Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Masinutza mea! pareri? (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/86733-e30-masinutza-mea-pareri.html)

gigcutzu 27-11-10 13:55

Re: E30 - Masinutza mea! pareri?

Asta urmeaza acum, schimbam caroserie, luam una tipla, o ramforsam pe acea, ii facem cusca, o antifonam si o vopsim beton, ii unflam aripile frumos, punem pe ea motor cutie grup care sunt deja existente, schimbam instalatie electrica deoarece actuala nu este in stare buna nici ea...vrem sa facem un urs beton dupa care sa intoarca lumea capul..asa cum era PYF'u odata.

Care vindeti o caroserie de urs coupe facelift fara rugina, sau macar cu foarte putina rugina?

Multumesc din nou celor ce citesc acest topic si pentru sfaturile date.
Numai bine!

ulie.cozmi 27-11-10 14:13

Quote:

Originally Posted by gigcutzu (Post 3848792)
Asta urmeaza acum, schimbam caroserie, luam una tipla, o ramforsam pe acea, ii facem cusca, o antifonam si o vopsim beton, ii unflam aripile frumos, punem pe ea motor cutie grup care sunt deja existente, schimbam instalatie electrica deoarece actuala nu este in stare buna nici ea...vrem sa facem un urs beton dupa care sa intoarca lumea capul..asa cum era PYF'u odata.

Care vindeti o caroserie de urs coupe facelift fara rugina, sau macar cu foarte putina rugina?

Multumesc din nou celor ce citesc acest topic si pentru sfaturile date.
Numai bine!

chiar ma bucur ca ai urmat acest drum. Sincer !
Bravo.
o sa iasa treaba buna :twisted:
bafta multa si spor la treaba in continuare

gigcutzu 29-11-10 20:48

S-a inceput deja operatiunea de "dezbracare" a caroseriei, in continuare cautam o caroserie care sa merite cumparata si folosita.

gigcutzu 05-12-10 23:35

Aparent, din motiv ca nu am reusit sa gasim o caroserie sa ne satisfaca si ca tabla si ca bani, facem tot posibilul sa o reconditionam pe asta existenta sa iasa cat mai bine...maine incepe baiatu' treaba la masina, cat de curand putem, punem si ceva poze.

b67xac 06-12-10 00:00

ai grija cu ce o sudezi.dak mergi pe autogen o sa rugineasca repede.dak ai aparat de sudura cu argon iese treaba

gigcutzu 06-12-10 00:20

Sudurile se vor face numai in argon, iar peste se va da cu masticul folosit de producator pentru a acoperii sudurile. Incercam sa facem treaba cat mai buna posibil.

b67xac 06-12-10 00:22

ti-am zis pt k eu am reconditionat o dacie acum 4 ani si inca nu a inceput sa iasa nici macar urma de rugina.cei drept cred k am bagat in ea cel putin 20l de grund

gigcutzu 06-12-10 00:23

o voi face acum cat de bine posibil ca vreau sa ma tina mult si sa vin la tinchigie cu ea cat mai rar posibil

b67xac 06-12-10 00:25

spor la treaba ce pot sa zic.cred k numai pasionatii cu adevarat se mai apuca de proiecte de genul alta pe vijelia care e in buzunare

gigcutzu 06-12-10 00:28

este vijelie, dar loc de acesta pasiune mi-am lasat intotdeauna......

Cipilica 06-12-10 10:57

Pentru binele tau, sper sa te mai gandesti si sa revii asupra deciziei luate.
Sper sa ai rabdarea sa gasesti o caroserie buna, sunt sigur ca exista. Trebuie doar sa ai ceva rabdare si sa te straduiesti sa cauti mai mult. O sa te duca ceva mai mult dar te asigur ca se merita. Stiu ce inseamna caroserie ruginita, refacuta si ruginita iarasi. Si mie mi-a fost greu dar sunt foarte multumit ca am renuntat la ea. Si asta dupa 6 luni in care tot mi-am stors nervii.
Iar daca te gandesti pe termen mai lung, atunci vei iesi in avantaj cu recarosarea.
Ce sa zic... sper sa iei decizia potrivita pentru tine si sa fie buna. Bafta cu ursul.
Sa nu uit. In cazul in care vei lucra cu piese noi sunt convins ca te va duce mai mult.

gigcutzu 06-12-10 17:12

Am cautat frate si eu si omul meu de la bucuresti de ne-am plictisit...sunt ceva caroserii bune de vanzare dar la care s-a exagerat foarte mult cu pretul cerut, nu am ce comenta fiecare proprietar cere cat vrea el...si optiunea de a cumpara o masina intreaga pentru a-i folosi caroseria este exclusa deoarece nu detin banii necesari.
Oricum, omul care se ocupa de caroserie lucreaza foarte profi si mi-a dat garantia ca va iesi MASINA din acel pachet de rugina care este acum, si am toata increderea in cuvantul lui...crede-ma cipilica...sunt satul de cat am cautat caroserii...am inrosit firu' de la net si telefoanele si eu si baietii de la bucuresti si nimic sa se merite....

Wacky Racers 11-12-10 04:45

7 Attachment(s)
sa mai reinvie un pic topicul...

scorpion69 11-12-10 21:55

nice car......ursu nu moare niciodata

gigcutzu 12-12-10 20:54

Ursu' era pe moarte..acum il aduce omul meu la viata...acum trebe doar sa ne mai rugam de el sa ne bage mai multe poze...el ar baga dar isi pierde noptile facand ursul meu si masinile altora...un adevarat pasional!!
numai bine!

Wacky Racers 18-01-11 01:41

7 Attachment(s)
Ursu reinvie incet incet uitandu-ma la pozele de acum si comparandule cu cele de mai sus imi dau seama ca am facut un salt urias urmeaza multe alte lucruri!

Peogramul de saptamana asta

Curatat complet
Antifonat complet
Montat protectii termice
Montat servofrana e36 este mult mai mica tulumba la servo si se mai aereaza un pic compartimentul motor.

calitatea pozelor lasa de dorit dar se vede esentialul!

gigcutzu 15-02-11 11:22

Rugam pe domnul meu sa mai bage niste poaze daca se poate?
Masina inca nu a murit...nu mai are mult si iese pe strazi, varianta "reloaded"

Wacky Racers 17-02-11 19:45

5 Attachment(s)
As putea spune ca acum pe dedesupt este tipla!

Maine voi pune poze cu starea ei actuala.

Fiecare piesa a fost curatata vopsita montata fiecare surub a fost dat cu loctita.

acum e ca noua!

madalin_pyf 28-02-11 19:53

salut vad ca pana la urma ai gasit caroserie sper sa iti iasa ce ti-ai propus si revina iar pyf-u pe strazii Poate mai ai poze sa mai pui cu el acum ca tare sunt nerabdator sa il vad BAFTA MULTA:lol:

gigcutzu 28-02-11 19:59

Am gasit pana la urma si caroserie "donatoare" si baietii lucreaza din greu la ea...o sa vezi cum o sa iasa, antifonata inauntru si afara, vopsita pe dedesubt, vopsita toata la exterior si interior, cusca completa, jantele vopsite si polishate facute ca noi, evacuare din inox sa se auda bomba..o sa iasa un monstruletz...
Cand iese te astept la o tura intr-o seara..ca de la pyf la pyf asa..:))

gigcutzu 18-05-11 22:53

5 Attachment(s)
Inca mai exista, inca se lucreaza...mai are un picutz si iese din nou pe strazi.
Poze din timpul lucrului....

Wacky Racers 20-05-11 03:50

5 Attachment(s)
poze.. inca mai e mult de munca dar la final nu o sa o mai recunoasca nici propietarul...

gigcutzu 20-05-11 20:42

Super tare se vede vopseaua, parca e zugravita :))

Wacky Racers 28-05-11 01:56

4 Attachment(s)
poze ...

Job20 30-05-11 21:19

ia zi boss, cat te-a costat vopseaua? :))

gigcutzu 30-05-11 22:00

La intrebarea asta o sa iti raspunda, daca vrea, userul Wacky_Racers, eu lui i-am dat cat mi-a cerut total, pentru caroserie + antifonat + vopsit jante, cutie interior cusca...sincer nu stiu cat a costat vopseaua dar il poti ruga pe el sa iti dea un PM.
Numai bine!

ulie.cozmi 30-05-11 22:17

mi se pare mie sau vopseaua asta chair seamana cu terosonul ala ce se da pe dedesupt la masini? sau pe interiorul aripilor?
e ciudata oricum,da intr-un fel frumoasa..e altfel fata de ce vezi zi de zi..
mie unu sincer nu imi place,dar fiecare isi face masina dupa propriul plac :D

Bafta multa gicutule cu masinuta!

gigcutzu 30-05-11 22:45

Intr-adevar este ceva mai rar intalnit...vopseaua este gri mat texturat, gri mat cu mult agent de cauciucare sau ceva de genul, eu initial trebuia sa o iau gri mat dar baiatul care o face a facut-o texturat un fel de bonus, si imi place cum a iesit maxim.....
Numai bine!

Job20 08-06-11 15:59

si eu am ursu la el de ceva vreme..

ma gandeam sa l vopsesc altfel dar tot negru cred ca ramane...

si gen de fiecare data cand trec pe la wacky imi sare vopseaua aia in ochi :-P

gigcutzu 08-06-11 16:27

sare in ochi repede textura aceea......de aceea am vrut asa...

Job20 08-06-11 16:47

dap zici ca e sablata :)

gigcutzu 08-06-11 16:50

Dupa ce terminam cu partea estetica exterior, incerc sa fac bine si interiorul dupa care incepem sa ne jucam cu motorul...
Unii sfatuiesc turbo..altii sfatuiesc kompressor...sunt destule obtiuni...
Orice idee este binevenita!
Numai bine.

gigcutzu 11-07-11 16:47

Cumpar body kit bmw e30, bara fata, spate si praguri, fibra sau plastic, de preferat m-tech 2..dar merge si altceva daca arata bine.
Ofer plata pe loc, astept oferte! si preturi de bun simt. buget undeva la 350e.
Numai bine!!!

Wacky Racers 26-07-11 02:53

1 Attachment(s)
.....

Wacky Racers 28-07-11 17:01

3 Attachment(s)
Hai sa o dam pe texturi!

jakal 28-07-11 20:21

Quote:

Originally Posted by Wacky Racers (Post 4487724)
.....

asta e varianta finala?....:rolleyes2

Wacky Racers 29-07-11 00:25

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4493764)
asta e varianta finala?....:rolleyes2

Teoretic asa trebuia.. practic m tech 2 niste scaune si sa vedem ce bunatati mai gasim..

MARI_NSL 29-07-11 01:50

cu ce ati dato frate cu body pistolabil :shock: :-P

gigcutzu 29-07-11 03:54

Masina va pleca de la Adi doar dupa ce va primi un kit m-tech 2, scaunele vom vedea, barile imi stau pe creier deocamdata...

rares22 29-07-11 17:57

am eu chit m tech2 de fibra 0741122884 ma gasesti

All times are GMT +2. The time now is 20:18.

- Copyright 2026 4Tuning