe fund acolo si vroiam sa il iau :)))
|
Eu stiu unu care numai trece clasa de ani buni la Traian.
La scos la tabla profu de mate si nu stia nimic si ia pus 2. Asta a zis gabamias ulpa-n ruga ta in timp ce se ducea spre banca si profu de colo sei arafa :lol::lol::lol: |
:))) democratia , trec de A1 nu imi convine 1.5 :D
|
Nu treci.
Legal Racing - A1 pana 75cp sau daca-i pui turbo urmeaza coeficientii urmatori: Montare suplimentara de turbo (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa Compresor(puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa Nitro(puterea de fabrica) x 1,4 = puterea de clasa Coeficienti in functie de tractiune si arhitectura(Cta) : Tractiune spate 1,00 Tractiune fata 0,95 Motor central 1,10 Tractiune 4x4 1,15 Delta Speedline Challenge - S1 sub 1600 cmc fara limita de cp sau daca-i pui turbo urci la S2 King Of Europe - Best European Street FWD sau Best European 12 sec unde se vorbeste de la 1000 cp in sus. Nu cred ca ai vrea sa te dai cu Honda rosie care a fost la Satu Mare. |
poi trec, ii schimb motorul sau imi iau alta masina, de asta am zis ca trec :)
|
Mult spor....
Dupa ce termini cu acest ,,referat,, ar trebui sa vii in fata clasei si sa il prezinti, pentru a demonstra colegilor tai si celora in grupa in care te vei duce ca vrei sa fii sefu clasei. Chiar daca ai relatii cu educatoarea. De chinezarii nu scapi asa usor. :-P |
nu, nu e nevoie sa fiu seful clasei...las pe altul in locul meu
|
Quote:
|
La Ene'Andrei.
|
eram doar curios...ce va mai place voua sa va intepati reciproc....nu va mai ultragiati atat....just be friends :)
|
https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/1...d-drivers.html
asta ca sa va faceti idee despre ce inseamna forumul unui club nu are rost sa imi cer scuze pt off-topic ptk e gradinita deci se poate posta orice |
Nu chiar orice.
Doar mici certuri, ca la gradinita. |
Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va fereasca de evenimente neplacute.....nu mai fa pe lupul moralist pentru ca nu are sens....o zi placuta si atat!
|
eu nu am vrut decat sa va dau un sfat.....voi acum luati cuvintele mele cum vreti....
|
Eu personal nu le-am luat in nici un fel,doar deja vizualizasem reactia unor anumiti membri la citirea mesajului tau :D
|
aha....no comment!!!
|
unii nu se mai suporta..
|
Quote:
|
ceea ce nu faceti voi....adik intalniri pe platou pe faleza ca sa fie....mai iesiti si voi in pana mea....mai faceti si voi o linie....un drift....legal sau ilegal.....
asta am vrut sa zic....;) |
tzapule, esti funny :D ai camere video instalate in galati sa stii ce facem noi ?
|
succes la liniile voastre pe zapada..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning