![]() |
Re: DACIA 1300 clasica
mai ai tamburii aia de r 18 mici?
|
Ce se mai aude de batrana?
|
Quote:
Plus ca daca era ceva era raspunzator yli si nu vroiam asta pentru ca imi e prieten dar mai mult de atat am un foarte mare respect pentru omul asta. App cand o termini te asteptam la noi in club. |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Exact cand se pregatea o excursie spre casa m-am gandit ca as vrea sa mai schimb cate ceva ca tot sunt la capitolul tinichigerie....asa ca am inlocuit pragul dreapta si rotile:d....sper sa nu se supere Adi pe mine....
|
Frumoase rau jantele:D Pe 14 nu? La pasaje ce ai de gand sa faci ca sa incapa rotile??
|
Super jantele si Dacia e facut-a de nota 10 pana acum...BRAVO!!!
|
Ne dai mai multe detalii despre jante? latime et si alte alea si despre cauciucuri daca se poate :D
|
Pai la pasaje mai face mici reglaje....am sa ma mai joc putin pa puntea pe spate....oricum masina cu 150 de kg pe spate coboara maxim 2 cm....ca e suspensia lemn....
Jantele sunt Borbet T pe 14....8 j toate....ET 9 SPATE si ET 15 FATA....cauciucurile sunt 195/45/15 ....YOKOHAMA.... |
Mortala masina Titisor. Cred ca iti dai si tu seama acum ca au meritat cei 3-5-7 ani de asteptare:).
|
Da multumesc si asta inca nu e tot...:D....abia de acum incep surprizele;)....
Apropo ...VAND CARBURATOARE ORIZONTALE SOLEX ADDHE C 40 in perfecta stare....350 de lei.... Cumpar clapete de motocicleta cu injectie.... |
Mult mai bine dau noile jante , insa trebuia sa faci asta pana sa pui pasajele.:-P, acum trebuiec pasaje de golf 1 pe spate nu de 2.:D
|
arata bine rau cu jantele astea :dribble:
|
Quote:
ca eu acum am si distantiere pe spate... si inca nu e gata;)....ai sa o vezi dupa ce o termin:D....nu ramane asa ca daca ramane aasa am sa zgarii toate masinile dintrafic=)) |
3 Attachment(s)
M-am mai gandit un pic....
|
Quote:
|
Quote:
Habar n-am ca nu a vrut sa imi zica:( |
Quote:
|
Quote:
Hristos A Inviat ! Scuze de intarziere dar nah....Ce sa zic sa speram ca va fi si practica ideea. Mai intreb poate,poate...CUMPAR URGENT CLAPETE DE MOTO(cu INJECTIE) ... GSXR 600 SAU YAMAHA R1...daca aveti prieteni ce se ocupa cu moto astept si eu oferte. |
Pana acum arata destul de bine din ce se vede , e un proiect indraznet .
Fara sa se supere cannavaro pe mine si tu deasemenea , dar arata ca o replica de GRS :D [ E doar o parere , no offence ] Daca tot ai dat motorul jos , dece nu o rasfeti cu un motor de Golf II VR6 ? |
Nu e de curse! =))=)) de unde apareti toti?
|
Quote:
Bun hai sa lamuresc pe toata lumea...=))....de cand m-am apucat de ea adica de 3 ani am tot pus in aplicare diverse stiluri si pana la urma am decis ce vreau de la masina asta ....asa ca a iesit ce a iesit .Nu cred ca e replica de grs....pentru ca la final ai sa imi dai dreptate....nu m-am suparat si nici nu ma supar ....astea-s parerile voastre....dar am incercat sa nu fac ceva banal....cu masina asta am vrut sa ies din banal...Asa ca trebuie mers spre final... |
Corect. Da tot capu ti se vede decat in masina:))). Ca in NNU:p. Deci o replica a lu GRS:d.
|
GRS a fost stilul inconfundabil a lu` Grasu, pe cand dacia lu` Titi e dacia lu` Titi facuta dupa gusturile lui. Daca are pasaje de golf pe spate ca Grs nu inseamna ca e copie dupa ea. Felicitari Titisor ptr. masina, o sa iasa bomba.
|
4 Attachment(s)
Si in sfarsit la vopsit...daca da roade si va place sa se deskida ca la mine am sa va dezvalui reteta cu balamalele imediat ce termin sistemul..
|
Quote:
|
Quote:
da pozele sunt cam nasoale.... dar reteta este in felul urmator....bala male de capota de vw golf plus sau de vectra b sau de vw touran sau de solenza....eu am optat pentru cele de touran....cu mici modificari am reusit sa fac capota sa se "desprinda"de grila ...spor la treaba;) |
Foarte frumos proiectul, am citit toate paginile! Mult succes in continuare!:-)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cam asa o sa arate si Titi La Batranete :lol::lol::lol:
|
10 Attachment(s)
Da...din pacate se pare ca este nevoie de nervi de otel...ca toti ma lasa balta....de la tinikigiu la vopsitor....dar nu e problema ca incet,incet ma apuc singurel de treaba....deci sa incepem asa:....
|
Foarte frumos lucrat, ce ai folosit pentru burta? Ce insonorizant de la ce firma? Iar masticu pentru imbinari ce firma este? :D
|
Gama TEROSON iar ultima mana de antifon nu ii mai retin numele dar este ceva american...culmea adus din nemtia...
|
Se vinde "bestia"....sau se dezmembreaza....
cine este interesat p.m. |
sunt interesat trimite-mi detalii pe p.m. pret masina e completa?acte in regula?ce mai e de facut la ea.
|
Mici reglaje ....gen reglat usi aripi fata si capota motor....apoi trebuie pregatita de vopsit si vopsita....actele sunt la zi ...nu are asigurare si ITP....pret 1400 LEI
FIX....doar caroseria + motorul si cutia ei!(sa fi in regula in acte).... |
5 Attachment(s)
Si fara tinikigiu legenda continua...pentru banii pe care mi i-a cerut pentru reglat lufturi m-am inarmat eu cu putina rabdare si mult tutun si iata rezultatul....
|
Arata bine, presupun ca nu mai vrei sa o vinzi...
|
sper ca n-o mai vinde ca ma :censored: in el de forum.
fiecare masina sau topic pe care il urmaresc cu interes moare incet..... zic ca te-ai descurcat bine cu lufturile :o |
Frumos din partea ta sa arunci asa mai pe ocolite cu noroi intr-o persoana care chiar ti-a scos masina dintr-o caroserie de care isi mai batusera joc 2 tinichigii inainte?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning