![]() |
Re: CLUB FIAT SEICENTO!!!
Quote:
|
Erau uzate atat de tare incat pistonasul a fost impins la maxim afara si asa a ramas...e greut de explicat...dar cam asta sa intamplat...si tabla de pe placuta de frana se freca ff tare cu discul...si asa se incalzea...iar pistonasul cum era blocat acolo...nu aveam nici frana...na...sa nu patiti asa la un drum lung ca ati dat de drq...asa ca verificatile periodic.
|
Ale mele mai au vreo 3-4 mm de "carne" pe ele dar tot le schimb ca imi fac zgomot la franare...un zgomot de frecare. Si si ale mele incalzesc destul de tare discul... probabil sunt vechi si si-au pierdut calitatile.
|
Quote:
Si ca idee si mie imi mai scartaie cateodata desi sunt noi si placute si discuri. Eu m-am panicat si m-am dus la mecanic si totul era OK. Oricum se aude foarte putin si la prima franare. Daca se aude mai mereu eu zic ca e cazul sa le schimbi. |
eu va sfatui sa luati BOSCH, m-au costat 70-80ron toate acum 4 ani si mai au cam jumate.leam verificat acum 2 sapt.eu incerc sa bag numai de la bosch pe amea, de la filtre pina la....tot.piesele de la fiat sunt la acelasi pret si de proasta calitate.acum strang bani pentru telescoape,arcuri,rulmenti,bucsaraie.Sunt scumpe dar de calitate astea de la bosch.cand am adus-o de la nemti aveam la fel, de la bosch si incerc sa o mentin asa.
|
Am si eu o intrebare
Imi bate ceva stanga fata, cred k sus.Telescoapele au cumva rulmenti in partea de sus, k la supernova?Pt k la aia imi batea la fel si am schimbat rulmentii de sus si a disparut bataia. |
Telescoapele sa aiba rulmenti??? asta nu stiu...chiar nu stiu ce sa zic
|
Quote:
Dar daca zici ca e mai sus, se poate sa fie telescopul cel care bate. Si eu o sa le schimb pe fata... acuma sa vad ce iau: Apex sau FK. Astept sa isi puna Morph Apex-urile sa imi zica cum e feelingul si cat sunt de rigide. |
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...cum poti sa faci o astfel de comparatie??? FK sau APEX??? e ca si cum ai spune 3 ciorapi la 10 mii sau o pereche de ciorapi de la Nike din Mall :)...diferentele is mari man...hai poate Apex sau Bilstein...sau Apex sau Kw :D...dar eu cred ca am sa fiu fffff multumit de Apexuri...caci e firma mare cu rezonanta si specializata in domeniu.
Si gandestete si asa...FK face de toate...de la stropitoare de parbriz la suspensii sibla bla bla...nu crezi ca o firma care face doar suspensii e mai bine specializata? Eu sincer am facut efortul si mam convins sa nu imi iau FK (desi Fk doream si eu 1 data...pentru ca: erau mai ieftine...erau mai accesibile...) Dar am gasit de unde sa imi iau Apexurile...si acum ma bucur mult..deabea astept sa le pun sapt asta pe masina...si sa dau o tura cu ea pe curbe... |
Quote:
Lea desfacut careva pana acum sa-mi spuna ce se afla sigur acolo? Sau e prins direct de oala ca la dacie? |
APEX, FK, sunt firmele care le fabrik?pe google nu am gasit nik
|
Pai intra pe www.apexsuspension.com si ai sa gasesti. Intra pe www.fkautomotive.de si ai sa gasesti :D
|
Merci!Pe a doua nu mia luato-o, cred k am un virus ceva, dar am trimis la apex un email sa-mi dea pretul.
Am mai gasit o firma din tara care face deastea, o sa le spun sami trimita si ei pretul. |
Uite aici poti vedea pretul la arcuri si la kitul telescop+arc. Nu stiu daca se pot aduce si telescoape singure... asa as vrea si eu sa iau.
|
De acolo leam luat si eu ;)...si poate sa iti aduca si telescoapele singure...
|
Automat le vreau echipate.Le dau jos pe alea vechi si le pun pe alea noi.In manual am vazut k se dau cu totul jos.Iar din experienta mea stiu k dak pun telescop nou cu arcuri vechi, scad di durata de viata a telescopului.
Pretul de pe site de 1600 este pentru 1buc, 2 sau toate 4? Merci! |
Man...avem totusi Seicento...care e o masina low-cost sa zic asa... cum sa fie pretul pe 1,2 buc? Pretul e pentru tot kitul de suspensie: 4 arcuri care o sa iti coboare garda la sol cu cativa mm (4 mi se pare) si 4 telescoape. Deci toata suspensia.
LE: deci in partea stanga (pe site ma refer) sunt doar seturile de arcuri (fara telescoape) iar in partea dreapta la "Suspensie Completa Sport", selectezi Fiat > Seicento Sporting si ai pretul pt toata suspensia (4 arcuri 4mm lowering + 4 telescoape). |
ce se intampla?
nu mai este nimeni pe aici? |
Ba da.... tot p-aici...
|
nu mai scria nimeni nik
de 1 mai ce faceti fratilor cu buburuze? |
O intrebare ! Unde gasesc si eu niste piese pt un fiat seicento 2001 ?? adica faruri, bara fata si capota !! si la ce pret, daca stie cineva ! Multumesc
|
Quote:
...dai la ce iti trebuie "Adauga la lista de cerere"...apoi "Trimite cererea oferta" completezi pe acolo..nume, mail...si nu mai stiu ce trebuie si trimiti...apoi ei au sa iti trimite preturile pe mailul care l-ai scris in cerere... |
Quote:
|
Unde pot gasi amortizoare stock cu cel mai bun raport pret / performanta ?
am facut o diagnoza la suspensie si mi-a iesit la axa fata amortizor dreapta eficienta 0 iar la axa spate amortizor stanga cu eficienta 33. Limita minima este 45. Chestia este ca ar trebui sa le schimb pe toate 4 iar bugetul ma limiteaza foarte mult. Masina este condusa de sotie, rar atinge 60 km/h, ideea este ca mi-ar trebui niste amortizoare care sa tina mult prin gropile patriei contand mai putin tinuta de drum. Deci, cred eu, mi-ar trebui niste amortizoare pe ulei cat mai ieftine dar cat de cat bune. In alta ordine de idei am postat link-urile rapidshare pt. manualul de service al Seicento(la pag. 16), acum vad ca au expirat. Le-ati downloadat sau le mai uploadez o data ? |
Are cineva idee unde pot gasi emblema de pe capota fata pt un fiat seicento ?? si la ce preturi !
Multumesc |
O poti gasi la fiat :)...nici eu nu am avuto...dar am primito cadou de la babacu'...care a luato de la cineva direct din Italia :)
Sau poti oricand :-" sa o sustragi de la alt fiat :D...glumeam... Pe aceasta cale imi si cer scuze de absenta...dar am niste probleme personale...care ma fac sa ma rup de tot si toate...si citesc ce scrieti...dar...;)...i'll be back :D... Fie vb. intre noi asa pe final de post...masina mea e gata :) ma asteapta sa o spal...sa ii bag scoicile si sa o scoatem la plimbare si sedinte foto :D. va salut si revin cu poze soon |
|
Multumesc ! Gasesc eu pan' la urma :D
|
Are cineva, sau de unde pot sa iau niste semnalizatoare fata ! ceva mai ieftine (nu neaparat originale sau pot sa fie second-hand)
Multumesc |
De la magazine de piese import...ceva...tu in Bucuresti sigur gasesti un service care sa iti aduca piesele...
|
Aha multumesc ! Am fost la niste magazine si semnalizatoarele sunt in jur de 40-80 RON. Ma gandeam la ceva mai ieftin, mana 2-a !
|
Cauta la dezmembrari dar slabe slabe sanse...iar la 40*80 ron...mie mi se pare rezonabil...:) In curand SURPRIZA ;)
|
Daca vrei iti dau eu 2 semnalizatoare fata, dar sunt portocalii si modelul de pe Seicento inainte de 2000 (sunt putin mai scurte pt ca nu coboara in decupajul din spoiler). Sunt cele de pe masian mea, eu vreau sa imi iau modelul fumuriu si de aceea le vand. Inca ceva: am observat ca atunci cand spal masina se aburesc putin, deci probabil in timp si-au pierdut din etanseitate. Pretul.... chiar nu stiu.... daca te intereseaza spune-l tu :D.
Sunt exact ca acestea. |
1 Attachment(s)
Un mic teaser...mai multe detalii maine cred...(sa imi vina chefu de povestit...ca am ce :)) )
|
Quote:
Interior, exterior, cum trage masina cu ambreajul nou. Am uitat ceva ? |
morpheusmaster ai fost cumva prin constanta in ultimile 4 saptamani?
am vazut o buburuza k a ta pe aici |
Quote:
iar in Buc. am fost pe la vreo 5 de dezmembrari si vreo 2 park la aia cu rematu si nik. |
Ponti...nu am fost prin constanta dar am sa ajung de 1mai ;)...2mai...atunci la legale&stuff...
|
pentru piese ieftine noi de fiat mergeti pe mihai bravu la arabii aia
ca si eu am cautat mai peste tot dar acolo e mai eftin la ultimul magazin parca cel mai departe de metrou am luat semnal far cu 25 sau 30 parca si cel mic 12 lei bara spate 40 lei rulmeti 75 lei sunt arabii aia mai nesimtiti dar ..... |
Hai ca mia placut asta :)) o fi arabii aia mai nesimtiti dar...:)) au preturi bune nu? am sa trec si eu pe acolo sa caut 1 suport de la motor care la fiat costa 6 bulioane...sa vad ei la cate meleoane il lasa ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning