Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Propuneri! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8655-propuneri.html)

TazAless 09-04-06 19:05

Re: Propuneri!

hai ca l-ai luat tare acum :lol:
poate chiar prea tare :lol: :lol:

Trickz 09-04-06 19:29

nam zis si nam crezut vreodata ca voi intra.vroiam doar o parere.si inca ceva:unde am scris ca tu faci offtopic? asa cum zici si tu:,,TOPICUL ASTA NU E PENTRU COMENTARII CI PENTRU EXPUNEREA LUCRARILOR CARE SUNT DEMNE DE UN MEMBRU AL DESIGN TEAM!!!,,
iti multumesc pentru comentarii,voi lua seama de toate.
un lucru,daca mai imi este permis sa comentez:
rotzile sunt de pe o poza la rezolutzie mai mare,
fundalul a venit o data cu masina,fiind singura poza cu clio sedan pe care am gasit'o eu.
inca o data,multumesc pt comentarii,sunt sigur ca ma vor ajuta.

Gabi 09-04-06 23:26

Quote:

Originally Posted by TazAless
hai ca l-ai luat tare acum :lol:
poate chiar prea tare :lol: :lol:

Daca am fost subtil, nu i-a convenit. Am spus adevarul si nu-mi e rusine de asta.

Quote:

Originally Posted by Trickz
nam zis si nam crezut vreodata ca voi intra.vroiam doar o parere [...]

E o chestie de bun simt sa nu postezi astfel de lucrari, din moment ce poti vedea foarte usor (accesand topicurile facute special pentru fiecare membru in parte) lucrarile demne de Design Team. Parerile despre lucrarile pe care le faci le poti obtine pe sectiunea Tutoriale & Help, topicul Comentarii lucrari. Sa cred ca nu stiai aceste "detalii"?
Quote:

[...]si inca ceva:unde am scris ca tu faci offtopic? asa cum zici si tu:,,TOPICUL ASTA NU E PENTRU COMENTARII CI PENTRU EXPUNEREA LUCRARILOR CARE SUNT DEMNE DE UN MEMBRU AL DESIGN TEAM!!!,,

Serios? Nu mai stii ce scrii?
Quote:

ok,am inteles ca e ***,scrie acolo ca a lu trickz e cea in cauza si nu mai baga lumea in speriti.daca tot faci offtopic macar spune cine a fost,ca io nu ma supar....

Asta e mesajul privat pe care l-am primit de la tine. Daca nu-ti mai amintesti, fac si print screen, daca tu chiar consideri ca ar fi nevoie.
Quote:

un lucru,daca mai imi este permis sa comentez:
rotzile sunt de pe o poza la rezolutzie mai mare,
fundalul a venit o data cu masina,fiind singura poza cu clio sedan pe care am gasit'o eu.
inca o data,multumesc pt comentarii,sunt sigur ca ma vor ajuta.

Eu, din "vasta" mea experienta cu Photoshopu', stiam ca daca iei un element de pe o poza mai mica si-l maresti, se "blureaza", nu daca-l iei de pe o poza mai mare si-l micsorezi, dar este foarte posibil sa ma insel. Poze cu Clio gasesti O GRAMADA, daca stii si vrei sa cauti si, ca un ultim comentariu, m-as bucura ca aceste critici sa te faca sa te perfectionezi, asa cum si pe mine, criticile pe care le-am primit, m-au facut sa nu mai repet anumite greseli.

Acum hai sa-i lasam pe cei ce au ceva de aratat sa o faca...

lyvyu 10-04-06 19:33

dadi yo intru ku Golfu 5 sau nu?

bejdesignold 10-04-06 19:34

Dadi Intru Cu Subaru Ala Gri?

patriotu90 10-04-06 20:35

2 Attachment(s)
Eu nu am auzit nimik despre Opelul Tigra......Cred ca nu v-a impresionat...Sper ca asta sa o faca.....

Ace Axel 10-04-06 20:46

dak o lasai neagra cred k arata mult mai bine...

bejdesignold 11-04-06 12:42

2 Attachment(s)
ASta e ultima creatzie. Un Golfuletz. Totul e brushed in afara de bara fatza si grila si, desigur, jentzi. Sper sa va placa. Mai ales lui xxdadixx.

Gabi 11-04-06 13:54

Nu mai intrebati daca intrati sau nu. Daca el va decide ca meritati sa intrati, o sa fiti contactati pentru a adera la usergroupul Design Team. Daca nu va contacteaza nimeni, inseamna ca tre' sa mai lucrati.

ionut17 12-04-06 17:42

1 Attachment(s)
ce spuneti

Rares 12-04-06 23:44

trickz parerea mea ar fi sa vezi galeria design team si sa te lamuresti de acolo ce insemna design team si asa alegi tu daca masinile tale sunt de design team sau te "aici invatati sa faceti Virtual Tuning"uitete vizualizeaza cu ochi largi deschis forumu si dupa acea posteaza aici .pt a fi in design team iti trebuiesc lucrari extraordinar de bune si sunt mici secrete la care te uiti cand alegi o masina si un membru pt design team.Trebuie sa fi foarte atent la vt nu sa trantesti o bara spalacita si un prag din tutoriale si aia e masina.Citeste mai bine tutoriale cautati materiale si asteptam o lucrare de-a ta mai buna la topicul "Comentari Lucrari"

Rares 12-04-06 23:46

Quote:

Originally Posted by bejdesign
ASta e ultima creatzie. Un Golfuletz. Totul e brushed in afara de bara fatza si grila si, desigur, jentzi. Sper sa va placa. Mai ales lui xxdadixx.

eu unu am comentat masina asta si mai devreme .avand in vedere de copy paste eu nu as accepta asa ceva.poate dadi e mai darnic (nu cred:)
Brushed crez tu ;) dar digimodsu e vizitat in continuare de scolari de vt ;)asa ca ..capu sus

ad1 13-04-06 01:03

Quote:

Originally Posted by Rares
trickz parerea mea ar fi sa vezi galeria design team si sa te lamuresti de acolo ce insemna design team si asa alegi tu daca masinile tale sunt de design team sau te "aici invatati sa faceti Virtual Tuning"uitete vizualizeaza cu ochi largi deschis forumu si dupa acea posteaza aici .pt a fi in design team iti trebuiesc lucrari extraordinar de bune si sunt mici secrete la care te uiti cand alegi o masina si un membru pt design team.Trebuie sa fi foarte atent la vt nu sa trantesti o bara spalacita si un prag din tutoriale si aia e masina.Citeste mai bine tutoriale cautati materiale si asteptam o lucrare de-a ta mai buna la topicul "Comentari Lucrari"

mai sa fiu al naibi... SI UNDE GASESC ACESTE LUCRARI SUPER HIPER EXTRAORDINARE?
hai sa nu facem pe profesorii cand nu e cazu'.nu stim bine nici tehnici de lucru in photoshop si nici ce inseamna design industrial si incepem sa le dam sfaturi altora...
tot''conceptul'' tau opel meriva sufera mult din punct de vedere tehnic al designului...daca ajungi sa faci stalpul de sustinere al plafonului asa de gros/lat,ma intreb ce reprezinta pt tine cuvantul 'functionalitate'.Designerii se chinuie sa faca acel stalp cat mai neexistent,cat mai subtire,pentru a spori vizibilitatea soferului pe diagonala(mai ales atunci cand i'a curba).
acum o sa zici ca iar am ceva cu tine,insa indicatiile pe care le dai altora ,cred insa ca n-ar trebui sa vina din partea UNORA din ''DESIGN TEAM".
toate cele(mai)bune!
Adi, Rares are un topic numai al lui,( avantaje si dezavantaje DT ) daca vrei sa-i dai idei constructive nu cred ca se supara daca postezi acolo. :-P >> DIDI

Most_Wanted 17-04-06 02:01

2 Attachment(s)
..mah ...io incerc.......

spunetzimi si mie ce ar trbuii sa fac sa intru si eu

Ace Axel 17-04-06 10:05

tias spune eu cateva greseli kre leam remarcat eu cu okiul meu stramb...dar nust dak am acest drept...

Oxide 17-04-06 10:53

2 Attachment(s)
noah...zicetzi DA sau NU???

Most_Wanted 18-04-06 00:17

cum itzi dai seama cand esti primit?
io incerc ...dar dati si voi astia mai mari raspunsuri

RA_2fast4u 18-04-06 12:12

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
cum itzi dai seama cand esti primit?
io incerc ...dar dati si voi astia mai mari raspunsuri

cand o sa fi primit, crede-ma ca o sa iti dai seama ;)

Most_Wanted 18-04-06 14:03

2 Attachment(s)
..incerc....

george GMN 18-04-06 22:47

2 Attachment(s)
pt team...click aici pt a vedea mai multe din lucrarile mele: https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/11724-cateva-creatiile-bond-vaga-bond.html

patriotu90 19-04-06 12:26

2 Attachment(s)
... sunt OK???:lol: :lol: :lol:

BlacK_KilleR 23-04-06 22:08

2 Attachment(s)
............................

cata55 24-04-06 16:35

2 Attachment(s)
Hai sa incerc si eu...

patriotu90 28-04-06 19:42

2 Attachment(s)
merita ceva asta ????

L33L00 30-04-06 14:57

17 Attachment(s)
poate intru j eu :D sper sa ii placa lu dadi ... apropo .. dak citeste postul meu poate pls sa imi rasp de ce nu-mi da accept la request la yahoo messanger ? (sa nu va suparatzi ca am facut pus mai multe :D )

george GMN 02-05-06 22:56

13 Attachment(s)
...click aici pt a vedea mai multe din lucrarile mele: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=11724

frost_dani 03-05-06 19:03

2 Attachment(s)
da sau nu?;)

ranek 04-05-06 16:44

4 Attachment(s)
Nu prea imi place sa le incarc tare de tot ... :| ! :mTx: mafiaTuningXtreme ;) !

frost_dani 05-05-06 13:36

10 Attachment(s)
inca un set...:peace: dar noi cum ne dam seama dak suntem primiti?;)

Ace Axel 05-05-06 14:11

cel mai mult imi place "fiatu" ala rosu :lol:

frost_dani 05-05-06 14:20

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
cel mai mult imi place "fiatu" ala rosu :lol:

care fiat?

LKS 05-05-06 15:50

6 Attachment(s)
si ceva din partea mea

Ace Axel 05-05-06 18:05

p opelul ala astra ai pus nijte jante d fiat :D

frost_dani 05-05-06 19:35

a da am uitat sa sterg semnul ata ete......;)

soricelu 06-05-06 16:38

la fiatu ala rosu .. imi place q pe stanga cauciucurile is late rau ... si strmbe vin cu sant pe mijloc .. si in drepata is d dacie ..

frost_dani 06-05-06 18:43

Quote:

Originally Posted by soricelu
la fiatu ala rosu .. imi place q pe stanga cauciucurile is late rau ... si strmbe vin cu sant pe mijloc .. si in drepata is d dacie ..

glumetule dute la comentarii lucrari nu aici,dak ai ceva d spus la o mashina dute shi comenteaza acolo

Most_Wanted 06-05-06 22:11

4 Attachment(s)
incerc ...si eu ..

GRIGO 07-05-06 18:37

2 Attachment(s)
ba fratilor da ma primitzi si pe mine o data pls
Prag nasol, bara mata!

sandrin 07-05-06 19:51

2 Attachment(s)
...............
Carbonul o strica, la fel si chestiile alea de pe spoiler ( dublurile alea )

Trickz 07-05-06 20:28

10 Attachment(s)
plz primitima si pe minee
Mai trebuie sa-ti formezi mana, ai mai multe greseli elementare.

All times are GMT +2. The time now is 18:58.

- Copyright 2026 4Tuning