Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Marele Premiu al Buzaului editia a V-a (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/85971-marele-premiu-buzaului-editia.html)

DONU' 12-09-08 13:55

Re: Marele Premiu al Buzaului editia a V-a

Mai fratzilor, dar poze n-a facut nimeni? Sau am trecut asa repede totzi ca n-a apucat nimeni sa faca poze???

bodel 12-09-08 15:38

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 1746958)

@meme: Sa inteleg ca eu(adica cielo alb) am picat cu cei mai slabi? Eu m-am dat cu cien a vrut sa se dea cu mine si atat. Colt-ul CZT a cerut sa se dea cu mine si ne-am dat, cu Golf-ul GTI asa a picat, cu astra f gsi a dorit proprietarul sa se dea cu mine, iar cu tine am picat in finala. Stiam ca ma bati , in semifinala era interesant cu Octavia, dar asa s-a nimerit. Nu m-am ferit de nimeni si de nimic si nici nu o sa o fac.

Atunci de ce te-ai dat laoparte de langa R5 GTT 1.7 t stock, nu ca ai fi fost singurul... + marfa au fost greutatile si puterile declarate cred ca peste 50% sunt aberatii....vb aia asa e in tenis...lipsa de fair play.Este nemaipomenit sa fi rege`n tara orbilor.Nu asi putea sa ma mandresc niciodata ca am ars o masina inferioara ca performante.

DragosT 12-09-08 16:07

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1748770)
Mai fratzilor, dar poze n-a facut nimeni? Sau am trecut asa repede totzi ca n-a apucat nimeni sa faca poze???

Cat de curand o arhiva cu marea majoritate a pozelor si filmelor postate aici + poze personale. Filmul de la expo, mai tarziu si doar pe dvd.

mad max 13-09-08 01:17

Quote:

Originally Posted by bodel (Post 1748982)
Atunci de ce te-ai dat laoparte de langa R5 GTT 1.7 t stock, nu ca ai fi fost singurul... + marfa au fost greutatile si puterile declarate cred ca peste 50% sunt aberatii....vb aia asa e in tenis...lipsa de fair play.Este nemaipomenit sa fi rege`n tara orbilor.Nu asi putea sa ma mandresc niciodata ca am ars o masina inferioara ca performante.

Tu vorbesti de prima cursa,nu? M-am dat cu colt-ul pt ca era o provocare lansata mai demult intre noi. Si sincer sa fiu chiar as fi vrut sa ne da, dar nu am crezut ca R5-ul va fi eliminat asa usor si credeam ca o sa am sansa sa ma dau cu el mai tarziu. Nu e timpul pierdut .... Oricum la curse ma dau de fun, nu ca sa castig ceva.

bodel 13-09-08 12:55

Daca tu consideri 130-140cp vs 240cp dupa supsele unei cunostinte a baiatului cu RS-ul unde 5-ul a stat pana la terminarea treptei 3 in fata Skodei , o eliminare usoara te incadrezi perfect. Nu caut raca cu nimeni dar fiti mai realisti nu mai traiti pe alte planete.

Insanity 13-09-08 13:36

5-ul chiar a stat in fata si am zis ca nu-l mai prind... este f usor si il avantajeaza mult la plecarea de pe loc... Caii mei nu sunt chiar 240 dar sunt undeva prin zona aia... dar eu am 1425 de kg si pot sa spun ca dupa ce m-am intors din buzau am invatat sa plec cu ea de pe loc... si cu tine nu a vrut sa se dea nimeni sincer nici eu nu vroiam :D dar asa a fost sa fie...
Cand zic nimeni nu ma refer la Ibiza si la Coltul rosu :D ei au fost mult prea bine sub capota sa le fie teama... cum zicea cineva mai sus de colt ca era puternic... finala s-a jucat din prima etapa...Parerea mea...

narko_rules 13-09-08 20:12

39 Attachment(s)
pozele promise....am si video dar trebuie sa le pun cap la cap pe toate....

mad max 13-09-08 21:26

Quote:

Originally Posted by bodel (Post 1750654)
Daca tu consideri 130-140cp vs 240cp dupa supsele unei cunostinte a baiatului cu RS-ul unde 5-ul a stat pana la terminarea treptei 3 in fata Skodei , o eliminare usoara te incadrezi perfect. Nu caut raca cu nimeni dar fiti mai realisti nu mai traiti pe alte planete.

Prietene ... eu cand am spus ca nu credeam ca va fi eliminat usor .... am spus un sensul ca am crezut ca nu va fi eliminat din prima. Daca e sa o luam asa .... nu conteaza ca pierzi cu 10cm sau cu 10m .... totul e sa stii sa pierzi. Nu trebuie sa dramatizezi atat ... pana la urma conteaza ca ai participat si te-ai simtit bine. Si eu m-am dat in finala cu Ibiza 1,8T de 250cp+ .... deci daca e sa o luam asa .... tot cam aia e ... 150 cu 250 .... si nu m-am plans la nimeni si niciunde. Daca esti suparat ... calmeaza-te si abtine-te de la jigniri, momentan traim pe aceeasi planeta, mai precis in Romania .... si asta ne ocupa tot timpul.
Ziua buna.

narko_rules 13-09-08 21:51

24 Attachment(s)
seria 2 de poze

narko_rules 14-09-08 00:01

2 Attachment(s)
poze cu cei mai fideli spectatori si cu cei de la paza:))

bodel 14-09-08 01:16

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 1751436)
Prietene ... eu cand am spus ca nu credeam ca va fi eliminat usor .... am spus un sensul ca am crezut ca nu va fi eliminat din prima. Daca e sa o luam asa .... nu conteaza ca pierzi cu 10cm sau cu 10m .... totul e sa stii sa pierzi. Nu trebuie sa dramatizezi atat ... pana la urma conteaza ca ai participat si te-ai simtit bine. Si eu m-am dat in finala cu Ibiza 1,8T de 250cp+ .... deci daca e sa o luam asa .... tot cam aia e ... 150 cu 250 .... si nu m-am plans la nimeni si niciunde. Daca esti suparat ... calmeaza-te si abtine-te de la jigniri, momentan traim pe aceeasi planeta, mai precis in Romania .... si asta ne ocupa tot timpul.
Ziua buna.

Pretenas, n-am nimic cu nimeni in special cu tine, eu personal m-am simtit excelent ca asta a fost si scopul si sper pe viitor masini cat mai competitive.

andreiwtw 14-09-08 11:30

Quote:

Originally Posted by narko_rules (Post 1751696)
poze cu cei mai fideli spectatori si cu cei de la paza:))

Si FILME ???

narko_rules 14-09-08 12:42

Quote:

Originally Posted by andreiwtw (Post 1752126)
Si FILME ???

am si filme dar i le-am trimis cuiva in masura sa aleaga ce este bun si ce nu! il rog pe dragos sa le puna aici dupa ce le termina!

76BPR 14-09-08 23:07

belea pozele....profesionist omu

DragosT 14-09-08 23:28

Filme, poze etc.

U_TUNING 15-09-08 08:12

laser frate!!!!

andreiwtw 15-09-08 13:12

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1753648)

O sa mai pui si alte filme ?
Ma interesa BOH cu NSL !!!

narko_rules 15-09-08 13:19

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 1753604)
belea pozele....profesionist omu

ms mult!

DragosT 15-09-08 17:01

Quote:

Originally Posted by andreiwtw (Post 1754523)
O sa mai pui si alte filme ?
Ma interesa BOH cu NSL !!!

E tot ce am reusit sa strang de pe aici, de pe la alti oameni, apropiati.

Seal 15-09-08 19:18

Salut baieti scz daca va deranjez..de la expo cumva ati facut poze si cu masina mea--Land rover Jeep portocaliu..multumesc anticipat si astept poze

narko_rules 15-09-08 21:09

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Seal (Post 1755424)
Salut baieti scz daca va deranjez..de la expo cumva ati facut poze si cu masina mea--Land rover Jeep portocaliu..multumesc anticipat si astept poze

doar una:( atat am facut!

DragosT 15-09-08 21:24

Quote:

Mai e una daca nu ma insel, in galerie. Ceva mai ampla. E posibil sa fie luata de pe forumul de aici...

powerbmw2001 16-09-08 14:10

filmulet cu bmw ul rosu de galati?are cineva?merci

pwr_bz 16-09-08 18:54

1 Attachment(s)
Quote:

una si de la mn cu masina ta.f. frumoasa:X.bafta in continuare

DragosT 16-09-08 21:03

Quote:

Originally Posted by powerbmw2001 (Post 1756988)
filmulet cu bmw ul rosu de galati?are cineva?merci

Filmele si pozele postate pe diverse sectiuni de aici + o serie de poze si filme de la amici au fost afisate pe site-ul evenimentului, respectiv cel din semnatura mea (click).

Seal 17-09-08 11:18

Multam..speram sa gasesc si una din fata..

All times are GMT +2. The time now is 02:38.

- Copyright 2026 4Tuning