Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   extrem street race liniutze accelereri (https://forum.4tuning.ro/439-baia/84577-extrem-street-race-liniutze-accelereri.html)

jull 01-09-08 13:53

Re: extrem street race liniutze accelereri

Quote:

Originally Posted by tekno (Post 1726614)
ce masina avea numarul 21?

Honda civic CRX

tekno 01-09-08 14:02

cuul! :D

loc 1 grupa B: nr.47 00.861 00.000 15.716 16.578 1/30/2006 3:21:21 PM
loc 1 grupa C: nr.21 00.828 00.000 15.655 16.484 1/30/2006 4:33:41 PM

jull 01-09-08 15:40

Quote:

Originally Posted by tekno (Post 1726650)
cuul! :D

loc 1 grupa B: nr.47 00.861 00.000 15.716 16.578 1/30/2006 3:21:21 PM
loc 1 grupa C: nr.21 00.828 00.000 15.655 16.484 1/30/2006 4:33:41 PM

Frumos timp :)

Brabus 01-09-08 16:58

3 Attachment(s)
buna
scuzati interventia, e doar parerea unui spectator. apropos am facut insolatie si m-am ars in ultimul hal pentru ca a fost un soare puternic. dar a meritat.
nu voi comenta nimik de grupare si altele de la punctul de start, ca as vorbi in necunostinta de cauza.
ce as putea spune e ca ar trebui mai multi oameni de ordine. si asta nu pentru spectatori ca am vazut ca au fost nesperat de cuminti, ci pentru "pilotii" din parcare si de linga expo tuning unde cred ca numai o minune a facut sa nu se intimple ceva tragic. chiar ma uitam la cei din echipa de drift din ungaria ce fetze faceau cind vreun "chilot" mai ambala motorul printre oameni. aaa si ca tot mai pricep ceva maghiara, mi-au placut apelativele date "chilotilor". nu inteleg si nu voi intelege niciodata atitudinea asta. sa rupa masina linga pista de concurs ca acolo nu are "bile" sa se bage.
aaa, si domnii de la polaris, gata , am priceput ca atv-urile alea sint "adevarate" dar am numarat vreo 6 situatii limita.....
acum la partea de liniutze: RESPECT pentru toti participantii. abia am masina de nici 1 luna si nu m-a lasat sufletul sa trag pe ea (si nu e nici nu e facuta pentru asa ceva). mi-a placut ca lumea a vrut sa se dea chiar daca masina nu era ceva preparat si nici nu suna sa iti sparga timpanele. repet , tot RESPECTUL meu pentru participanti.
nu prea mi-a placut ca am stat muuuult timp sa vad niste scutere biziind pe pista - si inca si de vreo 2-3 ori dar asta e, s-au "dat" si ei.
de mokus si driferi.hu no comment - ceva de vis.
cum zicea cineva mai sus, s-a lalait mult pina a inceput si la final erau in criza de timp.
oricum au fost masini frumoase si tragind linie a fost ok, chiar daca acum stau in casa cu insolatie si arsuri. REPET, parerea unui simplu spectator.
speram ca data viitoare sa fie mai bine.
multam' celor care au avut rabdarea sa citeasca si parerea mea.
numai de bine

norbi_bidi 01-09-08 17:03

am pus mai multe poze aici: https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/87246-auto-moto-and-tuning-show-baia-aeroport/page-3.html

MephistoBM 01-09-08 17:14

sa inteleg ca showul din Mai a fost mult mai ok? ...

si in legatura cu motociclistii, acelasi lucru s-a intamplat si anul trecut... din cate imi aduc aminte, acuma in Mai... nu au fost probleme

quick_silver 01-09-08 18:35

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 1726956)
buna
scuzati interventia, e doar parerea unui spectator. apropos am facut insolatie si m-am ars in ultimul hal pentru ca a fost un soare puternic. dar a meritat.

eee lasa ca nu esti singurul :D

steel_koncept 01-09-08 19:29

hai sa o luam cu inceputul domnilor deci calr aq fost anuntat ca pt inscriere tre sa fi acolo la ora 10:30maxxxxx e la ora aia ati binevoit sa veniti 31 de masini.de ce???sa inteleg ca trebuia sa dau drumu sa respect programul cu 31 de masini si toti cei care au venit pina la 12:30 1:30 cu pretextul domle vin de la mama lui stefan cel mare cum nu ma inscrii asa ceva nu se poate da unde ma cred eu si alte ale alea????sau cum trebuia vb din punctul tau d vedere care de fapt nu il ai ca daca ai avea ceva sange in tine ai fi organizat tu sa vezi ce inseamna sa multumesti 30 de oameni nu 200.Deci ati venit cu intarziere toata treaba sa amanat.Apoi sa aratati spectatorilor ce tari sunteti ati inceput printre lume cu drift si liniutze asta asa ca sa incalzesti tu gumele chiar daca printre lume erau si copii da ai avut o durere de pu.....fata de organizatori sa stai cuminte in banca ta si vb aia in fond fac ce vreau.E tie ti se pare ca poti oprii pe toti sa faca ce vor??asta crezi????????tata tuh nu ai organizat nici un majorat insemna.apoi in alta ordine de idee cineva se plangea ca a primit o vaza k premiu,la ala i transmit faptul ca Nadia Comaneci pe linga care el e o besi......a primit vaze si nu una,si de fapt este un simbol nimic altceva da stiu la respectivu trebuia saqi dau o cupa de f1 si premiu o masina poate.Afla domnule ca nu am avut sponzori care sa ofere premii decit maxmayer 4 premii sau cinci care sau si dat in prezenta reprezentantului lor.restul tot au fost pe cheltuiala mea si sincer iti zic nu am avut atiia bani sa cumpar si 54 de premii,pt doar acele vaze au costat 12 mil +diplomele citeva si credema am uitat sa iti zic eu sunt muncitor nu am firme care sa produca miliarde.Credeam ca se va aprecia si asa ca cineva face ceva ca te dai chiar daca nu de 2 sau de 3 ori macar odata si nu am fost importiva sa nu va dati din contra tot timpul intrebam de ce nu se alearga pe pista de ce e goala??da stiu nu va pot multumii si sunt constient ca organizarea a lasat de dorit dar dinpacate mai mult nu am putut face asta a fost maxim ce am putut scoate.Am adus un motostunt si drifteri si credema ca Mokus de exemplu este pt prima data in Romania si este locul 2 mondial nu ai sal vezi in fiecare zi>Nici drifterii nu sunt de ici de colo si daca rauseam sa aduc si 2 BMW din canpinatul de DTM german era si mai ok ei in ultimul ceas au anuntat ca nu pot veni.Mai bine asa pt ramanea timp si mai putin pt curse.Parerea mea nu cred ca conteaza pt nu voi mai repeta acest experiment las pe altii sa o faca sperrrrrrr sa rauseasca mai mult.Mutumesc inca odata tuturor celor care au participat si imi cer scuze inca odata daca eu sau noi cei care am fost organizatori nu am rausit sa o facem cum ati visat voi

3SGE 01-09-08 19:46

Evenimentul a lasat de dorit, e adevarat, dar au fost si momente interesante iar o parte din vina o au si participantii la sfertul de mila si chiar si spectatorii. Eu zic ca per ansamblu a fost destul de ok. Oricine greseste, sa speram ca vom avea doar de invatat din toate astea!

mrjoe 01-09-08 20:05

:D:D:DDomnu organizator nici un raspuns????acuma nu ai gura mare???

HardWorker 01-09-08 20:17

Quote:

Originally Posted by steel_koncept (Post 1727165)
hai sa o luam cu inceputul domnilor deci calr aq fost anuntat ca pt inscriere tre sa fi acolo la ora 10:30maxxxxx e la ora aia ati binevoit sa veniti 31 de masini.de ce???sa inteleg ca trebuia sa dau drumu sa respect programul cu 31 de masini si toti cei care au venit pina la 12:30 1:30 cu pretextul domle vin de la mama lui stefan cel mare cum nu ma inscrii asa ceva nu se poate da unde ma cred eu si alte ale alea????sau cum trebuia vb din punctul tau d vedere care de fapt nu il ai ca daca ai avea ceva sange in tine ai fi organizat tu sa vezi ce inseamna sa multumesti 30 de oameni nu 200.Deci ati venit cu intarziere toata treaba sa amanat.Apoi sa aratati spectatorilor ce tari sunteti ati inceput printre lume cu drift si liniutze asta asa ca sa incalzesti tu gumele chiar daca printre lume erau si copii da ai avut o durere de pu.....fata de organizatori sa stai cuminte in banca ta si vb aia in fond fac ce vreau.E tie ti se pare ca poti oprii pe toti sa faca ce vor??asta crezi????????tata tuh nu ai organizat nici un majorat insemna.apoi in alta ordine de idee cineva se plangea ca a primit o vaza k premiu,la ala i transmit faptul ca Nadia Comaneci pe linga care el e o besi......a primit vaze si nu una,si de fapt este un simbol nimic altceva da stiu la respectivu trebuia saqi dau o cupa de f1 si premiu o masina poate.Afla domnule ca nu am avut sponzori care sa ofere premii decit maxmayer 4 premii sau cinci care sau si dat in prezenta reprezentantului lor.restul tot au fost pe cheltuiala mea si sincer iti zic nu am avut atiia bani sa cumpar si 54 de premii,pt doar acele vaze au costat 12 mil +diplomele citeva si credema am uitat sa iti zic eu sunt muncitor nu am firme care sa produca miliarde.Credeam ca se va aprecia si asa ca cineva face ceva ca te dai chiar daca nu de 2 sau de 3 ori macar odata si nu am fost importiva sa nu va dati din contra tot timpul intrebam de ce nu se alearga pe pista de ce e goala??da stiu nu va pot multumii si sunt constient ca organizarea a lasat de dorit dar dinpacate mai mult nu am putut face asta a fost maxim ce am putut scoate.Am adus un motostunt si drifteri si credema ca Mokus de exemplu este pt prima data in Romania si este locul 2 mondial nu ai sal vezi in fiecare zi>Nici drifterii nu sunt de ici de colo si daca rauseam sa aduc si 2 BMW din canpinatul de DTM german era si mai ok ei in ultimul ceas au anuntat ca nu pot veni.Mai bine asa pt ramanea timp si mai putin pt curse.Parerea mea nu cred ca conteaza pt nu voi mai repeta acest experiment las pe altii sa o faca sperrrrrrr sa rauseasca mai mult.Mutumesc inca odata tuturor celor care au participat si imi cer scuze inca odata daca eu sau noi cei care am fost organizatori nu am rausit sa o facem cum ati visat voi

ti s-au spus inainte propuneri dar ai preferat a critici si sa inviti doar pe cei care au chef,asa ceva nu se face sa multumesti din start doar pe cativa,incerci sa multumesti pe toata lumea nu doar cazare la drifteri....puteai sa inveti din spusele dinainte si sa lasi macar un numar de telefon cum s-a mai spus dar nici macar la adresa de e-mail nu raspundea nimeni,astfel stiai cati concurenti ai.

Calin_UKU 01-09-08 20:22

Afirmatia ca la ora 10:30 au fost 31 de masini este aiuria pt ca eu cand am intrat era 10 fara cateva minute si am fost numarul 46. In rest alte comentarii sunt de prisos

Raul_bad 01-09-08 20:28

Quote:

Originally Posted by mrjoe (Post 1727208)
:D:D:DDomnu organizator nici un raspuns????acuma nu ai gura mare???

Ti-a raspuns acu o ora...:rolleyes2

raul_rebelul2005 01-09-08 20:53

dah....jenant,slaba organizarea,haos total la sfarsit,se dadeau cate 5 masini odata,iara despre aia cu motoretele se bagau ca prostii printre masini si incercau sa se ridice intr-o roata si accelerau ca nebunii,da nu s-a gandit nimeni la asta,daca pica careva pe-acolo si se lovea de cateva masini,nu aveau ce cauta acolo si faza cu datu o singura data asta le-a intrecut pe toate,adica grupele A si B sau dat de 2 ori si restu grupelor nu a mai contat,frumos.....cel mai slab show la care am fost vreodata.....data viitoare lasatii pe altii sa se ocupe de organizare.....

Spark 01-09-08 21:38

bun ... dar ca organizator trebuie sa te gandesti la asta
si ca oamenii is nesimtziti si sa aduci fote de ordine
si sa faci pe politistu` ca poate mai sunt si reisari
si in caz ca se intampla ceva mia grav si patea cineva ceva ... tot organizatorul era tras la raspundere, chiar de aceea trebuie gandit la toate lucrurile ce se pot intampla. sa te gandesti la ce se paote intampla mai rau dar sa te astepti sa nu se intample asta.
si oricine vine la o liniuta se asteapta sa se dea de minim 2-3 ori. pentru ca 1 scurta se poate face oricnad si oriunde. tocmai de aceea sunt astfel de evenimente, sa mia simti placerea, sa te dai de cateva ori.
totusi aprecieri ca ati recunoscut ca nu a iesti tocmai bine si ca asta a fost tot ce ati putut.

b-52 01-09-08 21:47

"apoi in alta ordine de idee cineva se plangea ca a primit o vaza k premiu,la ala i transmit faptul ca Nadia Comaneci pe linga care el e o besi......a primit vaze si nu una,si de fapt este un simbol nimic altceva da stiu la respectivu trebuia saqi dau o cupa de f1 si premiu o masina poate."
stimate domn organizator ai dat niste "borcane"in toata regula ,vreau sa te intereb oare cati se vor lauda ca au primit cate un borcan la extrem street race??si oare cati vor expune la vreo alta expozitie borcanul intre restul cupelor??bine a facut careva concurent care ti-a trantit borcanupe loc!:lol::lol::lol:
sa nu vorbim de faptul ca si pe pista ti-ai batut joc de noi am asteptat toata ziua sa ne dam cate o tura e inclasificabil!!!
despre atitudinea ta atat cu participantii cat si cu concurentii a fost jenanta ar fii bine sa mai tai din aroganta aia domn organizator te-ai purtat de parca ai fost DUMNEZEU
un lucru e cert cand se va mai organiza show la baia mare nu-mi voi face planuri doar dupa ce ma voi asigura ca nu tu vei fii organizator!!!!!
aaaaaaaaaa si am uitat de jurizare !! ai trimis niste tineri care in viata lor nu au auzit de tuning atsfel nu au scapat batjocoriti nici cei de la expo cativa cati au fost.!!!!!!rusine domn organizator ar fii bine sa lasi pe altii care au deaface cu tuningul sa se ocupe de astfel de evenimente.tu veziti de motoarele tale!!!:evil::twisted::twisted::twisted:

veveve 01-09-08 21:47

faza cu erau 31 de masini la ora 10.30 ii tare...mai ai tupeu sa si minti:lol::lol::lol:cand am ajuns eu la 10.40 erau masinile pana la poarta,
SCOATE-TE SCOATE-TE

Brabus 01-09-08 22:14

'seara
ma vad nevoit sa postez din nou desi initial am vrut sa postez doar o parere a unuia care a stat cu un aparat in mina timp de vreo 5 ore.
am vazut ca toata lumea e contra si impotriva organizatorilor si a organizarii evenimentului.
cum ar fi sa vorbim si de partea faina a evenimentului. stiti ceva? am fost si in satu mare si la cluj si in alte orase la "liniutze" - doar ca spectator ca nu am masina de racing , din pacate (poate intr-o alta viatza) si nu am vazut nici campionii europeni la drift si nici vice-campionul la moto-stunt facind show-ul pe care de obicei il vad pe video.racing.hu sau www.duen.hu.
i-am vazut LIVE si am dat mina cu ei. e EXTRAORDINAR lucrul acesta dar toti uitati sa ziceti bravo mah pentru asta. cred ca a fost un efort pentru organizatori sa ii aduca la baia mare. bravo lor.
si apoi dragilor printre morosenii care faceau cretinisme in parcare erau o gramada de SM si CJ la numerele de inmatriculare asa ca treaba asta tine de comportamentul si nivelul de civilizatie ROMANESC. la fel am vazut viteji si la SM si la CJ si la SB.
apoi, cu venitul la nu stiu ce ora, ok, poate unii , dar cind eu plecam acasa, pe la 16:15, un bmw fain cu nr de SM se certa cu politaiul din drum ca de ce nu-l lasa sa intre ca el a venit sa concureze. la ora aia!!!!?!??!?!?!
intr-adevar pacat ca nu s-a "alergat" de mai multe ori, poate vedeam mai multe starturi si schimbari de viteze ratate ;) (asta e farmecul curselor, sa cistige ala cu masina mai slaba pentru ca celalalt a ratat a 3-a :lol:).
poate ca repartizarea pe grupe nu a fost ok, poate ca s-a "alergat" prea putin, poate ca trebuiau masuri mai drastice de securitate impotriva nebunilor (si de atv si de masini si de moto) DAR, desi ma repet, din punctul de vedere al spectatorului a fost BINE, am vazut ceea ce am vrut sa vad si a trecut ziua muuult mai placut decit in fata computerului sau tv-ului.
probabil ca se va invata din greseli, probabil ca nu, vom vedea.
asa ca sa auzim numa' de bine si sa ne vedem la urmatorul eveniment , indiferent in ce oras va fi.
multa bafta
o seara placuta.
cu respect

andreizr1 01-09-08 22:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by veveve (Post 1727371)
DIC ALA ...EU CRED CA AI CEVA FIXATIE CU UNDERGROUNDU TAU,mai bine du-te si te joaca underground pe calculator si nu mai baga comenturi cu dic ala
bine dic ala?

men ... lasa-l pe om ... ne mai descretim fruntile .... :D

ps: si by the way , dic asta cred ca are cam un sfert din masiniile din underground

revenind la show .... mie mi-a placut , cel mai bucuros sunt ca am vazut un corvette pe pista , in forja !!! :twisted: :twisted:

si nici eu nu am inteles ce a fost cu scuterele alea ... ca biziituri de alea aud tot timpu pe strada , in parc , printre blocuri , etc.... poate alea au luat timp pretios de la liniute.

asa ceva nu vezi in fiecare zi pe strada ....
Attachment 630251

VG30DETT 01-09-08 22:36

[QUOTE=steel_koncept;1727165]hai sa o luam cu inceputul domnilor deci calr aq fost anuntat ca pt inscriere tre sa fi acolo la ora 10:30maxxxxx e la ora aia ati binevoit sa veniti 31 de masini.de ce???sa inteleg ca trebuia sa dau drumu sa respect programul cu 31 de masini si toti cei care au venit pina la 12:30 1:30 cu pretextul domle vin de la mama lui stefan cel mare cum nu ma inscrii asa ceva nu se poate da unde ma cred eu si alte ale alea?

am intrat inainte de ora 10;30 si am primit nr 81 pe masina deci nu prea cred ca e asa cum zici tu cu numai 31 de masini pina la ora 10;30 :chainsaw::chainsaw::suspiciou

steel_koncept 01-09-08 23:18

in concurs au fost inscrise 217 masini din care la ora 11 si 15 min erau 69.Nu mai face atita caz ce nr ai primit pt sau dat din 10 in 10 sau la nimereala cum sau luat din teanc asa ca nu mai tot povesti aiurea.Am avut clujean care la ora 13:00 a venit cu 2 masini ca el musai sa fie inscris pt pe el la oprit pe drum politia si la tinut 3 ore sa verifica masina.Bun te intreb ce trebuia sai zic la tipu respectiv????si la alti 100 care au mai venit la ore din astea.Stii ce simplu e sa dai din gura????da de facut e mult mai greu,consider ca am facut si asa destul fata de altii care dau doar din gura.Stiu ce nu e de nota 10 poate numai de nota 4 dar gura lor e numai de -1.Asa ca luati o pauza si ganditiva.A si inca ceva baiatul care a scapat vaza a venit sa imi ceara alta numai capul tau ala bolnav a vazut ca a dato de pamant am inregistrarea tio trimit cu draga inima da tuh deja ai vazut lucruri care se intamplau numai in capul tau.Ma doare sufletul cind stiu ca am pierdut zile si nopti in loc sa stau cu ficamea,si am undurat su pupat in cur pe unu si altu pt aprobari pt aeroportul a fost ultima data inchiriat fiind interzise acest gen de eveniment pe internationale,si sa vad toata munca mea tarata in picioare pt vezi tu doamne nu a vbcineva cu tine cu 3 decibeli mai jos sau nu sa adresat cu domnule sau nu te-ai dat de 5 ori.Nu ati apreciat nimic nu meritati mai mult din pacate si nu tare cred ca cineva va mai organiza asa ceva.Mult noroc pe viitor eu simt ca am dat tot mai mult...........nu am putut.bafta pe viitor

tm8bnz 01-09-08 23:57

Adevarul e ca au fost multi concurenti si s-a vrut face mult in putin timp.

Eu pot sa inteleg de ce s-a ajuns la asa ceva,si eram deja resemnat cand am vazut ca era aprox ora 14 si nu s-a terminat prima mansa de calificari.

Daca as fi suparat pe cineva e teribilistul,dobitocul,penibilul,panarama aia pamanteana de bani gata ce se afla intr-o masina primita cadou de la ta'su si incerca sa se dea in spectacol ca o prostituata ieftina la coltz de strada.Imi doream din suflet sa ii pushte cauciucurile si sa il izbeasca o bucata peste mutra aia penibila in incercarea lui patetica de a face "gogshi" ca asa a vazut el ca e CUL !

Din cauza lui s-a taiat filmul,pt ca buna-vointa a fost,se voia a se face cursa cum era planuita cu,calificari si knockout,dar cand tzaranul e pe camp...

Debre 02-09-08 00:29

Quote:

Originally Posted by steel_koncept (Post 1648528)
pe data de 31 august pe aeroportul din baia mare organizam accelerari pe distanta de 400 de metri pt auto si moto.Invitati drifteri din ungaria si acrobati moto din ungaria si franta.pentru mai multe detalii info [email protected] Speram ca anul asta sa putem sa va facem o surpriza placuta cu un show de neuitat.

A ramas de ne uitat :)) :P:P:P

bogdan350cid 02-09-08 01:46

Quote:

Originally Posted by andreizr1 (Post 1727430)
men ... lasa-l pe om ... ne mai descretim fruntile .... :D

ps: si by the way , dic asta cred ca are cam un sfert din masiniile din underground

revenind la show .... mie mi-a placut , cel mai bucuros sunt ca am vazut un corvette pe pista , in forja !!! :twisted: :twisted:

si nici eu nu am inteles ce a fost cu scuterele alea ... ca biziituri de alea aud tot timpu pe strada , in parc , printre blocuri , etc.... poate alea au luat timp pretios de la liniute.

asa ceva nu vezi in fiecare zi pe strada ....
Attachment 630251

dic ala :lol::lol::lol::lol:

Jeff 02-09-08 02:01

Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 1715972)
steel_koncept, oamenii o sa aprecieze ce ai realizat DUPA ce au participat.

In completare: am plecat la 5:40 dimineata din Timisoara ca sa ajung la ora 10:20 la intrarea in aeroport, unde ma astepta o coada de vreo 50 masini. Motivul? Nu erau oameni destui la bilete, a trebuit sa cheme politistul prin statie. Deci nu ne scoate tu ochii ca nu am fost la timp la inscriere. Organizarea a fost patetica, showul s-a tinut mai mult singur. Prima oara am ajuns la linia de start pe la ora 16, iar la 18 a inceput premierea. Am avut 2 manse cronometrate. Stiai ca urmeaza sa aterizeze un avion, trebuia sa te gandesti ca nu poti desfasura un show in jumatate de zi. Sa ne astepti si data viitoare, venim sigur.
PS: Mersi Tristan si RS pt cronometrare ;)

Spark 02-09-08 08:41

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 1727415)
...si apoi dragilor printre morosenii care faceau cretinisme in parcare erau o gramada de SM si CJ la numerele de inmatriculare asa ca treaba asta tine de comportamentul si nivelul de civilizatie ROMANESC. la fel am vazut viteji si la SM si la CJ si la SB....

vorbind doar din ce am vazut si eu. nu stiu eu unde ai vazut tu la sm viteji ca nu prea era loc de asa ceva. poate viteji pe pista ... aia e altceva. sau daca tot ai vazut atatea ... in primavara cand s-a organizat eventu la baia mare de ce nu ai vazut viteji a? ca nu i-a lasat nimeni sa faca vitejeli ... si asta tine de organizator.
si nu a zis nimeni ca nu a incercat, ca nu au fost si parti bune ... doar ca nu prea a reusit.

mariusARD 02-09-08 09:03

poze de la liniute nu are nimeni? ma rog s-au mai pus poze, dar doar cu jeff, corvette-ul...

gergo 02-09-08 09:33

si cāteva filmări, ar fi minunat

Debre 02-09-08 10:38

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1727965)
vorbind doar din ce am vazut si eu. nu stiu eu unde ai vazut tu la sm viteji ca nu prea era loc de asa ceva. poate viteji pe pista ... aia e altceva. sau daca tot ai vazut atatea ... in primavara cand s-a organizat eventu la baia mare de ce nu ai vazut viteji a? ca nu i-a lasat nimeni sa faca vitejeli ... si asta tine de organizator.
si nu a zis nimeni ca nu a incercat, ca nu au fost si parti bune ... doar ca nu prea a reusit.

Asta e bine de stiut ca nu e vorba de acelasi organizator ( din vara ) si cu cel de acuma ! Sa nu inteleaga altii gresit...

T@m@ngo 02-09-08 10:40

19 Attachment(s)
Niste poza mai urmeaza :arrow:

tm8bnz 02-09-08 11:16

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 1728022)
si cāteva filmări, ar fi minunat

2 filme scurte :

BNZ vs. Speedster 2.2 @ BaiaMare
BNZ vs. Civic VTi @ BaiaMare

T@m@ngo 02-09-08 11:20

19 Attachment(s)
ink o tura de poze

mariusARD 02-09-08 12:06

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 1728181)

felicitari!multumim pt filme, noroc ca tu ai propria echipa de filmare :D

dobro_c 02-09-08 12:47

este in una din pozele de mai sus un nissan 200sx s14 cu numere rosii de MM in geam... stie cineva a cui i? :D dau un brifcor si o savarina

Debre 02-09-08 12:53

Quote:

Originally Posted by dobro_c (Post 1728352)
este in una din pozele de mai sus un nissan 200sx s14 cu numere rosii de MM in geam... stie cineva a cui i? :D dau un brifcor si o savarina

E a lu' Cipri !:D

Imi e cam foame...astept inca savarina...aia...!

GodfatherN 02-09-08 15:05

nu-mi vine sa cred ca parerea generala despre acest eveniment este ca " a lasat de dorit"...
Ce pista buna si ce frumos a fost in primavara...Pacat...

Keisuke 02-09-08 16:08

are cineva poze sau filme cu S2-ul negru ? dau si eu un brifcor ;)

tm8bnz 02-09-08 16:18

al cui e S2u ? ce numar de concurs a avut ? E cumva de vanzare ?

3B_S2 02-09-08 16:57

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 1728724)
al cui e S2u ? ce numar de concurs a avut ? E cumva de vanzare ?

sal,al meu e S2-u,da nu e de vanzare.am avut nr 80.

adisoruc 02-09-08 17:35

mircea, trebuie sa te felicit, foarte frumos merge masina!

All times are GMT +2. The time now is 01:40.

- Copyright 2026 4Tuning