![]() |
Re: Lucrari ProTuning - Baia Mare
In primul rand am o intrebare... la prima vedere o sa para prosteasca... poate si la a doua ..
Audi TT are aceleasi dimensiuni cu conceptul ? Daca este mai scurt .. masina nu o sa para unpic turtita ? :d .. In al doilea rand vreau sa te felicit.. nu oricine ar fi avut taria necesara sa se apuce de un proiect de asemenea amploare.. si nu oricine si-ar pierde jumatate de an din viata privanduse de unele placeri si tabieturi pentru a face ceva unic ... esti un om cum rar gasesti ... Multa bafta in continuare cu proiectul .. abea astept sa-l vad la Tuning Days vopsit si aranjat ! ... Te salut :) |
Quote:
dimensiunile categoric nu coraspund cu conceptul, secretul conceptului consta in proportionarea cat mai corecta cea ce e foarte greu, la fel si cu simetria. in rest mersi pt incurajari si sper sa mai facem cateva surprize placute pana la finalizarea proiectului. |
3 Attachment(s)
cateva poze mai recente cu proiectul ,se fac ultimele finisaje la parteadin fata dupa care incepem sa luam matritele.
|
felicitari pentru munca depusa :)
|
Futere!A iesit misto fata.
O intrebare am si eu, stopurile si farurile de unde le luati? ELBA? Ca as vrea sa stiu si eu cam cat va costa |
Quote:
|
super tare
|
Quote:
Sti cu ce ma ocup eu , poate te deplasezi pana la atelierul meu sa te ajut cu farurile si stopurile . In rest ce sa zic ... foarte interesant proiect , iti urez muuuuult spor la lucru ! Stima Hadobas Peter. |
Quote:
|
deabia astept poze cu tt'ul terminat...deja arata bine,dar cand o sa fie terminat o sa fie beton:)
|
Salut Robert , scuze dar nu am realizat ce zic ( nu poti misca masina ) , am sa te caut la telefon inainte de a veni .
Stima Hadobas Peter |
un proiect de zile mari, asa ceva rar(sau deloc) mai vezi pe la noi:shock:
spor la munca !!!;-) |
spor la munk...superb..
|
woooow...... foarte frumos .......mult succes in continuare.....
PS: ceva noutati aduse , progrese ??? |
cv poze noi ??? sunt foarte nerabdator :D:D: stima
|
5 Attachment(s)
cateva poze cu matrita de capota .intre timp lucram la dublura de capota cea ce paremai complicat decat ne-am asteptat.in curand revin cu poze.
|
nu cred ca sa inventat cuvantul potrivit pentru talentu care il ai
felicitari Robert pentru ceea ce iese din mainile tale daca o tii tot asa o sa il detronezi pe Chip Foose :lol: |
deci tu esti in'stare sa faci si un RSQ din filmul I Robot ...asa lucrare mai rar ...bafta
|
robert salut ptr un bmw e36 coupe ai ceva matrit sau tre sa faci??? ms mult
|
super tare bv bvvv
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Sunteti scrantinti pe bune :x ... bafta cu RSQ ;) ... sper sa o duci la bun sfarsit fara probleme majore si asteptam poze ... e super tare ... mai ales ca e facut in romania :)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
poze cu dublura de capota in etapa mai avansata.
|
fumos bv
|
11 Attachment(s)
cateva poze mai noi cu proiectul .se lucreaza zi si noapte la el.
|
Quote:
|
Multa munca....
Mult Cola... Multe energizante... Multa pasiune...;) |
Urat,urat,urat,urat,urat,urat! Nenea, niste prelungiri la spoilere nu gaseai sa arate mai bine? :lol: Nu stiu cine ma crede,ca nici eu nu ma cred! :lol:
Pe bune acum, iese foarte frumoasa. Cand o termini mai trebuie un singur lucru: ca proprietarul sa aibe grija de ea,asa cum trebuie si sa nu-si bata joc de masina si de munca ta, care din ce stiu si ce am vazut nu a fost una foarte usoara. si poate nu se gandeste sa o vanda, ca cel care o cumpara sa o termini intr-un timp mai scurt decat a fost facuta (cum au fost numeroase masini modificate cu bun gust si acum nu mai sunt). Bafta Roby la proiect si poate faci poze la masina incat sa se vada si peretele ala din dreapta cum intrii in atelier mai bine. :lol: |
criminalitate de masina robi :) bv
|
Nu sunteti sanatosi la cap!
pe cuvantul meu daca am crezut ca se poate face asa ceva vreodata in Romania. cuvintele sunt de prisos! |
Bestiala , dar nu cumva era vorba ca termenu limita e 15 august cand intra si la vopsalit ?
Spor la treaba aprovizioneazate bine cu RedBull :))) iti va da aripi cand e gata masina Apropo daca o ti in ritmul acesta ajungi sa faci din lambo un avion ceva :D hehe |
pur si simplu superb, o sa rupa gura targului
|
oricum legat de termenul limita, parerea mea este sa nu va grabiti cu finisajele.
Si clientul trebuie sa inteleaga ca este unul dintre aspectele cele mai importante. Ma refer la finisari...ele fac diferenta! e pacat sa va grabiti acum doar pt un termen...ele in majoritatea cazurilor se depasesc. succes si la fel ca si la proiectul cu Loganul, voi urmari cu interes topicul. felicitari este prea putin spus pt ceea ce faci. |
foarte frumos o sa iasa, bv si respect
|
Re: ProTuning Baia Mare
Cand am vazut primele schite cu proiectul asta ... sincer nu mi-a placut. Usor usor incep sa descopar frumusetea lui si va urez bafta la finisaje, pt ca ele pot face din chestia asta un esec sau un succes.
In alta ordine de idei... Intrebarea mea este daca ati luat in calcul carbonul. Este pur si simplu pacat ca reperele facute de voi sa fie lasate in fibra de sticla, cantarind o tona si cu risc mare de damage :). Eu consider ca piesele finale trebuiesc facute din carbon cu fagure de kevlar. Bafta mare cu proiectul si toate urarile de bine. PS. Capota cu aripile incorporate mi-e teama sa nu fie o prea mare bucata pentru a nu afecta rigiditatea. Botul imi aduce ceva de bugati in minte... poate un baby veyron ;)) |
Nu zici rau ce zici costin, dar iti dai seama cu cat s-ar ridica costurile daca s-ar folosi ca material carbonul. Si legat de capota, iar nu gandesti rau.
|
sa lucreze cu carbon ar insemna presa, pompa de vid, etc .... muult mai complicat de atat pentru ca fibra se bate pe bucatele, sa nu faca bule de aer .... carbonul se prelucreaza cu totul altfel. Parerea mea e ca si din lemn daca facea masina, sa o aduca in stadiul asta de la zero .... e foarte laudabil.
Bravo tatic, spor la treaba :wave: |
am luat in considerare carbonul deocamdata ce va pot spune ca capota 100% o vom turna din carbon vedem si cu restul componentelor deocamdata lucram sa aducem masina in fibra de sticla la linii.oricum la finalul proiectului vom avea o surpriza placuta asa ca sugerez sa urmariti in continuoare evolutia proiectului.
|
Avand in vedere cate promite proiectul..fii sigur ca vom urmari cu totii evolutia proiectului in continuare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning