![]() |
Re: Propuneri!
hai ca l-ai luat tare acum :lol:
poate chiar prea tare :lol: :lol: |
nam zis si nam crezut vreodata ca voi intra.vroiam doar o parere.si inca ceva:unde am scris ca tu faci offtopic? asa cum zici si tu:,,TOPICUL ASTA NU E PENTRU COMENTARII CI PENTRU EXPUNEREA LUCRARILOR CARE SUNT DEMNE DE UN MEMBRU AL DESIGN TEAM!!!,,
iti multumesc pentru comentarii,voi lua seama de toate. un lucru,daca mai imi este permis sa comentez: rotzile sunt de pe o poza la rezolutzie mai mare, fundalul a venit o data cu masina,fiind singura poza cu clio sedan pe care am gasit'o eu. inca o data,multumesc pt comentarii,sunt sigur ca ma vor ajuta. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Acum hai sa-i lasam pe cei ce au ceva de aratat sa o faca... |
dadi yo intru ku Golfu 5 sau nu?
|
Dadi Intru Cu Subaru Ala Gri?
|
2 Attachment(s)
Eu nu am auzit nimik despre Opelul Tigra......Cred ca nu v-a impresionat...Sper ca asta sa o faca.....
|
dak o lasai neagra cred k arata mult mai bine...
|
2 Attachment(s)
ASta e ultima creatzie. Un Golfuletz. Totul e brushed in afara de bara fatza si grila si, desigur, jentzi. Sper sa va placa. Mai ales lui xxdadixx.
|
Nu mai intrebati daca intrati sau nu. Daca el va decide ca meritati sa intrati, o sa fiti contactati pentru a adera la usergroupul Design Team. Daca nu va contacteaza nimeni, inseamna ca tre' sa mai lucrati.
|
1 Attachment(s)
ce spuneti
|
trickz parerea mea ar fi sa vezi galeria design team si sa te lamuresti de acolo ce insemna design team si asa alegi tu daca masinile tale sunt de design team sau te "aici invatati sa faceti Virtual Tuning"uitete vizualizeaza cu ochi largi deschis forumu si dupa acea posteaza aici .pt a fi in design team iti trebuiesc lucrari extraordinar de bune si sunt mici secrete la care te uiti cand alegi o masina si un membru pt design team.Trebuie sa fi foarte atent la vt nu sa trantesti o bara spalacita si un prag din tutoriale si aia e masina.Citeste mai bine tutoriale cautati materiale si asteptam o lucrare de-a ta mai buna la topicul "Comentari Lucrari"
|
Quote:
Brushed crez tu ;) dar digimodsu e vizitat in continuare de scolari de vt ;)asa ca ..capu sus |
Quote:
hai sa nu facem pe profesorii cand nu e cazu'.nu stim bine nici tehnici de lucru in photoshop si nici ce inseamna design industrial si incepem sa le dam sfaturi altora... tot''conceptul'' tau opel meriva sufera mult din punct de vedere tehnic al designului...daca ajungi sa faci stalpul de sustinere al plafonului asa de gros/lat,ma intreb ce reprezinta pt tine cuvantul 'functionalitate'.Designerii se chinuie sa faca acel stalp cat mai neexistent,cat mai subtire,pentru a spori vizibilitatea soferului pe diagonala(mai ales atunci cand i'a curba). acum o sa zici ca iar am ceva cu tine,insa indicatiile pe care le dai altora ,cred insa ca n-ar trebui sa vina din partea UNORA din ''DESIGN TEAM". toate cele(mai)bune! Adi, Rares are un topic numai al lui,( avantaje si dezavantaje DT ) daca vrei sa-i dai idei constructive nu cred ca se supara daca postezi acolo. :-P >> DIDI |
2 Attachment(s)
..mah ...io incerc.......
spunetzimi si mie ce ar trbuii sa fac sa intru si eu |
tias spune eu cateva greseli kre leam remarcat eu cu okiul meu stramb...dar nust dak am acest drept...
|
2 Attachment(s)
noah...zicetzi DA sau NU???
|
cum itzi dai seama cand esti primit?
io incerc ...dar dati si voi astia mai mari raspunsuri |
Quote:
|
2 Attachment(s)
..incerc....
|
2 Attachment(s)
pt team...click aici pt a vedea mai multe din lucrarile mele: https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/11724-cateva-creatiile-bond-vaga-bond.html
|
2 Attachment(s)
... sunt OK???:lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
............................
|
2 Attachment(s)
Hai sa incerc si eu...
|
2 Attachment(s)
merita ceva asta ????
|
17 Attachment(s)
poate intru j eu :D sper sa ii placa lu dadi ... apropo .. dak citeste postul meu poate pls sa imi rasp de ce nu-mi da accept la request la yahoo messanger ? (sa nu va suparatzi ca am facut pus mai multe :D )
|
13 Attachment(s)
...click aici pt a vedea mai multe din lucrarile mele: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=11724
|
2 Attachment(s)
da sau nu?;)
|
4 Attachment(s)
Nu prea imi place sa le incarc tare de tot ... :| ! :mTx: mafiaTuningXtreme ;) !
|
10 Attachment(s)
inca un set...:peace: dar noi cum ne dam seama dak suntem primiti?;)
|
cel mai mult imi place "fiatu" ala rosu :lol:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
si ceva din partea mea
|
p opelul ala astra ai pus nijte jante d fiat :D
|
a da am uitat sa sterg semnul ata ete......;)
|
la fiatu ala rosu .. imi place q pe stanga cauciucurile is late rau ... si strmbe vin cu sant pe mijloc .. si in drepata is d dacie ..
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
incerc ...si eu ..
|
2 Attachment(s)
ba fratilor da ma primitzi si pe mine o data pls
Prag nasol, bara mata! |