![]() |
Re: Grand Theft Auto IV
1 Attachment(s)
Quote:
MS...o sa incerc:D Daca ai nevoie sa convertesti vreo masina pt GTA IV poti sa imi spui ca te pot ajuta:D Am luat IVMP,mi-a cerut sa instalez patch 1.0.7.0(l-am instalat),i-am luat si CRACK si cand dau pe LaunchIVMP imi da eroarea asta |
Quote:
|
merci dar nu am nevoie ;)
deci servere pentru gta iv sunt cam putine sau chiar deloc pentru ca mai toata lumea si la cumparat ;) |
Quote:
sa inteleg ca niki nu are rost sa cau un server de romania nu??? |
ba da sunt dar cauta pe google
|
Quote:
|
imi puteti spune si mie cu ce program se deskid masinile din acest joc??? adik fisierul ala RPK .... sau cele de la LFS fisier.vbo
|
4 Attachment(s)
ATI 6770 si jocu merge foarte bine pe medium ;)
|
tocmai l-am terminat si eu, cam 2 zile si putin din a 3-a mi-a luat, il mai jucasem cand deabia aparuse dar m-am plictisit si nu il terminasem, oricum mi s-a parut cel mai bun gta de pana acum
|
Salut!Ce face-ti?Imi puteti face si mie un mod pentru acest joc
cu masina mea? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
cu versiunea 1070 nu se poate juca multiplayer?
|
Multumesc mult
|
Salut.Pe un sistem cu procesor Intel Core 2 Duo cu 1 gb ram si placa video de 256mb,cu win Xp SP 3,este posibil sa mearga GTA 4
|
Quote:
OS: Windows XP SP2 Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better) RAM: 2GB Hard Drive: 18GB free hard disk space Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader |
Salutare :(am o problema cu GTA 4...
Ruleaza pe: Windows 7 64bit Memorie RAM: 8GB HARD: 500GB Placa VIDEO: Nvidia Geforce GT 630 4GB/128bit Procesor: DUAL CORE E5700 Nu pot seta dimensiunile si restu .. ramane pe minim tot :(... |
ai apasat butonul de apply?
|
Quote:
AUTO CONFIGURE apoi jos de tot apare 275mb/4045mb si in dreapta scrisul cum ca setarile sunt prea mari pt placa video.si blablabla :( Nu pot alege ce setarii vreau:( nu am cum sa dau APPLY dak nu ma laasa sa imi aleg setarile :( |
Quote:
|
Instalează patch 1.0.7.0 .Și dă-i auto config.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning